D4NTE Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Nikt nie chce kiery?? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kierownica-s-line-b8-poduszka-tasma-329061/ D4NTE rezaczu dajesz Przyjedź na spota to pogadamy Pany orientujecie się czy fotele co sprzedają na alledrogo są przeważnie z anglików one podchodzą do do naszych eu czy trzeba coś kombinować, w ogóle jak poznać czy to fotele eu czy eng
_Gabriel_ Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 ja tez chce pilke!! Gabriel będziesz na spocie? Prosił bym cie o skasowanie serwisu. bede na spocie, ale nie bede jechal z domu i nie bede mial kompa - jak ktos zabierze ze soba, to nie ma sprawy
miodzio Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 ja tez chce pilke!! Gabriel będziesz na spocie? Prosił bym cie o skasowanie serwisu. bede na spocie, ale nie bede jechal z domu i nie bede mial kompa - jak ktos zabierze ze soba, to nie ma sprawy JA wezmę swoją błyskawicę
_Gabriel_ Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 chyba wyraznie napisalem - KOMPA! eh... to niech ktos wezmie jeszcze przedluzacz
_Gabriel_ Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Super dzieki wielkie oj stary... nie wiesz za co dziekujesz
Shadow Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 ja tez chce pilke!! Gabriel będziesz na spocie? Prosił bym cie o skasowanie serwisu. bede na spocie, ale nie bede jechal z domu i nie bede mial kompa - jak ktos zabierze ze soba, to nie ma sprawy JA wezmę swoją błyskawicę Miodzio to może już włączaj powoli
miodzio Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 spokoje ... błyskawica rozgrzewa się na słońcu w trybie awaryjnym więc będzie dobrze ...
mikołaj Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Pany orientujecie się czy fotele co sprzedają na alledrogo są przeważnie z anglików one podchodzą do do naszych eu czy trzeba coś kombinować, w ogóle jak poznać czy to fotele eu czy eng Naleśniki, sporty i s-line są identyczne gb/eu
fantowski Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 chyba bede w przyszlym miesiacu gwintu szukac super !
miodzio Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Pany orientujecie się czy fotele co sprzedają na alledrogo są przeważnie z anglików one podchodzą do do naszych eu czy trzeba coś kombinować, w ogóle jak poznać czy to fotele eu czy eng Naleśniki, sporty i s-line są identyczne gb/eu Kolor mocowanie etc.. jest to samo. Nie wiem jak jest z matą zajęcia fotela czy w B6 B7 jest tylko w fotelu pasażera czy w obu. Na pewno w komplecie z GB będzie bardziej zniszczony fotel kierowcy (czyli po przełożeniu fotel pasażera).
D4NTE Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bo chodzą mi takie jedne skórzane sporty po głowie
miodzio Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bo chodzą mi takie jedne skórzane sporty po głowie Ty pisz czy kierownice przekładamy na spocie a nie...sporty
D4NTE Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bo chodzą mi takie jedne skórzane sporty po głowie Ty pisz czy kierownice przekładamy na spocie a nie...sporty To przywieź
Radekst Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 chyba bede w przyszlym miesiacu gwintu szukac super ! nie super bo mialo byc tylko ogarniecie auta do stanu sprzed stluczki a tu juz lampy tyl polift zalozone, przod polift soczewy czekaja, spryski mgielkowe zalozone, dekory eS beda na dniach, grill rs tez wpadnie lada chwila i juz sie rozgladam za felga, gwintem i zderzakiem S + cupra to wciaga.. aktualnie auto jest u jednego ze spotowiczow ktory ogarnia ta belke, drzwi i prog
fantowski Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 chyba bede w przyszlym miesiacu gwintu szukac super ! nie super bo mialo byc tylko ogarniecie auta do stanu sprzed stluczki a tu juz lampy tyl polift zalozone, przod polift soczewy czekaja, spryski mgielkowe zalozone, dekory eS beda na dniach, grill rs tez wpadnie lada chwila i juz sie rozgladam za felga, gwintem i zderzakiem S + cupra to wciaga.. aktualnie auto jest u jednego ze spotowiczow ktory ogarnia ta belke, drzwi i prog no i zajesuperfantastycznie
PABLO Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Ori gril od RS4 dorwałeś? Jarek od S4 B5 srebrnej w avancie niektórzy go pamiętają, miał kiedyś odłożony za 200zł taki grill dla mnie..
Radekst Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 nie ori, w tej chwili sa tylko 2 szt ori na allegro, za 450 i 650
Rekomendowane odpowiedzi