Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boseron dzięki za odwiedziny, miłej zabawy telefonem.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ----------

własnie rozklejam lampy i mam dylemant czy nie pierdolnąć je w czerń :eusathink:

zostaw ory
Opublikowano

Witajcie.

Opublikowano

Panowie w niedzielę też zbiórka ?

W zasadzie przeprowadziłem się dopiero i chętnie bym wstąpił jak czas pozwoli :decayed:

Opublikowano

siema :hi: boseron ty mówiłeś mi kiedyś o jakimś elektryku kto to był?

Opublikowano

zdrowie :drunk:

Opublikowano

Miałeś wpaść po podkładkę :decayed: ale w takim układzie ja też... zdrowie :drunk:

Opublikowano

Boseron co to za akcja dzisiaj była na złotym wieku?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy w B6 z szybrem pokrętło od szybra się świeci czy nie?

chodzi mi o tą kropkę i strzałkę na pokrętle

3275465866

Bo u mnie nie świeci i nie wiem czy coś się zdupcyło czy nie świecić :wink:

Opublikowano

Miałeś wpaść po podkładkę :decayed: ale w takim układzie ja też... zdrowie :drunk:

zapomnialem sobie :kwasny: sorki

Opublikowano
  • Autor
Panowie w niedzielę też zbiórka ?

W zasadzie przeprowadziłem się dopiero i chętnie bym wstąpił jak czas pozwoli :decayed:

no jaha :)

Opublikowano
Maciek nie unoszę się ale mnie trochę irytuje to że kilkadziesiąt osób głosuje w inny sposób niż kilkanaście i zaraz się pojawiają głosy że to na pewno jakaś psychoza i generalnie nie ma ta ankieta nic wspólnego z rzeczywistością. Zgodzę się z tobą że ta ilość głosów jest zadziwiająca ale może właśnie o to chodzi że ludzie którzy do tej pory się nie pojawili z racji tego że czwartek im nie bangla pojawią się w niedzielę i są to nowi ludzie. Może trzeba dać im szansę a nie z góry negować autentyczność ich chęci spotkania się.

W/g. mnie to głosowane powinno być imienne zaraz byłoby widać czarno na białym kto za czym głosował i czy dotrzymał słowa Potem taki delikwent który głosował za wybranym dniem a notorycznie się nie pojawiał powinien być dyskryminowany z następnych tego typu głosowań ale to byłby już temat który chyba przerósłby formą wyboru rangę naszych spotkań.

Tomku...

Panowie...

Pytaniem nie jest - dlaczego takie a nie inne są wyniki ankiety lub skąd tyle głosów - lecz kto i po ch.j w ogóle zaproponował zmianę terminu skoro czwartkowy był z tygodnia na tydzień coraz lepszy!!

PS: sorki że tak późno odpisuje ale gnębi mnie deficyt czasu :kwasny:

Opublikowano

zapomnialem sobie :kwasny: sorki

spoko ;) Planuje w niedzielę na spota przyjechać to jak nie zapomnę to Ci wezmę.

Opublikowano
  • Autor

Transit , raz w czwartek było 20 osób a w kolejny 7 wiec nie pisz ze co czwartek było lepiej. Zobaczymy jak będzie i tyle skoro tylu chętnych jest na Niedzielne spoty to zobaczymy jak będzie z frekwencją :whistling:

Opublikowano

Jakubekk:

spokojnie, nic nie zepsułeś :)

to poprostu się nie świeci ! (nie praktyczne ....ale tak jest u mnie a zakładam ze nie padło równiez u mnie :)

Panowie powiedzcie mi czy w B6 z szybrem pokrętło od szybra się świeci czy nie?

chodzi mi o tą kropkę i strzałkę na pokrętle

http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/75/46/58/3275465866

Bo u mnie nie świeci i nie wiem czy coś się zdupcyło czy nie świecić :wink:

123.jpg

Opublikowano
  • Autor

Transit a chęć zmiany terminu nie wyszła od jednej osoby leczy od kilkunastu :wink:

Opublikowano

a ja głosowałem za wtorkiem ale skoro większość wybrała niedziele to będe jeździł w niedziele aczkolwiek mi ten dzień tygodnia średnio odpowiada bo wtedy mam czas dla Rodziny a w tygodniu było lepiej ale to moje zdanie skromne.

jedni pracują do późna i w tygodniu nie mają czasu inni w niedziele chcą spędzić czas z Rodzinką po całym tygodniu pracy i myśle że myśląc w ten sposób nigdy nie znajdziemy antidotum ! :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja osobiście też wolał bym wtorek , no ale skoro padło na Niedziele to OK wyjść z domu w Niedzielę późnym popołudniem nawet wskazane po całym weekendzie :decayed:

Opublikowano

A mnie się już na ten temat nie chce gadać. Nie ma co się kopać z koniem... W każdym razie ja z niedzielnych spotów rezygnuję :klamie:

Opublikowano
  • Autor
A mnie się już na ten temat nie chce gadać. Nie ma co się kopać z koniem... W każdym razie ja z niedzielnych spotów rezygnuję :klamie:

Przecież sam wróciłeś do tego tematu :whistling: Być może wrócimy do spotów w tygodniu , zobaczymy jak będą wyglądały Niedziele , może jak za starych czasów ? :) patrząc po głosujących w ankiecie to Frekwencja powinna dopisać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.