Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wąski WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:exclamation::kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany potrzebuje pożyczyć od kogoś dobrą antenę do naziemnej DVB. Pokojową lub zewnętrzną, albo najlepiej obydwie. Dosłownie na max 1-2h żeby sprawdzić czy odbieram w pokoju, a jeśli nie odbieram to na jakiej antenie muszę odbierać na zewnątrz.

Jutro bym podjechał około 19 żeby pożyczyć a oddał na spocie, albo cała akcja w innym terminie.

Opublikowano

Maciek jeśli szukasz specjalnie do DVB-T to nie szukaj bo ta sama antena analogowa obsłuży ci DVB-T a napisy na antenach "dla DVB-T" to ściema sprzedawców.

Robert zdrowia szczęścia i słodyczy Fantomas ci życzy

Opublikowano

lennox, ja przerabiałem ten temat dokładnie jakiś czas temu u teściów. Nie wiem gdzie chcesz tego używać, czy w Nowej Hucie czy w okolicach krk, czy blok, czy dom.

Jeżeli w bloku to powiem Ci że antena zbiorcza dachowa daje radę - przynajmniej na Piastów w wieżowcach nie ma problemu z odbiorem. Jeżeli chcesz mieć bezpośrednio sam, wystarczy antena siatkowa ze wzmacniaczem

Jeżeli mieszkasz w domu to antena siatkowa również daje radę z tym że tak jak pisałem, musi być ze wzmacniaczem sygnału.

Inaczej ma się sprawa jak mieszkasz dalej od krk w miejscu które jest z każdej strony zasłonięty np wzniesieniami, wysokimi drzewami. Tu testowałem antenę siatkową i nie poradziła sobie z odbiorem wszystkich muxów. Dopiero zastosowanie anteny kierunkowej ze wzmacniaczem pomogło. Wszystko zależy jaką masz odległość do nadajnika.

Pamiętaj jedno, każdy z 3 muxów musi mieć sygnał maxymalny, a co najmniej około 100%, przy 80% będziesz już miał krzaczenia i wszelakie barwy kolorystyczne na tv.

Opublikowano
Maciek jeśli szukasz specjalnie do DVB-T to nie szukaj bo ta sama antena analogowa obsłuży ci DVB-T a napisy na antenach "dla DVB-T" to ściema sprzedawców.

Robert zdrowia szczęścia i słodyczy Fantomas ci życzy

Nie, nie szukam anteny specjalnej do DVB, ale szukam specjalnie do DVB bo mnie naziemna nie interesi, a ze złodziei rezygnuje... :decayed:

---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

lennox, ja przerabiałem ten temat dokładnie jakiś czas temu u teściów. Nie wiem gdzie chcesz tego używać, czy w Nowej Hucie czy w okolicach krk, czy blok, czy dom.

Jeżeli w bloku to powiem Ci że antena zbiorcza dachowa daje radę - przynajmniej na Piastów w wieżowcach nie ma problemu z odbiorem. Jeżeli chcesz mieć bezpośrednio sam, wystarczy antena siatkowa ze wzmacniaczem

Jeżeli mieszkasz w domu to antena siatkowa również daje radę z tym że tak jak pisałem, musi być ze wzmacniaczem sygnału.

Inaczej ma się sprawa jak mieszkasz dalej od krk w miejscu które jest z każdej strony zasłonięty np wzniesieniami, wysokimi drzewami. Tu testowałem antenę siatkową i nie poradziła sobie z odbiorem wszystkich muxów. Dopiero zastosowanie anteny kierunkowej ze wzmacniaczem pomogło. Wszystko zależy jaką masz odległość do nadajnika.

Pamiętaj jedno, każdy z 3 muxów musi mieć sygnał maxymalny, a co najmniej około 100%, przy 80% będziesz już miał krzaczenia i wszelakie barwy kolorystyczne na tv.

blok, parter, północ krakowa, nie mam dachowej bo ją przy remoncie zamurowałem :decayed:

Właśnie o kierunkowej myślałem, ale nie chce kupować bo jak nie będzie banglać to wydam 100 złociszy na darmo

Opublikowano

Panowie czy jest wśród Was ktoś kto obecnie walczy z nową platformą NC+??

Opublikowano

ja nie walczę, po prostu rezygnuję:thumbdown:

Opublikowano

mi się kończy w tym miesiącu bodajże, a co, chu***ą ofertę teraz mają??

