PABLO Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Taka to pożyje ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- wczoraj wieczorem widziałem to Maserati, d*pa tym sie wozi blondyna z wielkim napisem na drzwiach laparis. eu, jak dala do pieca na matecznym to od samego dźwięku dostałem orgazmu, boseron nie gadaj tylko kupuj dziada od kolesia bo będzie sprzedawać, Cuber na poprzedniej stronie wrzucał http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/b8-cgka-moj-czorno-bioly-rumak-d-333952/ Fajnie się temat rozkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... ROZMOWY trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... szukam B1 albo b2 z q w serii i aż tak mi sie nie pali ;-) wiem ze moge na Ciebie liczyć więc spoko spoko, na pewno się odezawę w razie W ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... szukam B1 albo b2 z q w serii i aż tak mi sie nie pali ;-) wiem ze moge na Ciebie liczyć więc spoko spoko, na pewno się odezawę w razie W ;-) na kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 kur.... i co tu dzisiaj robić ? Meczy nie ma , leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 kur.... i co tu dzisiaj robić ? Meczy nie ma , leje nic tylko się w domu upić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... szukam B1 albo b2 z q w serii i aż tak mi sie nie pali ;-) wiem ze moge na Ciebie liczyć więc spoko spoko, na pewno się odezawę w razie W ;-) na kogo O lawete chodziło, nawet nie wiem czy ktoś jeszcze dysponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za element Karoseria jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja się dzisiaj nie wyrobilem na spota bo mnie wiercili u FANTOMASA:decayed: słyszałem że jak ci wywierciły to zobaczyły w środku jakąś nitkę a najciekawsze było jak ją przecięły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za elementKaroseria jak nowa a ktos ma jakies doswiadczenie z tym lakiernikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 słyszałem że jak ci wywierciły to zobaczyły w środku jakąś nitkę a najciekawsze było jak ją przecięły Jeszcze 3 wizyty zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. Witam, Robert kupuj ta bude B2 bo laweta czeka na transport dla Ciebie... szukam B1 albo b2 z q w serii i aż tak mi sie nie pali ;-) wiem ze moge na Ciebie liczyć więc spoko spoko, na pewno się odezawę w razie W ;-) na kogo O lawete chodziło, nawet nie wiem czy ktoś jeszcze dysponuje. Dysponuje:wink: ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za elementKaroseria jak nowa to wole nie wiedziec jak i czym on to maluje. 140zl za malowanie 4 elementow hulajnogi bym mu nie oddal a co dopiero auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Może chodzi o malowanie samolocików 1:43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie gdyby ktoś potrzebował jakiegoś malowania u lakiernika to jest rabat 49,99zł za elementKaroseria jak nowa to wole nie wiedziec jak i czym on to maluje. 140zl za malowanie 4 elementow hulajnogi bym mu nie oddal a co dopiero auto Może chodzi o malowanie samolocików 1:43 A czytać ze zrozumieniem umiemy? Za element takie jak maska, dach, zderzak za które płacimy od 500 do 800 normalnie, trza odjąć wartość grupona. Za pozostałe 400 - wartość grupona. Czyli inne kosztują 235-250, a maska itp od 335-650 za element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 , okleja ktoś u nas samochody folią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 , okleja ktoś u nas samochody folią ? KERCZI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi