Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście się z Tobą nie zgadzam :naughty:

oczywiście Robert że masz takie prawo :naughty:

wszystko zależy od punktu siedzenia i od wieku :naughty:

oczywiście :naughty: od wieku najbardziej bo wzrok już coraz słabszy i generalnie włos mi rzednie i chwieją się zęby przednie :naughty:

Ja miałem w Lagunie ori , w pasku piecowo a w audi folię i powiem że w nocy nie widzę różnicy :wink4:

:mysli: tzn. nie wiem co uznajesz za przyciemnione szyby bo nie wiem o jakim odcieniu rozmawiamy. Ja mówię tu o najbardziej porządanym czyli "hu... wi kto w środku siedzi" i takie miałem w folii i takie miałem piecowe tzn. że nie było widać wnętrza z odległości kilku metrów. Nie pamiętam jak masz teraz ale kiedyś jeśli pozwolisz to u ciebie zobaczę jak się zjawisz weczorową porą czy faktycznie tak samo widać w tył jak w przód :wink4:

A jeśli chodzi o resztę to ...

a co do użytkowości jak to napisałeś to powiem że milej /mnie i dziecku /jak np.słońce go nie razi

po to mam rolety w tylnich drzwiach :wink4:

koleś jadący za mną mnie nie oślepia

po to mam fotochromy wsteczny i boczne :wink4:

nie nagrzewa się tak środek ....

po to mam funkcję przewietrzania auta z pilota a potem AC :wink4:

bo stojąc na patelni w lecie raczej mnie same ciemne szyby przed palmą w środku nie uchronią :cool1:

a co do wyglądu to każdy ma swój gust a omni się nie dyskutuje

no dokładnie ale ja nie neguję tego jak auto wygląda bo chyba się jasno wyraziłem że auto z cz.szybami zawsze wygląda kozacko ale z mojego doświadczenia z jazdy takim kozacko wyglądającym to raczej :thumbdown: a przez jedno takie miałem 7 lat temu wojnę w chałpie bo wydawało mi się że uszczęśliwie żonę takim małym śmigaczem a po dwóch tygodniach mi powiedziała żeby sobie go wziął i dał jej mój :angry:... i poszło do żyda bo ona niechciała tym jeździć bo bała się tym w nocy cofać a dla mnie za małe i dlatego mam mieszane zdanie na temat czarnych (tylko czarnych a nie przykopconych) szyb.

IMG_9478.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek ty wariacie :decayed:

Nie zaczynajcie z nim dyskusji :lol1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 21:54_________________________________________________jarko walnij kawałem o Transformersach :decayed:

Opublikowano

Siema wszystkim :hi:

Jarko - poszedł SMS. Jeśli jesteś zainteresowany to dzwoń do mnie jutro po 19-stej

Opublikowano

pachniemy.pl polecam :good: taniej niz w innych punktach i ori perfumy brałem u nich kilka razy.

co do dowodu to juz zostało wyjaśnione...... zawsze mozna dowód zatrzymać nawet za nic :decayed: a za szyby to juz nie trzeba filozofji żadnej :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 22:37_________________________________________________tak że Karol juz zacznij zeskrobywać :tongue4:

Opublikowano

coś wam jeszcze pokaże bo w sumie ciekawą tą hondzie miała taki zawias że ledwo but wchodził pod przedni zderzak więc się też nawet nie dziwiłem potem żonie że narzekała że się boi parkować , dojeżdżać do krawężników spadają jej klipsy na dziurach i wyrywa jej kierownicę na koleinach ogólnie auto nie na polnisze warunki ale chodziło to jak wariat 1050kg/140PS w djeslu z p.box-em korba była na każdych światłach :kox: a jazda jak gokartem

Kopia_IMG_9485.jpg

Opublikowano

Jarko nie kombinuj - Rossman albo SUPER-PHARM APTEKA - w kozackich cenach perfumy[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 22:42_________________________________________________

pachniemy.pl polecam :good: taniej niz w innych punktach i ori perfumy brałem u nich kilka razy.

co do dowodu to juz zostało wyjaśnione...... zawsze mozna dowód zatrzymać nawet za nic :decayed: a za szyby to juz nie trzeba filozofji żadnej :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 22:37_________________________________________________tak że Karol juz zacznij zeskrobywać :tongue4:

dopoki nie pokazałby mi na wskazniku % przepuszczalnosci swiatla to w zyciu nie oddałbym im dowodu ani nie przyjal mandatu!!!

