Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i jakby ktos cos gdzies, albo jakby sie komus znudzilo Audi...

tłusty wóz....

BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3703253189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ech... Jak byś jedno zero obciął to byłoby mnie stać :kwasny:

z tym silnikiem to auto spokojnej starosci albo jako drugie/trzecie w domu na dalekie wypady...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
i jakby ktos cos gdzies, albo jakby sie komus znudzilo Audi...

tłusty wóz....

BMW 5 F10 SEDAN MODEL 2011 FULL OPCJA JAK NOWA (3703253189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ech... Jak byś jedno zero obciął to byłoby mnie stać :kwasny:

z tym silnikiem to auto spokojnej starosci albo jako drugie/trzecie w domu na dalekie wypady...

Why?

Wiosna

Opublikowano

bo nie jedzie ?

Opublikowano

jedzie jedzie i to bardzo dobrze program na 200+ i auto wymiata

Opublikowano

210 zrobisz max bezpiecznie z tego motora. a czy auto wymiata to ... kwestia subiektywna. Jak 200 konny diesel w samochodzie o wadze 1800+ moze wymiatac? . Jest ekonomiczny, mega wygodny ,ma jeden z najlepszych automatow na rynku , fajnie sie prowadzi ale napewno nie wymiata :decayed:

Opublikowano
:bry:

Właśnie widziałem to na Interii. Komentarze delikatnie ujmując - skrajne :grin: A Waszym zdaniem - czyja wina?? :przebiegly:

Oczywiście tych co na skrzyżowaniu wyprzedzali :grin:

Opublikowano
210 zrobisz max bezpiecznie z tego motora. a czy auto wymiata to ... kwestia subiektywna. Jak 200 konny diesel w samochodzie o wadze 1800+ moze wymiatac? . Jest ekonomiczny, mega wygodny ,ma jeden z najlepszych automatow na rynku , fajnie sie prowadzi ale napewno nie wymiata :decayed:

tylko po co wiecej niz 200KM do miasta?? Zeby sie pochwalic kolegom??

mam takiego jednego kolege, jechalismy teraz do Zakopanego Voyagerem w 2.8 Dieslu w Automacie i nie doszedl nas chlop najnowsza M3... i co? nie jedzie?? Zauwazylem juz od dluzeszgo czasu ze masz jakies kompleksy mocowe...jedyne co dla Ciebie istotne to KUNIE i to jak dany silnik idzie...konie i silnik to nie wszystko...

Opublikowano

a moc glupoty robi!!! :wink:

Opublikowano

po mieście się jeździ MPK, samochody są używane na wsiach

Opublikowano

NEX a zarobic musze bo mam na utrzymaniu w sumie 20,3 litrow ccm pojemnosci ;)

Opublikowano

A po 2 non stop pije z Gruszką a alkohol kosztuję :grin:

Opublikowano

a chlopaki jak by sobie zalegalizowali zwiazek, to by i kredyt taniej dostali...:naughty:

Opublikowano

ja juz nie pije...alkohol szkodzi...

Opublikowano

nie ja pije i leżę w kojcu psa :polew::nabijasie:

Opublikowano

odpier**lisz się od niego?

Opublikowano

hahaha....my z psem traktujemy sie po partnersku :polew::polew:

Opublikowano
odpier**lisz się od niego?

nigdy to jest hit miesiąca

Opublikowano

tluste auto, tlusta cena :wink:

Od nowego roku bedą auta na pełnej fakturze Vat wiec bedzie to wychodzilo lepiej

Opublikowano

tylko po co wiecej niz 200KM do miasta?? Zeby sie pochwalic kolegom??

mam takiego jednego kolege, jechalismy teraz do Zakopanego Voyagerem w 2.8 Dieslu w Automacie i nie doszedl nas chlop najnowsza M3... i co? nie jedzie?? Zauwazylem juz od dluzeszgo czasu ze masz jakies kompleksy mocowe...jedyne co dla Ciebie istotne to KUNIE i to jak dany silnik idzie...konie i silnik to nie wszystko...

a po co duza wygodna limuzyna do miasta , z za***iście wygodnymi fotelami na dlugie trasy ? ... :decayed: :decayed: . Kto taki samochod kupuje/konfiguruje zeby jezdzic tylko po miescie ? ... :grin: . Widzisz kazdy samochod traktuje indiwidualnie, ja wyrazilem swoje zdanie . 520d jest swietnym samochodem ale w moim odczuciu nie jedzie. Nie kazdy potrzebuje tyle koni, ale nie robmy zniego wymiatacza.

p.s. tekstu o kompleksach mocowych :grin::grin: nie warto nawet komentowac bo jakies wycieczki sobie w moim kieruknu urzadzasz :facepalm::facepalm: wiec moze skupmy sie na merytoryce bedzie nam latwiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.