Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ? Pogoda coś jej się nie udała :polew: ale dla fanów :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj ? Pogoda coś jej się nie udała :polew: ale dla fanów :kox:

No chyba był koncert bo jak przejezdzałem teraz nie dawno koło 21:30 koło M1 to troche ludzi szło na tramwaj :)

Moze ją zlało troche i se pograła :polew:

Opublikowano

Myślę że dużo naszych było bo straszna cisza na forum :polew:

Opublikowano

:hi:

panowie nie wiecie moze jak sie nazywa srodek ktory sie wlewa do plynu chlodniczego i on uszczelnia minimalne wycieki? Bo mam wyciek rzedu 1litr na okolo 2 miesiace w miejscu kolanka tego gdzie sa czujniki juz go wymienialem bo wczesniej lalo ostro ale mimo to czasem tam kropla wyleci

odradzam Ci tzn"zasyfiacze" uszczelniacze itp. Użyłem tego w poprzednim samochodzie. Faktycznie zadziałało, zatkało wszystko idealnie. Byłem zadowolony do czasu jak przyszła zima. Właczam ciepłe powietrze...i co? NIC? Leci zimne :) Syfek zatkał drobne wycieki ale poszedł też na nagrzewnicę:(

Używałem zaklejacza w takiej małej puszce, Były to jakieś wiórki, które trzeb było wcześniej zmieszaćz wodą bądźz płynem do chłodnic i wlać na ciepłym silniku. Poczym przejechać kilka dobrych kilometrów.

Opublikowano

Myślę że dużo naszych było bo straszna cisza na forum :polew:

Też tak myśle własnie bo widze ze tylko 4 strony od rana a nie tak jak ostatnio kiedy wrócilem z pracy było 14 :D

Opublikowano

Kiedyś się wsypywało kawę :) i pomagało

Opublikowano

Dziś to raczej % będzie sie wsypywało :polew:

Panowie jest fajny LCDek na promocji SHARP 32' 100Hz, wart w tej chwili swojej ceny, wcześniej był po 2899zł :)

http://www.mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/

Opublikowano

Pablo masz procent ??? ze sprzedaży

Opublikowano

Panowie jest fajny LCDek na promocji SHARP 32' 100Hz, wart w tej chwili swojej ceny, wcześniej był po 2899zł :)

dokładne :) LCDek wart tej kasy. Fajna sztuka, łądnie świeci i za dobre pieniądze. No i 100 hazetów robi swoje :)

Opublikowano

Jak kupisz coś na moim dziale to będę miał :wink4::decayed:

Ale wiecie co jest śmieszne ze jak ten Sharp stał po starej cenie to lepiej się sprzedawał niż dzisiaj :D

Prawda jest taka ze mało osób wie o tej promocji :)

Opublikowano

z tego co pamiętam jak mój kumpel pracowałw media na dziale rtv to nie miał procentu od sprzedaży :) ale mogło się coś teraz zmienic :P

Opublikowano

Ile ? nie chcę mi się szukać

Opublikowano

dokładne :) LCDek wart tej kasy. Fajna sztuka, łądnie świeci i za dobre pieniądze. No i 100 hazetów robi swoje :)

Wiesz jak dziś poszedłem oblookać nową plazmę Pioneera 50' Full HD 100Hz za 12000tys (nie pamiętam model) to troszkę mnie zgięło :shocked: jeszcze jak puściliśmy film na blue-ray'u to juz w ogóle bajka :slina:

Panowie trzeba go wypozyczyć i zrobimy turniej w Fifę :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:13_________________________________________________

2199zł :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:14_________________________________________________

z tego co pamiętam jak mój kumpel pracowałw media na dziale rtv to nie miał procentu od sprzedaży :) ale mogło się coś teraz zmienic :P

I się zmieniło :wink4:

Opublikowano

tylko czy jest sens dawać 12 klocków tylko dla gier ?:P miałem u siebie kiedyś sonówkę 46 X 3500 i tylko ten telewizor mnie urzekł :D

[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:15_________________________________________________

Wiesz jak dziś poszedłem oblookać nową plazmę Pioneera 50' Full HD 100Hz za 12000tys (nie pamiętam model) to troszkę mnie zgięło :shocked: jeszcze jak puściliśmy film na blue-ray'u to juz w ogóle bajka :slina:

Panowie trzeba go wypozyczyć i zrobimy turniej w Fifę :polew:[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:13_________________________________________________

2199zł :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:14_________________________________________________

I się zmieniło :wink4:

no to super :D jak się kiedyś spotkamy na spocie to pogadamy o tym :D ciekaw jestem ile zarabiają sprzedawcy w konkurencji :P

Opublikowano

no to super :D jak się kiedyś spotkamy na spocie to pogadamy o tym :D ciekaw jestem ile zarabiają sprzedawcy w konkurencji :P

:good:

Opublikowano

Pablo mam wielką prośę !!! Jak będziesz w pracy w poniedziałek to mógłbyś sprawdzić za ile możecie sprzedać NAJTANIEJ TV Sony KDL-40W400o? PLISSSSS :)

Opublikowano

Ten model tzn starszy o innym kodzie ale takich samych własciwosciach był za 18klocków :decayed:

Nie mówie ze do gier, oczywiscie ze na PS3 i filmy Blue-Ray za***iście by się oglądało ale najpierw trzeba miec do dego duuuzy salon :D

Pełen pakiet eNki czy Cyfrowego polsatu i można śmigać :tongue4:[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:22_________________________________________________

Pablo mam wielką prośę !!! Jak będziesz w pracy w poniedziałek to mógłbyś sprawdzić za ile możecie sprzedać NAJTANIEJ TV Sony KDL-40W400o? PLISSSSS :)

W poniedziałek Ci nie sprawdzę bo mam wolne :decayed:

Ale za to jutro jestem cały dzień :wallbash: to się dowiem i Ci napiszę :wink4:

Opublikowano

to super :) będe wdzięczny. Chodzi mi o to, bo dziś miałem klientkę która był wcześniej w media i zaczęła mnie wkur*** ceną z kosmosu na ten telewizora (próbowała wyżebrać u mnie prawie za pół darmo)

PS. Tylko sprawdź cene tak jakbyś chciał kupić ten sprzęt dla siebie :) czyli na minimum z minimum :D

Opublikowano

PS. Tylko sprawdź cene tak jakbyś chciał kupić ten sprzęt dla siebie :) czyli na minimum z minimum :D

Jutro tej ceny "minimum z minimum" nie sprawdze bo nie będzie kierownika od RTV Video takze jak coś to we wtorek :)

Oki panowie dobrej nocki i klikania.

Ja mykam :hi:

Opublikowano

Oki:)

Lipa troche że ceną może manipulować tylko kierownik działu :( u nas cena zależy od sprzedawcy. Im taniej sprzeda tym mniej zarobi :) No i oczywiście dla kierownika też będzie mniej :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.