Znajac zycie powiedziałbym np. ze mam najnowsza wylewaną KwaziFolią przyciemnione szyby w ASO i jest pelna przepuszczalnosc, a oni ze ch*ja sie znaja to by wiele nie zrobili....

Opublikowano

nie oddałbys dowodu..... :mysli: w sumie spędzenie nocy na dołku nie jest złe :wink4:

Opublikowano

nie oddałbys dowodu..... :mysli: w sumie spędzenie nocy na dołku nie jest złe :wink4:

:polew:

Opublikowano

Ktoś tu się kiedyś chwalił że w skodzie pracuje :rolleyes: Kto taki ? :)

Opublikowano

Ja :naughty:

http://www.tvn24.pl/-1,1728728,0,1,kurier-na-schwal-rzucil-monitorem-i-odjechal,wiadomosc.html :good:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:33_________________________________________________

Prawdziwa władza :naughty:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:35_________________________________________________Tomasz nie będę cytował ale...

Ori czyli takie jak wypuszczają z fabryki zapewne takie jak miałeś w Hondzie były :kox:

Przyciemniane piecowo to tez zapewne wiesz jak się robi /takie ruskie łady miały / widoczność :good:

Nigdy nie miałem czarnych jak smoła i bym takich nie zrobił /jestem takiego samego zdania jak Ty/

Nie mam rolet i zapewniam że szyby bardziej ściemnią środek :cool1:

Nie mam fotochromu :( więc nie wiem jak to jest

A co do patelni na pewno dużo pomogą funkcji przewietrzania AC :tongue4:

A na temat żony nie dyskutuję :naughty:

Ogólnie polecam delikatne przyciemnienie szyb tzw.najdelikatniejszą folią i naprawdę pomaga i osoby które namówiłem na taki krok chwalą sobie to.

serdecznie Cie zapraszam na przejażdżkę moim skromnym starym A4 :wink4:

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:50_________________________________________________

Nie zaczynajcie z nim dyskusji :lol1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 21:54_________________________________________________

Bo ? :gwizdanie:

Opublikowano

Ja :naughty:

http://www.tvn24.pl/-1,1728728,0,1,kurier-na-schwal-rzucil-monitorem-i-odjechal,wiadomosc.html :good:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:33_________________________________________________

Prawdziwa władza :naughty:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:35_________________________________________________Tomasz nie będę cytował ale...

Ori czyli takie jak wypuszczają z fabryki zapewne takie jak miałeś w Hondzie były :kox:

Przyciemniane piecowo to tez zapewne wiesz jak się robi /takie ruskie łady miały / widoczność :good:

Nigdy nie miałem czarnych jak smoła i bym takich nie zrobił /jestem takiego samego zdania jak Ty/

Nie mam rolet i zapewniam że szyby bardziej ściemnią środek :cool1:

Nie mam fotochromu :( więc nie wiem jak to jest

A co do patelni na pewno dużo pomogą funkcji przewietrzania AC :tongue4:

A na temat żony nie dyskutuję :naughty:

Ogólnie polecam delikatne przyciemnienie szyb tzw.najdelikatniejszą folią i naprawdę pomaga i osoby które namówiłem na taki krok chwalą sobie to.

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 08:50_________________________________________________

Nie zaczynajcie z nim dyskusji :lol1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 21:54_________________________________________________

Bo ? :gwizdanie:

Bo on ma wielkie dżudżu

Opublikowano
  • Autor

siemka all :hi:

Opublikowano

Tomasz nie będę cytował ale...

Robert dziekuję Ci bardzo i chętne się przejadę oldmobilem :naughty:

Nie zaczynajcie z nim dyskusji :lol1:

Bo on ma wielkie dżudżu

pod prysznicem z tobą nie byłem :naughty:

Opublikowano

Bo on ma wielkie dżudżu

Byłeś tylko stales tyłem

Opublikowano
Nowy projekt :mysli:

Opole 2011 Kabareton - Paranienormalni - Jacek Balcerzak (HD) [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:18_________________________________________________

Bo on ma wielkie dżudżu

Byłeś tylko stales tyłem

widziałeś :mysli: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 11:19_________________________________________________http://www.streetartutopia.com/?p=5982 :kox:
Opublikowano

Bo on ma wielkie dżudżu

Byłeś tylko stales tyłem

a teraz już pamiętam to ty byłeś ten kolo co przyszedł ze stołkiem i mi oferował że chce mi plecy umyć :decayed:

Opublikowano

:bry:

Opublikowano
  • Autor

snieg :decayed::kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.