Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.a4-klub.pl/smf/legalizacja_wyscigow_ulicznych_w_krakowie-t47438.0.html;msg515920#new[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 09:43_________________________________________________było ? nie chce mi się szukać :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Waski , nawet mi nie mów o pogodzie bo mnie zaraz szlak trafi :wallbash: , we Włoszech 25 stopni , sloneczko poprpstu rewelacja :beach: :beach: :beach:

Opublikowano

Waski , nawet mi nie mów o pogodzie bo mnie zaraz szlak trafi :wallbash: , we Włoszech 25 stopni , sloneczko poprpstu rewelacja :beach: :beach: :beach:

Wiem :gwizdanie: przeprowadzamy się :mysli:[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 10:03_________________________________________________Tytus dziękuję za zakupy :notworthy:

Opublikowano
:hi: Siema
Opublikowano

Siemka :hi:

Pogoda nas dzis rozpieszcza :(

Opublikowano
  • Autor

Pogoda jest poprostu masakryczna :wallbash: wrrrrrr ocipieć idzie :thumbdown:

Opublikowano

jak leje jest zle, jak skwar to wszyscy narzekaja, ze niewyrobka, jak mroz to tez niedobrze :polew:

panowie tylko czasami bywa 25' z przyjemnym lekkim wiaterkiem wiec nie marudzic bo po zlej pogodzie bedzie lepsza :wink4:

Opublikowano

Siema pogoda paskudna,ale cóz zrobic

Opublikowano

:hi:

panowie nie wiecie moze jak sie nazywa srodek ktory sie wlewa do plynu chlodniczego i on uszczelnia minimalne wycieki? Bo mam wyciek rzedu 1litr na okolo 2 miesiace w miejscu kolanka tego gdzie sa czujniki juz go wymienialem bo wczesniej lalo ostro ale mimo to czasem tam kropla wyleci

Opublikowano
  • Autor

nie marudzic bo po zlej pogodzie bedzie lepsza

bardzo bym chciał :gwizdanie:

Nex, podjedz na stacja i kupisz jakiegoś doktorka do chłodnic :gwizdanie: tylko za nim go wlejesz przeczytaj instrukcje bo chyba sie go wlewa jak masz właczony nadmuch z ciepłym powietrzem :mysli:

Opublikowano
:good: pytam bo slyszalem ze jest cos takiego ale nigdy nie urzywalem i nie wiem co to i gdzie to kupic. :mysli:
Opublikowano

Ja bym wolal wymienic ten przewód albo uszczelnic go od zewnatrz. :wink4: Tym bardziej ze wiesz gdzie jest wyciek :good:

Opublikowano

wiesz co duzo roboty trzeba spuszczac plyn i ciezko tam dojsc, a wyciek jest mnimalny tak ze..

Opublikowano

wiesz co duzo roboty trzeba spuszczac plyn i ciezko tam dojsc, a wyciek jest mnimalny tak ze..

nie rób tego :) może zatkać niektóre przewody lub chłodnicę jak jest juz w środku kamień :)

Opublikowano

:good: pytam bo slyszalem ze jest cos takiego ale nigdy nie urzywalem i nie wiem co to i gdzie to kupic. :mysli:

Stacja benzynowa :)[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 12:30_________________________________________________

nie rób tego :) może zatkać niektóre przewody lub chłodnicę jak jest juz w środku kamień :)

zgadzam się w 100 procentach :)

Opublikowano

skoro tak mowicie to OK :good: na razie to zostawie

Opublikowano

Jest jutro spot :gwizdanie:

Opublikowano

oby i mam nadzieje że bedziesz Robert bo chialbym odebrac sobie kapke do podlokietika (o ile ja masz dla mnie :) ) :wink4:

Opublikowano

ja jutro niestety nie dam rady :kwasny:

Opublikowano

oby i mam nadzieje że bedziesz Robert bo chialbym odebrac sobie kapke do podlokietika (o ile ja masz dla mnie :) ) :wink4:

mam :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.