Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry przepis, niech wyłapią szaleńców :grin:

Tez jestem za, najgorsze sa wioski w nocy bez zabudowan, ale teren zabudowany jest.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry przepis, niech wyłapią szaleńców :grin:

PIS wygra wybory i zrobi z nimi porządek :wink:

Opublikowano

Ja tylko jestem zachwycony tym jak nasza wspaniala policja dba teraz o nasze bezpieczeństwo, tak jakby wcześniej szybka jazda po miescie byla bezpieczna.

I bardzo mi sie podoba jak wciaz chowają sie po krzkach, oczywiscie wszystko w imię bezpieczeństwa.

Opublikowano
c41ee335b85136b769264f1454c413cc.jpg
Opublikowano

Ja tylko jestem zachwycony tym jak nasza wspaniala policja dba teraz o nasze bezpieczeństwo, tak jakby wcześniej szybka jazda po miescie byla bezpieczna.

I bardzo mi sie podoba jak wciaz chowają sie po krzkach, oczywiscie wszystko w imię bezpieczeństwa.

statystyki ;)

Opublikowano

Cracoviacy dzisiaj spotuja czy ida na mecz? :)

Opublikowano
  • Autor

Cracoviacy dzisiaj spotuja czy ida na mecz? :)

Ida na mecz :)

Opublikowano

prawda jest taka ze niestety nowe przepisy ostudzą co po niektórych kierowców, byc moze wplynie to na bezpieczeństwo, niestety jestesmy spoleczenstwem kija i marchewki, jak nas sie nie kara surowo nie potrafimy sami sie zdyscyplinowac, dlaczego Polak przejezdzajacy granice z Niemcami jedzie przepisowo zawsze..... bo wie ze jak go złapią to zaplaci krocie,

Opublikowano

a jest w ogóle spot dzisiaj pomimo braku cracoviaków ?

Opublikowano

i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat.

Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy

Opublikowano

ja wpadne ;)

Opublikowano

i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat.

Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy

prawo powinne być równe dla wszystkich a nie immunitety itd

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-karambol-w-krakowie-tir-taranowal-wszystko-co-bylo-na-drodze,nId,1736212

Opublikowano

to ja może tez się zjawię, będziemy szukać gdzie mi skrzypi kanapa z tyłu :D

Opublikowano

Paczku róży wbrew temu co mówią Wam na odprawach, w wiekszości wypadków głównym problemem są nasze drogi lub ich brak.

Powiedz mi ile wypadków śmiertelnych było w polsce w zeszłym roku na autostradach.

I jak juz tak sie porownujemy do zachodu, to strasznie bym chcial by w Polsce tak jak u naszych zachodnich sąsiadów policja nie łamała przepisów i przestała być bezkarnaz

No chyba, że dzielimi się na tych co mogą i na tych na których się poluje.

Opublikowano

Paczku róży wbrew temu co mówią Wam na odprawach, w wiekszości wypadków głównym problemem są nasze drogi lub ich brak.

Powiedz mi ile wypadków śmiertelnych było w polsce w zeszłym roku na autostradach.

I jak juz tak sie porownujemy do zachodu, to strasznie bym chcial by w Polsce tak jak u naszych zachodnich sąsiadów policja nie łamała przepisów i przestała być bezkarnaz

No chyba, że dzielimi się na tych co mogą i na tych na których się poluje.

czego mogę Panu polać bo Pan bardzo dobrze prawi

Opublikowano

boseron,

ale tylko u nas policja stoi w przyslowiowych "krzakach"
nie ma kompletnej wiedzy nt pomiarow, czesto pakujac goscia na mine(do sadu) i potem mowiac, ze sie nie pamieta.

gdbyby tak zaczac egzekwowac te nowe przepisy, to okazaloby sie, ze przez 3 miesiace policja na interwencje bedzie jezdzic rowerami

Opublikowano

stan drog zgadzam sie, ale i stan techniczny pojazdów, zlomow sciaganych zza zachodniej granicy... nadmiernej predkosci, infrastruktory, swiadonosci pieszych tez,

odnosnie immunitetow tez sie zgadzam ze powinni podlegać przepisom na zasadach ogolnych.

Opublikowano

ja pamietam jak pierwszy raz pojechalem do niemiec. kilkaset kilometrow grzalem autostrada a pozniej zjechalem z "autobahn'a" i 14 kilometrow dojechalem do miejsca docelowego przez wioski - oczywiscie rowno trzymajac sie limitu predkosci. w weekend pojechalem odwiedzic rodzicow - smignalem A4 do rzeszowa (pomimo tego, ze rodzicow mam w stalowej woli czyli troche nie w tym kierunku) jadac w okolicach 140-160, pozniej zjechalem na S19 i przejechalem nia cale 7 kilometrow a pozniej sie skonczyla bo tyle wybudowali drogi rzeszow-lublin. nastepnie tluklem sie 60 km wiochami i gdybym mial jechac cala ta droge 50 km/h to by mnie ku%^&*ica strzelila.

fajnie ze panowie na wiejskiej w wawie uchwalili nowe przepisy, szkoda tylko ze w tym samym czasie zapomnieli zniesc dla siebie imunitet od mandatow drogowych (bo z jakiej racji one sa?). gdyby jednemu i drugiemu pare razy zabrali prawko to sie ogarneli - a tak - te przepisy sa dla wszystkich tylko nie dla panow poslow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.