Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

q...a powitalnia... pan ostatni w kolejce????.... to ja za panem... :polew:

Opublikowano
  • Autor

q...a powitalnia... pan ostatni w kolejce????.... to ja za panem... :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew:

Powitał w tym emocjonującym dniu :kox: :kox: :kox:

Zaraz kwalifikacje F1 :kox:

Opublikowano

chciałem coś o przejściu granicznym w Olszynie i tamtej drodze bo w lipcu tego roku przyszło mi sie zmierzyć z tymi nierównościami jak wracałem z wakacji z Hanoweru :thumbdown: pierwszy raz tamtędy jechałem i sam byłem zdziwiony ze w tamtą strone jest równo a spowrotem tragedia , co prawda mam 17 tki ale do 40 km/h max więcej sie nie dało i wyczepało mnie tak ze po przejechaniu całego odcinka czułem sie jakby mnie oderwano od młota pneumatycznego :thumbdown: dziwie sie dlaczego nikt nie zrobi tej nawierzchni bo to faktycznie skandal, jak nas widzą tak nas piszą a ta droga bynajmniej nie świadczy o Nas najlepiej....

p.s. laska na tablecie dobra musiała nażreć sie konkretnie bo nafukana strasznie :naughty:

ktoś wie czy walka dzisiejsza bedzie gdzieś do zobaczenia odkodowana bez dodatkowych opłat ?[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 13:56_________________________________________________i nie spinajcie sie tak wypowiadając sie na temat nierówności drogowych bo to bez sensu :wink4:

Opublikowano

ktoś wie czy walka dzisiejsza bedzie gdzieś do zobaczenia odkodowana bez dodatkowych opłat ?

RTL Deutschland (19.2E - FTA/Analog)

- RTL Schweiz (13E - FTA/Cryptoworks ???)

- Digi Sport Hungary (9E - Hello HD, 1W - DigiTV)

- Inter (4W - BISS)

- Nova TV Croatia (23.5E - Viaccess PC 4.0)

- Orange Sport France (19.2E - Orange, 13E - Bis/Orange, 5W - Bis/Orange)

- Orange Sport HD France (19.2E & 13E & 5W - Orange)

- Ren TV (75E - Raduga, 60E - Aktiv TV, 36E - NTV Plus, 9E - Platforma DV)

- RTL HD (19,2E - HD+/Sky Deutschland)

- Sky Sports 3 (28.2E - Sky UK)

- Sky Sports 3 HD (28.2E - Sky UK)

- Sport Italia (13E - Sky Italia)[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 14:03_________________________________________________Pierwsze 2 masz odblokowane a reszta w zależności od pakietu ale bez dodatkowych opłat.[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 14:18_________________________________________________105147adamek.jpg

:naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 14:25_________________________________________________Spider Cat

Prze KOT :kox:

Opublikowano

Podobny do mojego :kox:

Opublikowano

Dzień dobry. Wąski aresztował dziśpana policjanta

Opublikowano

Dzień dobry. Wąski aresztował dziś pana policjanta

:wtf:

Opublikowano

chciałem coś o przejściu granicznym w Olszynie i tamtej drodze bo w lipcu tego roku przyszło mi sie zmierzyć z tymi nierównościami jak wracałem z wakacji z Hanoweru :thumbdown: pierwszy raz tamtędy jechałem i sam byłem zdziwiony ze w tamtą strone jest równo a spowrotem tragedia , co prawda mam 17 tki ale do 40 km/h max więcej sie nie dało i wyczepało mnie tak ze po przejechaniu całego odcinka czułem sie jakby mnie oderwano od młota pneumatycznego :thumbdown: dziwie sie dlaczego nikt nie zrobi tej nawierzchni bo to faktycznie skandal, jak nas widzą tak nas piszą a ta droga bynajmniej nie świadczy o Nas najlepiej....

p

Ja tez bylem zdziwiony..

Sorry ale mysle ze i ciebie rozdrazniłoby głupie stwierdzenie zebys sobie 15 zalozył...Moze ktos Ci sciepe zrobi na nie :wallbash: :wallbash:

BTW Ciebie wytrzepało na 17 u mnie mniejszych zalozyc sie nie da..

Opublikowano

Sorry ale mysle ze i ciebie rozdrazniłoby głupie stwierdzenie zebys sobie 15 zalozył...Moze ktos Ci sciepe zrobi na nie :wallbash: :wallbash:

Może nie tyle głupie, co w zamiarze żartobliwe. Ale widze że nie każdy zna się na żartach więc pierwszy ignor będzie najlepszym z możliwych rozwiązań. A gdyby zdanie z cytatu rozłożyć na elementy pierwsze - mogłoby wyjść na to że jestem głupkiem. A za takie insynuacje niejeden już zęby zgubił więc uważaj co piszesz bo w któryś niedzielny wieczór moge nie być taki miły i żartobliwy...

Panowie spokojnie i bez takich textów ...................

Opublikowano

Straszysz?Bo sie posrałem...własnie..

Panowie spokojnie i bez takich textów ...................

Opublikowano

Panowie spokojnie bez nerwów :decayed:

Opublikowano

Może nie tyle głupie, co w zamiarze żartobliwe. Ale widze że nie każdy zna się na żartach więc pierwszy ignor będzie najlepszym z możliwych rozwiązań. A gdyby zdanie z cytatu rozłożyć na elementy pierwsze - mogłoby wyjść na to że jestem głupkiem. A za takie insynuacje niejeden już zęby zgubił więc uważaj co piszesz bo w któryś niedzielny wieczór moge nie być taki miły i żartobliwy...

:facepalm:

szkoda Adamka ta walka była z góry przegrana po pierwszej rundzie byłem już pewny że to nie jego "waga" Kliczko zrobił sobie sparing :confused4:

Opublikowano

szkoda Adamka ta walka była z góry przegrana po pierwszej rundzie byłem już pewny że to nie jego "waga" Kliczko zrobił sobie sparing :confused4:

Jak by nie było to wielki szacunek dla Tomka że przetrwał tyle rund :)

Opublikowano

FIGHT! :naughty:

Przyjmuje zakłady, ani jednego ani drugiego nie znam więc podpowiedzcie jaki mnożnik na którego :decayed:

Opublikowano

FIGHT! :naughty:

Przyjmuje zakłady, ani jednego ani drugiego nie znam więc podpowiedzcie jaki mnożnik na którego :decayed:

sie skonczy tak że klepne jednemu i drugiemu. Może nie chodzą w mojej wadze ale ja to nie Adamek

[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 08:00_________________________________________________no i Tomkowi przy okazji

Opublikowano
  • Autor

:siema::hi:

ehhh o wczorajszej walce to nawet nie chce się pisać :cool1:

Bedzie ktos dzis na spocie wogole?

Opublikowano

no ja będę oczywiście

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.