Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Farciarz.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Farciarz.

:shock3:

:naughty:

Opublikowano

Doradzi mi ktos jaki Olej w skrzyni, silniku, dyfrze, czy jakiś inny jeszcze może kupic i wymienic w B6 1.8 T w Q bo sie zastanawiam nad 1 wymiana i ile litrów wchodzi do skrzyni, silnika, napedów itd? Dzięki wielkie za pomoc :naughty:

Opublikowano
chyba bede w przyszlym miesiacu gwintu szukac :bag:

:decayed: super ! :wink:

nie super bo mialo byc tylko ogarniecie auta do stanu sprzed stluczki a tu juz lampy tyl polift zalozone, przod polift soczewy czekaja, spryski mgielkowe zalozone, dekory eS beda na dniach, grill rs tez wpadnie lada chwila i juz sie rozgladam za felga, gwintem i zderzakiem S + cupra :tongue:

to wciaga..

aktualnie auto jest u jednego ze spotowiczow ktory ogarnia ta belke, drzwi i prog :wink:

:jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

Pablo padło mi w tel gniazdo ładowania i potrzebowałbym naładować baterię z jakiegoś zewnętrznego źródła prądu lub innego tel do którego pasuje bateria BH06100 (mój tel to HTC cha cha) aby odpalić tel i skopiować sobie kontakty bo zostały w pamięci tel w związku z czym straciłem wszystkie numery tel... Jesteś w stanie coś takiego ogarnąć?

Opublikowano
Pablo padło mi w tel gniazdo ładowania i potrzebowałbym naładować baterię z jakiegoś zewnętrznego źródła prądu lub innego tel do którego pasuje bateria BH06100 (mój tel to HTC cha cha) aby odpalić tel i skopiować sobie kontakty bo zostały w pamięci tel w związku z czym straciłem wszystkie numery tel... Jesteś w stanie coś takiego ogarnąć?

Podjedź do chłopaków na M1 i powiedz że jesteś ode mnie, wyspa bliżej prawego głównego wejścia od Media Markt, tam jest serwis bo pozostałe 2 masz pod kasami i pod praktikerem.

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

Możesz do nich podjechać bo dzwoniłem, kup im 4paka za 10zł i będzie :decayed:

Opublikowano

Ja też się dzisiaj postaram pojawić ;-)

Opublikowano

Hej,będzie dziś ktoś z silnikiem 2.8 benzyna? oprócz mnie bo potrzebuje sugestie

Opublikowano
Hej,będzie dziś ktoś z silnikiem 2.8 benzyna? oprócz mnie bo potrzebuje sugestie

Sąsiad u nas boją się takich wysokich pojemności :decayed:

Opublikowano

hahaha Paweł nie żartuj

Opublikowano

:decayed: super ! :wink:

nie super bo mialo byc tylko ogarniecie auta do stanu sprzed stluczki a tu juz lampy tyl polift zalozone, przod polift soczewy czekaja, spryski mgielkowe zalozone, dekory eS beda na dniach, grill rs tez wpadnie lada chwila i juz sie rozgladam za felga, gwintem i zderzakiem S + cupra :tongue:

to wciaga..

aktualnie auto jest u jednego ze spotowiczow ktory ogarnia ta belke, drzwi i prog :wink:

kto taki zdolny :whistling: Gruszka ?
Opublikowano

tak, jeszcze w ramach skorzystania z jego uslug bede miec miesieczny kurs tanca gratis :decayed:

Opublikowano

A mowilem ;-)))

---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

nie ori, w tej chwili sa tylko 2 szt ori na allegro, za 450 i 650 :wink:

Ta podrobe sobie daruj

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------

tak, jeszcze w ramach skorzystania z jego uslug bede miec miesieczny kurs tanca gratis :decayed:

Gruszka robi w blacharce? Tez mam robote ;-)

Opublikowano

Wąski masz podobno starą kierownicę Fantowskiego pisałem do Ciebie na priv?

Opublikowano

Gruszka blacharki to...wozi swoim s4 :naughty:

Opublikowano

Mnie nie będzie dzis na spocie ale mam taki silnik w swoim Audi wiec pisz śmiało na PW o co chodzi...

Opublikowano

Powitał z wieczora

Opublikowano

Dzieki wszystkim za licznego spota ;-)

Opublikowano

rowniez dziekuje za spota :wink:

Opublikowano

Dzięki za spota i vaga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.