Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

jako, że nasza firma ma filię w Krakowie pozwolę sobie na komerchę. Modzie, Adminie, daj żyć :kox:

Dla tych co lubią zjeść czasem coś co wykracza poza ramy polskiej kuchni otworzyliśmy nowy sklep. Firma stara z wieloletnia tradycją, ale kanał nowy: sklep internetowy :) (się mi zrymowało). Naszą dewizą zawsze było dostarczanie produktów z najlepszym cena/jakość ratio :) Prawdopodobnie nic tańszego tej jakości nie dostaniecie, bądź nic lepszego w tej cenie :). Przez wszystkie lata istnienia firmy prawie każdy produkt był przez nas sprawdzany organoleptyczne i oceniany czy wart swojej ceny. Nawet jeżeli produkt był dobry a nie wart swojej ceny był przez nas odrzucany i odwrotnie nawet jeżeli produkt był tani, ale nie był w naszym mniemaniu dobry również był odrzucany. Mam nadzieję, że zachęciłem was do zakupów. Każdy kto się zarejestruje do końca roku i będzie chciał dokonać zakupu niech pisze do mnie, poda swój sklepowy login a dostanie rabat na zakupy.

Zapraszam! http://www.lamaree.pl

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dzień dobry :hi:

:hi:

Opublikowano

nie ma wina w tym sklepie :( żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy.... :baseball:

Opublikowano

Prohybycja :)

Spoko wina beda juz nie dlugo. Na razie spod lady :P

A na powaznie pracyjemy nad dobra oferta. Mamy nadziej uruchomic jeszce w tym miesiacu.

Opublikowano

nie ma wina w tym sklepie :( żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy.... :baseball:

Przecież On ma wina pod ladą.. :przebiegly:

Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. :rolleyes: Serio :wink4: W razie czego PW i działam :hi:

Opublikowano

Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. :rolleyes: Serio :wink4: W razie czego PW i działam :hi:

dzięki, jakby co damy znać :wink4:
Opublikowano

jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu

wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze :kox:
Opublikowano

:nabijasie:

jeszcze się Sokol obrazi :tongue4:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

u mnie na ulicy jest taka do sprzedania :) naprawdę super kolor :good:

Opublikowano

u mnie na ulicy jest taka do sprzedania :) naprawdę super kolor :good:

czerwone auto jest dla romantyków , srebrne dla ludzi skrytych , niebieskie dla kosmitów a czarne dla skurw... :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja kosmita :laghing2: to Tys kosmity nie widział :polew:

Opublikowano

Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność.

Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje.

Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi.

Opublikowano

Nie cytuj z Bravo Girl :naughty:

Opublikowano

Nie cytuj z Bravo Girl :naughty:

czytałes tez ten artukuł ?

jak ci sie podoba plakat justina ? :decayed:

Opublikowano

Sokol jakie heble zakładasz do swojego paździocha?

Opublikowano
  • Autor

Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność.

Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje.

Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi.

:polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.