---------- Post dopisany at 14:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

blok, parter, północ krakowa, nie mam dachowej bo ją przy remoncie zamurowałem :decayed:

Właśnie o kierunkowej myślałem, ale nie chce kupować bo jak nie będzie banglać to wydam 100 złociszy na darmo

lennox, jest dobra opcja w firmie na azorach EL-TROX. idziesz do sklepu bierzesz antenę i wymawiasz sobie że bierzesz na próbę, jeżeli nie będzie Ci działać, składasz i oddajesz bez konsekwencji.

Co do anteny takiej na TV wzmacnianej pokojowej to nawet tego nie próbuj jak chcesz oglądać cyfrową tv, ojciec to brał na próbę właśnie i to nie zdaje egzaminu.

proponuję Ci wziąć w EL-Troxie kierunkową antenę tylko ze wzmacniaczem sygnału a nie separatorem i wymówić

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

Ja montowałem tą: ANTENA KIERUNKOWA OPTICUM AX 1000 COMPACT DVB-T 14 DB [6283] : telewizja przemysłowa systemy alarmowe alarmy telewizja satelitarna kamery przemysłowe rejestratory

ale ona nie ma wzmacniacza i musiałem dokupić bo nie raczyli mnie poinformować, a ja do nadajnika mam 60km. Wzmacniacz do tej anteny płaciłem koło 25zł. Jak bedziesz brał to bierz kierunkową ale już ze wzmacniaczem sygnału

Opublikowano

Wąski- 100 lat, kasiory i zdrowia

Opublikowano

ukłony dla Wszystkich za życzenia :notworthy:

Opublikowano
ukłony dla Wszystkich za życzenia :notworthy:

Robert kubełek przywozimy jutro na spota albo na miejscu jak pójdziemy wszyscy tradycyjnie do KFC :naughty:

Opublikowano

tak, ja. podobno w tym tygodniu maja zrobic jakas nowa oferte. Czekam najdluzej jak sie da, jak sie nic nowego nie pojawi to rezygnuje

Opublikowano

tak, ja. podobno w tym tygodniu maja zrobic jakas nowa oferte. Czekam najdluzej jak sie da, jak sie nic nowego nie pojawi to rezygnuje

https://www.facebook.com/antyncplus

NC+ wycofuje się! Będą ZMIANY! Anty NC+ osiągnęło sukces. NC+, ANTY NC+, ZMIANY W NC+, FACEBOOK NC+, FACEBOOK ANTY NC+, PAKIETY W NC+, - Anty Nc+, Facebook Anty Nc+, Facebook Nc+, Nc+, Pakiety W Nc+, Zmiany W Nc+ -Wydarzenia, Sport, Plotki, Auto-moto

Opublikowano
  • Autor

Ja już nie walcze z NC+ czekam na oferte lepszą heheh i tyle :decayed:

ps. Waski jeszcze tutaj Wszystkiego Najlepszego Staruszku :) kiedy stawiasz? :grin:

Opublikowano

Coś już się zmienia w NC+ na lepsze. Kolega po wypowiedzeniu umowy dostł ofertę na pakiet Universe+ w cenie 49 zł na 12 miesięcy.

Ja osobiście też liczę na taką ofertę:D

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Powitać :D

ROBERT Sto lat.

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano
Pany potrzebuje pożyczyć od kogoś dobrą antenę do naziemnej DVB. Pokojową lub zewnętrzną, albo najlepiej obydwie. Dosłownie na max 1-2h żeby sprawdzić czy odbieram w pokoju, a jeśli nie odbieram to na jakiej antenie muszę odbierać na zewnątrz.

Jutro bym podjechał około 19 żeby pożyczyć a oddał na spocie, albo cała akcja w innym terminie.

Jedź do sklepu firmy Dipol na ul. Ciepłowniczej (koło EC Łęg) i podaj lokalizację do której potrzebujesz antenę. Dobiorą antenę nawet jakbyś w piwnicy ją chciał zainstalować.

Opublikowano

Jedź do sklepu firmy Dipol na ul. Ciepłowniczej (koło EC Łęg) i podaj lokalizację do której potrzebujesz antenę. Dobiorą antenę nawet jakbyś w piwnicy ją chciał zainstalować.

Potwierdzam ja u nich brałem i dobranoc mi dobrą antenę

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

Dante tego sie obawialem ze DOBRANOC

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

p.s. DIPOL daje rade :)

Opublikowano

bry wszystkim :hi:

Wąski, 100 latek i wszystkiego naj.... :wink: niech Ci sie darzy :wink:

ja tez rezygnuje z NC+ bo nie pozwolili mi obnizyc abonamentu, a w tym miesiacu koncze umowe. Pewnie poczekam na lepsze pakiety i wtedy wezme.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.