Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------- post dopisany at 10:25 ---------- poprzedni post napisany at 10:22 ----------

panowie, co sądzicie o cenie 250zł za polerkę auta?? W skład wchodzi czyszczenie auta ze wszystkich nieczystości benzyną ekstrakcyjną, polerka + na koniec mleczko. Auto ma się świecić jak psu jajka

:zemdlal:

tez bym nikomu nie oddał auta za te pieniadze....

tzn za drogo czy za tanio

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taniooo

Opublikowano

Panowie wybieracie się w niedzielę na zlot "tuningowy" do Borku?? Ponoć ludzie z Audi Śląsk mają się pojawić

Opublikowano

no to jak tanio to nie rozumiem dlaczego KERCZI napisałeś, że nie oddał byś auta za takie pieniądze. Wiesz w ogóle kto by mi to robił?? Widziałeś auto fantowskiego jak ma pomalowane wszystkie dokładki zderzaków, zderzak tylni i zapłacił 3x mniej niż wziął by kto inny?? To właśnie ten lakiernik podał mi taka cenę za pełną polerkę z zabezpieczeniem lakieru. Robił mi kilka robót lakierniczych i robota zawsze profi, a koszt nieporównywalnie mniejszy niż u innych.

Opublikowano
no to jak tanio to nie rozumiem dlaczego KERCZI napisałeś, że nie oddał byś auta za takie pieniądze. Wiesz w ogóle kto by mi to robił?? Widziałeś auto fantowskiego jak ma pomalowane wszystkie dokładki zderzaków, zderzak tylni i zapłacił 3x mniej niż wziął by kto inny?? To właśnie ten lakiernik podał mi taka cenę za pełną polerkę z zabezpieczeniem lakieru. Robił mi kilka robót lakierniczych i robota zawsze profi, a koszt nieporównywalnie mniejszy niż u innych.
no to po co pytasz :whistling:
Opublikowano

El Pablito sto lat! Wachy po 2zł zycze:wink:

Opublikowano

Nex nie oburzaj się bo nie ma o co

zapytałeś to odpowiedziałem

...nie wiem kto by to robił

...ale wiem ile kosztują pasty potrzebne do dobrej polerki i uwierz ze przekraczają dwukrotnie kwotę o ktorej powiedziałeś...chyba że mówimy o polerce i polerce

robiłem z Zieluchem w zeszłe lato polerkę...

same pady na jedno auto to koszt lekko ponad 100zł

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

wejdz sobie na Kosmetyka aut :: Strona Główna i tak przeczytaj ie kosztuje sam stuff do polerki

---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

jeżeli chodzi o lakierowanie elementów to temat ma się troche inaczej niż do polerki choć i to nie koniecznie....może być dobry lakiernik z dobrą ręką a może użyć lakieru z najniższej półki - i potem są efekty...

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

aha i nie znam nikogo kto pracuje dla IDEI...czas polerki a4 b7w avancie wynosi ok 16godzin - a więc dwie dniówki...

Opublikowano

Pablo pełnego baku, zepsutych fotoradarów, no i 100 lat a tak poza tym to zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy

Opublikowano

bo nigdy nie robiłem polerki i nie wiem czy 250 to mało czy też 250 to dużo.

KERCZI, nie oburzam się, wystarczyło jak byś napisał że to bardzo tanio, a nie z góry zakładał że auta byś tam nie oddał, bo to wyglądało jak byś wiedział kto to robi i miał o nim złe opinie.

Nie wiem czy gość robi to dla idei, ani ile z tego ma, chciałem tylko poznać realne koszty polerki w innych zakładach

Opublikowano

Kerczi dobrze Ci napisał... polerka a polerka to różnica.. napisz lepiej do vario i zapytaj ile u niego kosztuje detaling lakieru :decayed:

Opublikowano

KERCZI, nie oburzam się, wystarczyło jak byś napisał że to bardzo tanio, a nie z góry zakładał że auta byś tam nie oddał, bo to wyglądało jak byś wiedział kto to robi i miał o nim złe opinie.

