Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Z okazji lanego poniedziałku zalałem się wczoraj konkretnie Wąski miałbyś do kolekcji i pod kolor http://allegro.pl/audi-90-b3-sport-2-3-r5-136km-stan-bdb-youngtimer-i5219746672.html spoko spoko brał był tylko te koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 I oska. Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak tam Śniegus Dyngus? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak tam Śniegus Dyngus? ABG Dochodzę do Siebie po Nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 a ja noc w pracy, zaje.. e święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzieńdoberek Ramzes wysłałem informacje na PRIV w sprawie cześć, jakby się udało odebrałbym na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam spocik dzisiaj standardowo o 20? Nie ma któryś na zbyciu jakis dystansów 5x112? Potrzebuje jakieś w granicach 10-15mm i koło 30mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam spocik dzisiaj standardowo o 20? Nie ma któryś na zbyciu jakis dystansów 5x112? Potrzebuje jakieś w granicach 10-15mm i koło 30mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Powitać ekipe :-) Co do dystansów to jak coś to ja mam komplecik przód 13mm i tył 17mm do pogonienia ze śrubami itd jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam spocik dzisiaj standardowo o 20? Nie ma któryś na zbyciu jakis dystansów 5x112? Potrzebuje jakieś w granicach 10-15mm i koło 30mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Powitać ekipe :-) Co do dystansów to jak coś to ja mam komplecik przód 13mm i tył 17mm do pogonienia ze śrubami itd jak coś Będziesz na spocie dzisiaj ? Ew sam przod bys pchnął ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie ma problemu, moge podjechać na spota i ci przód wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka Panowie mam pytanie, czy kleił ktoś szybę w Krakowie? Znalazłem ostatnio małego pajączka na szybie i wole to skleić niż wymieniać szybę. Także jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakiś zakład który się tym zajmuje będę wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mi chyba leżą 12mm w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 OGr… Tobie 15mm w garażu leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 OGr… Tobie 15mm w garażu leżą hahahahaha, sorry w takim razie 12 mam na aucie ;-) Dzięki za poprawę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka Panowie mam pytanie, czy kleił ktoś szybę w Krakowie? Znalazłem ostatnio małego pajączka na szybie i wole to skleić niż wymieniać szybę. Także jeżeli ktoś mógłby mi polecić jakiś zakład który się tym zajmuje będę wdzięczny. Pozdrawiam Drewniana 11 Nordglass polecam http://www.nordglass.pl/pl/krakow-i,a93.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi