Wąski Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 i gdzie tu widzisz sensację ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bry przy niedzieli Siemka http://kontakt24.tvn24.pl/roztrzaskal-samochod-na-slupie-24-latek-zginal-na-miejscu,152712.html...ale urwał... No wczoraj oglądałem nagranie z wypadku... masakra... dużo z niego nie zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2014 przez ilear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 rex chłopie ty żyjesz? Padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pany szukam kogoś na wtorek przed południem kto pojedzie ze mną do Tarnowa po a6, kumpel wczoraj trafił do szpitala i nie mam z kim jechac :/ max 2,5 godziny ovzywiscie moim autem jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Boseron poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pany szukam kogoś na wtorek przed południem kto pojedzie ze mną do Tarnowa po a6, kumpel wczoraj trafił do szpitala i nie mam z kim jechac :/ max 2,5 godziny ovzywiscie moim autem jedziemy Kia ceed?Jak na kogucie to ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 przedostatni dzień w pracy w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pany szukam kogoś na wtorek przed południem kto pojedzie ze mną do Tarnowa po a6, kumpel wczoraj trafił do szpitala i nie mam z kim jechac :/ max 2,5 godziny ovzywiscie moim autem jedziemy Kia ceed?Jak na kogucie to ja chętnie chyba na tylnim za te Twoje ostatnie wybryki przedostatni dzień w pracy w tym roku dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pany ja powaznie pytam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Niech chłop w ramach negocjacji cenowej przyjedzie po Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pany ja powaznie pytam, do 16 pracuje, popołudniem Ci mogę pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 http://amksystem1.otomoto.pl/audi-a6-2-0tdi-170km-2007r-sliczna-alu-18-aso-C33739963.html golas ale jezeli ma autentyczny przebieg to chyba okazja lub http://otomoto.pl/audi-a4-naprawde-warto-C35254451.html tez golas ale zadbany ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) to ja juz się pogubiłem całkiem, kupiłes czy nie do cholery ? B8 nawet golas w takiej kasie nie chodzi, zwłaszcza z xenonem (bo on widzę że robi robote przy sprzedazy) Edytowane 22 Grudnia 2014 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi