Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ubezpieczenia poszły w górę i to znacząca a dlaczego ? nowe podatki ......

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tobie ile policzyli za oooo bo mi w PZU za VW wyszło prawie 8tys

Opublikowano

8 tysi? od jakiej wartosci to wyliczyli?

Opublikowano

Macie ten wasz PiS :)

Opublikowano

A Ty niby na kogo głosowałeś?

f*ck MUSLIM

Opublikowano

Widzę że naród szybko przerzucił sie z "wina Tuska" na "wina PIS" :D

Opublikowano

A Ty niby na kogo głosowałeś?

f*ck MUSLIM

To było przewrotne Mariusz, prezes to mój drugi ojciec :) hahaha
Opublikowano

A w życiu.

Dobrze, że złoty przynajmniej jest mocny.

Opublikowano

:hi:

A w życiu.
Dobrze, że złoty przynajmniej jest mocny.

:grin:

Pany potrzebuje pożyczyć VAGa w wersji min. 14 (13 chyba nie było a 12 nie hula u mnie ze wszystkimi sterownikami).

Ktoś coś?

Opublikowano

Pany potrzebuje pożyczyć VAGa w wersji min. 14 (13 chyba nie było a 12 nie hula u mnie ze wszystkimi sterownikami).

Ktoś coś?

13 nie było a 12 i 14 to praktycznie to samo. Jeżeli nie komunikuję się z sterownikami to po prostu albo wina po stronie auta albo wina kabla - a nie jego wersji (jeżeli przynajmniej masz Ver. 12_) Jeżeli liczysz natomiast na podpowiedzi kodowania no to niestety ... nie ma ich w wielu przypadkach.

Opublikowano

13 nie było a 12 i 14 to praktycznie to samo. Jeżeli nie komunikuję się z sterownikami to po prostu albo wina po stronie auta albo wina kabla - a nie jego wersji (jeżeli przynajmniej masz Ver. 12_) Jeżeli liczysz natomiast na podpowiedzi kodowania no to niestety ... nie ma ich w wielu przypadkach.

Po stronie auta na pewno nie, bo ja na moim 11, odczytuje np: błędy navi podczas skanowania całego auta ale nie mogę wejść w moduł. To samo dotyczy licznika (instruments).

Dokładnie to samo miałem jak chciałem kupić 12 do B7 jak się mój zawieruszył. Nie czytało w ogóle modułu RNS-E z komunikatem "No response from controler".

Chcę spróbować na 14 lub 15, bo ostatnio na spocie próbowałem 12 którą ma kolego Lukasz i tez navi nie widziało, a np licznik już przeczytał z tego co pamiętam.

Także te kabelki mają to do siebie że nie zawsze działają ze wszystkimi modułami...

Opublikowano

wreszcie na letnich :jerk:

na razie nie zrobilem za wiele kilometrow ale juz co nieco moge powiedziec o tych nowych uniroyalkach, jak na razie elegancko sie jezdzi (dzieki wszystkim za doradzenie w wyborze), na poprzednich uzywanych dunlopach i pirelli auto plywalo w koleinach jak opetane, a tutaj leci jak po sznurku, dodatkowo sa cichutkie, bardziej miekkie i super kleja ;)

wiadomo ze swoje robi to ze teraz sa nowki a poprzednio mialem uzywki, no ale roznica jest kolosalna, a klasowo rainsporty sa nizej.

a z przykrych niespodzianek to okazalo sie ze dwie felgi byly pokrzywione.. ale juz sa wyprostowane, wywazone, nic nie bije :)

20160429_095946_Kopia.jpg

Opublikowano

wreszcie na letnich :jerk:

na razie nie zrobilem za wiele kilometrow ale juz co nieco moge powiedziec o tych nowych uniroyalkach, jak na razie elegancko sie jezdzi (dzieki wszystkim za doradzenie w wyborze), na poprzednich uzywanych dunlopach i pirelli auto plywalo w koleinach jak opetane, a tutaj leci jak po sznurku, dodatkowo sa cichutkie, bardziej miekkie i super kleja ;)

wiadomo ze swoje robi to ze teraz sa nowki a poprzednio mialem uzywki, no ale roznica jest kolosalna, a klasowo rainsporty sa nizej.

a z przykrych niespodzianek to okazalo sie ze dwie felgi byly pokrzywione.. ale juz sa wyprostowane, wywazone, nic nie bije :)

20160429_095946_Kopia.jpg

proszę :wink: dla mnie te opony to bajka :wink: niekiedy warto dołożyć te 3 stówki

Opublikowano
  • Autor

ps. Miodek Ja za full pakiet AC OC asistance za granicami , wariant serwisowy , ochrona zniżek etc mniej niż 3 :)

Opublikowano

ps. Miodek Ja za full pakiet AC OC asistance za granicami , wariant serwisowy , ochrona zniżek etc mniej niż 3 :)

Ale pewnie nie w PZU :wink:

Opublikowano

Miodziu, a gdzie rejestrowałeś t5? w Krakowie? Czy ONY? Za ONY miałbys znacznie mniejszy pakiet.

Po stronie auta na pewno nie, bo ja na moim 11, odczytuje np: błędy navi podczas skanowania całego auta ale nie mogę wejść w moduł. To samo dotyczy licznika (instruments).

Dokładnie to samo miałem jak chciałem kupić 12 do B7 jak się mój zawieruszył. Nie czytało w ogóle modułu RNS-E z komunikatem "No response from controler".

Chcę spróbować na 14 lub 15, bo ostatnio na spocie próbowałem 12 którą ma kolego Lukasz i tez navi nie widziało, a np licznik już przeczytał z tego co pamiętam.

Także te kabelki mają to do siebie że nie zawsze działają ze wszystkimi modułami...

W takim razie sprawdź najpierw czy na dobrej wersji 12.12 połączy się. jesli nie to jedyna szansa że którys z nowych wynalazków 15.xx sie połączy bo wiem że jest rozkminiony kabel który aktualizuje się online i podobno działa wszystko, ale price 500-600PLN

Opublikowano
  • Autor

Miodek jasne ze w PZU :D mam Ci skana wysłac ?

Opublikowano

kuźwa to mi za samo OC mojego starego rupiecia wyliczyli prawie 2k :grin:

Opublikowano

Nie mam powodów by Ci nie wierzyć :) Choć jak zawsze diabeł tkwi w szczegółach :wink:

Miodziu, a gdzie rejestrowałeś t5? w Krakowie? Czy ONY? Za ONY miałbys znacznie mniejszy pakiet.

Wiem o tym dla tego jest na ONY. A pierwsza kalkulacja była na Kraków.

Opublikowano
  • Autor

Miodek, u mnie nie ma Diabła w szczegółach .

Najważniejsze z AC to :

- pakiet serwisowy

- ochrona zniżek w razie "w"

- stała wartość pojazdu przez cały okres ubezpieczenia oraz nie pomniejszanie sumy ubezpieczenia

- assistance super komfort + zagranica

:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.