Nie wiem czy gość robi to dla idei, ani ile z tego ma, chciałem tylko poznać realne koszty polerki w innych zakładach

no odpowiedziałem Ci tak jak Ty zapytałeś - nie podałeś co gdzie i jak - więc tak samo odpisałem

generalnie podtrzymuje że auta bym nie oddał - i nie dlatego ze gość jest partaczem...może być dobry, ale polerki profesjonalnej to On raczej nie widział...

zamiast myć auto benzyną ekstrakcyjną powinien auto umyć porządnie, potem wyglinkować, a potem umyć CLEANEREM specjalnie dobranym pod to czym bedziesz zabezpieczał potem lakier - żeby to miało sens... itd itd

generalnie to kwota i za mała i za duża dlatego bym nie oddał..

bo na porządną polerkę zdecydownie za mała, a na polerke taką jaką pewnie gość proponuje (sądząc po cenie) - to za duża bo szkoda tych 250zł wydać i ewentualnie spieprzyć sobie auta

Gość pewnie umyje auto benzyną ekstrakcyjną (tu pierwszy zonk), potem przepieprzy polerką - pewnie nie oscylacyjna tylko najwiekszym papierem - co generalnie za wiele nie da a moze tylko swirlli narobić...

najlepiej niech CI pokaże jakieś auto ktore polerował...jak będziesz zadowolony to rób i tyle. i spórz dokładnie pod światło albo do słońca...

Opublikowano

no odpowiedziałem Ci tak jak Ty zapytałeś - nie podałeś co gdzie i jak - więc tak samo odpisałem

generalnie to kwota i za mała i za duża dlatego bym nie oddał..

bo na porządną polerkę zdecydownie za mała, a na polerke taką jaką pewnie gość proponuje (sądząc po cenie) - to za duża bo szkoda tych 250zł wydać i ewentualnie spieprzyć sobie auta

Gość pewnie umyje auto benzyną ekstrakcyjną (tu pierwszy zonk), potem przepieprzy polerką - pewnie nie oscylacyjna tylko najwiekszym papierem - co generalnie za wiele nie da a moze tylko swirlli narobić...

najlepiej niech CI pokaże jakieś auto ktore polerował...jak będziesz zadowolony to rób i tyle. i spórz dokładnie pod światło albo do słońca...

+1 :thumbup:

Opublikowano

aaa jak się wkurwię to kupię G3 i sam sobie wypoleruje :grin::grin:

Opublikowano
. Robił mi kilka robót lakierniczych i robota zawsze profi, a koszt nieporównywalnie mniejszy niż u innych.

dla mnie odpowiedziałeś Sobie na pytanie :wink:

Opublikowano

PABLO 100 LAT :banan:

Opublikowano

LiveLeak.com - Taxi Cab Prank

Obczajcie, za***iste!

Fanti widział na miętkich :kox:

Opublikowano
aaa jak się wkurwię to kupię G3 i sam sobie wypoleruje :grin::grin:

i przypuszczalnie, znając Ciebie wyjdzie to lepiej niż u chłopa...

Opublikowano

Z polerką jak Karol napisał roboty jest od hu............a.

Widziałem Zielucha w akcji w zeszłym roku jak go Karol spętał na cały dzień bez wody i jedzenia. Bidny chłopak teraz wygląda jak wygląda (schudło się bidusiowi) :decayed:

Ale tak na poważnie to zasada polerki jest taka jak Karol opisuje żadna benzyna tylko najpierw glinka potem Zieluch jeszcze czymś czyścił a potem miał trzy rodzaje past 3M i odpowiednie pady.

Masz ciemny lakier i nie radzę ci robić sobie sam polerki na samej 3G. Narobisz sobie hologramów i będziesz się tylko wku..wiał jak będziesz patrzył na auto w słoneczny dzień chyba że masz lakier w takim stanie że lepiej będzie wyglądał z mieniącymi się hologramami w słońcu niż tak jak jest teraz.

Opublikowano

Na moj lakier nic nie pomoze....:facepalm:

Opublikowano

Tomasz orientujesz się jak silniki 525tds w 5tce E39 (96-03r) się spisywały?

Brat się rozgląda za taką na taxi i nie wiem czy to dobry pomysł, ma jakąś upatrzoną.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.