gieras1988 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Koledzy taka sprawa Potrzeba mi dziś w krk żeby ktoś z vagiem przestawił mi sterownik w tipie a4 b5 2.8 q. Chodzi o zmianę strategii zmiany biegów .Czy moznaby do kogoś podjechac Ewentualnie koło 18-19 w okolicach agh najlepiej ale zawsze mógłbym podjechac gdzieś Pozdrawiam
boseron Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 sprzedam doladowanie tel. sieć orange wartosc 50 zl, oddam za 40.
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Koledzy taka sprawa Potrzeba mi dziś w krk żeby ktoś z vagiem przestawił mi sterownik w tipie a4 b5 2.8 q. Chodzi o zmianę strategii zmiany biegów .Czy moznaby do kogoś podjechac Ewentualnie koło 18-19 w okolicach agh najlepiej ale zawsze mógłbym podjechac gdzieś Pozdrawiam jechałeś na takim setupie już ?...skrzynia dość brutalnie wbija biegi !!
gieras1988 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Kolego właśnie teraz mam ten tryb ala sport i chce powrócić do standardu e którym skrzynia uczy się ale nie mam dostępu do vaga na ta chwilę
boseron Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Pany ktos doradzi, udalo mi sie namowic Tate na nowe Q5 i tetaz pytanie z jakim silnikiem, nie ukrywam ze On chce cos co malo pali , co to jest za silnik clean quattro 2.0 tdi bo o tym myslalem? Edytowane 7 Lutego 2015 przez boseron
MASATO Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Pany dawno mnie tu nie bylo, widze ze ekipa sie szykuje na Bukowine bardzo dobrze. Mam pytanko, kumpel chce kupic takie cudo http://otomoto.pl/audi-a4-170ps-s-line-bi-xsenon-quattro-aso-C35774058.html 170 PS, 2007 rok, bixenon dokladany, auto z wloch, do 140 tys ksiazka Co myslicie o tym silniku ??? Do zobaczenia w Bukowinie wtryski się sypią fabryczne siemensa ale sprawdź historię bo może był na akcji serwisowej i ma wymienione na continentale które już nie były tak problematyczne.
themOn Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) wieczorową porą a idźże spać Edytowane 7 Lutego 2015 przez themOn
Transitpower Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Znowu napadało tego białego gówna... ABG
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Znowu napadało tego białego gówna...ABG trakcji nie łapiesz ? .... podobnie jak koleś ,który za mną pod górkę ze świateł dziś rano nie wyjechał
ruks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Znowu napadało tego białego gówna... ABG Nie pitol, masz RWD to się powinieneś cieszyć Jakieś slizganko dzisiaj???!!? O której?
D4NTE Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Znowu napadało tego białego gówna... ABG Auto czyste to znowu najebało k**estwa... Powitać
ruks Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Znowu te cholerne pługi odgarnęły całe miasto
Rekomendowane odpowiedzi