Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czuwamy :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wąski po ile takie felgi biegaja co dales w gieldzie malopolskiej? dalem je free kumplowi z niemal nowymi oponami i nie wiem czy dobrze zrobilem, w sumie Cuber tez mi dal za darmo ale jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz

eeee tam wszystko sie da :-) Ja jakos zime przeżyłem na nich :tongue4:

Opublikowano

chyba zartujesz :decayed: lekko popadalo i moj zderzak juz robil za plug no juz pomijajac, ze podwoziem przywalilem w ciagu 2tyg chyba z 50 razy w roznych sytuacjach na szczescie delikatnie bo juz bylem przygotowany :polew:

ja myslalem, ze nawet ich nie zakladales na ten zawias

Opublikowano
  • Autor

chyba zartujesz :decayed: lekko popadalo i moj zderzak juz robil za plug no juz pomijajac, ze podwoziem przywalilem w ciagu 2tyg chyba z 50 razy w roznych sytuacjach na szczescie delikatnie bo juz bylem przygotowany :polew:

ja myslalem, ze nawet ich nie zakladales na ten zawias

zakladałem i jeździłem na nich :wink4: ale ostrożnie :gwizdanie: dlatego jest nizej bo profil opony jest niski :decayed:

mogles powiedziec to bym je odkupił od Ciebie dla braciaka bo szukał zimówek :wink4:

Opublikowano

no to śpijcie ja niestety w pracy do rana ale tez ide spać.....:wink4:

Opublikowano

Wąski po ile takie felgi biegaja co dales w gieldzie malopolskiej? dalem je free kumplowi z niemal nowymi oponami i nie wiem czy dobrze zrobilem, w sumie Cuber tez mi dal za darmo ale jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz :decayed:

1 tyś :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:06_________________________________________________Dzień dobry :hi: faktycznie cisza :gwizdanie:

Żona pozwoliła mi wyjść na miasto wieczorem :gwizdanie: będzie ktoś gdzieś :mysli:

Opublikowano

Dzień Dobry :wink4:

Opublikowano

:hi: cholera pakowałem wczoraj te pachnidła do 3.15 :wallbash:

Zaraz poczytam coście tam naspamowali a na razie na dzień dobry :

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:

- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.

- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.

- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.

- Niech i tak będzie.

Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę

- To ta ruda pośrodku.

- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?

- Bo juz mnie wk..wia !

Opublikowano

:polew:

interes to interes :wink4:

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:59_________________________________________________Szukam taniego autka do 8 tyś

Opublikowano
:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Żona pozwoliła mi wyjść na miasto wieczorem :gwizdanie: będzie ktoś gdzieś :mysli:

ty pamiętaj że masz mieć wolny przyszły piątek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 09:22_________________________________________________

:polew:

interes to interes :wink4:

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:59_________________________________________________Szukam taniego autka do 8 tyś

sprzedam Ci moje punto jak chcesz :cool1: dokładnie za 8tys.
Opublikowano

sam mówiłeś że to złom :polew: a ja szukam autka :cool1: po drugiej stronie mam złom i to tańszy :gwizdanie:

Opublikowano

sam mówiłeś że to złom :polew: a ja szukam autka :cool1: po drugiej stronie mam złom i to tańszy :gwizdanie:

żartowałem z tym złomem, zapitala jak trzeba, zapytaj Trzeńka jeździł nim przez tydzień :wink4:
Opublikowano

A to tym bardziej NIE :) Trzeniek nie umie jeździć , i pewnie bąka puścił :evil:

Zobaczę w poniedziałek na żywo

Opublikowano

A to tym bardziej NIE :) Trzeniek nie umie jeździć , i pewnie bąka puścił :evil:

Zobaczę w poniedziałek na żywo

:good:
Opublikowano

dzień dobry :hi:

Opublikowano

dzień dobry :hi:

śpioch :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.