_Gabriel_ Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ja drwię tylko z twojego badziewnego telefonu który nie ma nawet polskich znaków ..a na marginesie to tak w ogóle to jak ty masz na nazwisko ? Jabłczyński ..brat joasi
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ja drwię tylko z twojego badziewnego telefonu który nie ma nawet polskich znaków ..a na marginesie to tak w ogóle to jak ty masz na nazwisko ? Jabłczyński ..brat joasi Karting niedziela?
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Gruszka bo zabiorę a6. Odpowiesz mi kiedyś? Wysłane z mojego urQuattro
_Gabriel_ Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 ja drwię tylko z twojego badziewnego telefonu który nie ma nawet polskich znaków ..a na marginesie to tak w ogóle to jak ty masz na nazwisko ? Jabłczyński ..brat joasi Karting niedziela? dzieki, ale mnie nie ma - jak tylko wroce, to bardzo chetnie gdzie jezdzicie - bo juz widzialem kilka miejscowek - WRT?
gruszka Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 I jeszcze jedno nie handluje nie sprzedaje i nie mam rodziny w UPC. Karol i Robert to kretyni ktorych nie warto słuchać
KERCZI Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 I jeszcze jedno nie chandluje nie sprzedaje i nie mam rodziny w UPC.Karol i Robert to kretyni ktorych nie warto słuchać A nie masz w rodzinie kogoś kto daje korepetycje z polskiego? Bo handluje pisze się przez samo H :-) Wysłane z mojego urQuattro
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 I jeszcze jedno nie handluje nie sprzedaje i nie mam rodziny w UPC. Kolega
FANTOMAS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 I jeszcze jedno nie handluje nie sprzedaje i nie mam rodziny w UPC. Kolega weście sie już nie widzicie że ma już chłopak dosyć nic tylko amortyzatory kablówki i że niby jeszcze noże nożyczki ostrzy krawaty wiąże i usuwa ciąże dajcie chłopakowi spokój koledzy..... ty wiesz Bartek że ja dla ciebie bym nere oddał
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Kto widział latające i stukające się muchy? ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ---------- E39 ---------- Post dopisany at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?v=573512166053471 Taka Policja..
ruks Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 No "miłośnicy motoryzacji" kto jeszcze na kartingi?Wiosna ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- Fanta jedna i druga? Wiosna O której przypomnijcie, może bym się zmobilizował...
Transitpower Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=573512166053471 Taka Policja.. I po c**j to tu wklejasz? Pochwal się takim filmem na forum dwunastolatków
ruks Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Fanta masz układy Ul. Conrada - drogowcy będą wymieniać nawierzchnię Grzebią się tam niesamowicie, zamiast zrobić porządek jak już rondo mieli rozkopane. MZ konieczny tam jest 3-ci pas na wiadukcie, szkoda że za to się nie wzieli ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- O 11Wysłane z mojego urQuattro To jeśli macie wolne miejsce to mnie dopiszcie do listy
PABLO Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 I po c**j to tu wklejasz? Pochwal się takim filmem na forum dwunastolatków Transit Taki komentarz wystarczy: "A wytłumaczenie komendanta będzie takie: Policjanci dojeżdżając do skrzyżowania w OSTATNIEJ CHWILI otrzymali zgłoszenie o potrzebie interwencji. Wtedy podjęli czynności, po chwili włączyli światła ostrzegawcze i ku chwale Ojczyzny udali sie na miejsce zdarzenia..... (najbliższy kebab, chinol, monopol, burdel)" Coraz więcej takich sytuacji jest jak ostatnio, nie chciało im się stać w korku włączyli syrenę i 500 metrów dalej na stacji kupowali cole
bartek-skom Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Audi A4 28600.00 PLN. Dobczyce / Skomielna Czarna - otoMoto.pl zdjecia na aukcji
-RamzeS- Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 siema tylko czekałem kiedy w końcu Gruszka sie wku.... Panowie kto u nas na forum jeździ czarną b7 sedan z brązową skóra ? oczywiście ramki klubowe
Rekomendowane odpowiedzi