marcin j Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Max odrazu mi tu o kacach ....pić trza umic Oczywiście , umiar trzeba mieć. Hehehe , o tych kacach to do tych co nie umieja A ja nic nie piłem i kaca nie mam :> Noooo czyli umiesz pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 W piciu będzie trzeba się jeszcze podszkolić... Czy Pan Moderator u was na południu to straszna kosa jest?? Bo nie wiem czy wklejać linka?? Sprawdźmy http://pl.youtube.com/watch?v=_aFoV5I0z28&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Eeee nasz Modzio jest spoko ziom hehehe , na duzo nam pozwala i wogole :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 dobre swirusy na tym filmiku sa moderator ?? a kto to taki ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 dobre swirusy na tym filmiku sa moderator ?? a kto to taki ?? :gwizdanie: To tak jak by u nas na Kalwaryjskiej driftowac hahaahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 W piciu będzie trzeba się jeszcze podszkolić... Czy Pan Moderator u was na południu to straszna kosa jest?? Bo nie wiem czy wklejać linka?? Sprawdźmy http://pl.youtube.com/watch?v=_aFoV5I0z28&feature=related Nasz mod tego nie skasuje bo sam driftuje jak arab , przynajmniej zawsze widzę pod IKEĄ jak go rzuco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Moze nie driftuje ale wyglada jak Arab Wiec cos wspolnego ma :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 W piciu będzie trzeba się jeszcze podszkolić... Czy Pan Moderator u was na południu to straszna kosa jest?? Bo nie wiem czy wklejać linka?? Sprawdźmy http://pl.youtube.com/watch?v=_aFoV5I0z28&feature=related Nasz mod tego nie skasuje bo sam driftuje jak arab , przynajmniej zawsze widzę pod IKEĄ jak go rzuco :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Panowie czy Psy jedzą kwiatki? Kur.. mój killer zostawił po nocy tylko doniczkę , wegetarianin czy ki ch... ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Poczekaj do wigilii to sie dowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Panowie czy Psy jedzą kwiatki? Kur.. mój killer zostawił po nocy tylko doniczkę , wegetarianin czy ki ch... ? :polew: Trzeniu ja wiom co krakusy oszczędne chopaky ale miske z żarłem wczora dostał ? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Miche z zarciem? Taki killer? Rozumiem jakiegos kota, ale chrupki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Panowie czy Psy jedzą kwiatki? Kur.. mój killer zostawił po nocy tylko doniczkę , wegetarianin czy ki ch... ? :polew: Nic nie normalnego , chociaz moj woli trawe Ale z braku laku to i kwiatki ujda hehehe W celach czyszczenia jelitow itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ejjj Panowie.... Killer ma 8 tygodni i waży 90 dkg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ejjj Panowie.... Killer ma 8 tygodni i waży 90 dkg Hehehe to chudy byk :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja chyba nastepnym razem na spota wezme mojego killera waży ok 70 kg jest wielki i podobno to Rottweiler [br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 11:41 _________________________________________________ps. Wislaki nie bójcie sie podobno swój swego nie tyka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Cuber mieliśmy sobie odpuścić te gadki w tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 JAk by ktos nie wiedzial a chcial skorzystac w Mcdonaldzie jest nowa promocja , jakis zestaw co kosztuje 12zl , teraz mozna miec za 4zl. TYLKO TRZEBA ZAPLACIC W BILONIE PO 1gr i po 2gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 w KFC też to jest lub już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Hehehe to chudy byk :naughty: Od Chudego byka to się odpier... bo się obrażę :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 14:28 _________________________________________________ ejjj Panowie.... Killer ma 8 tygodni i waży 90 dkg Trzeniu daj znaka na PW ile Cię to cudo kosztowalo, i gdzie kupileś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi