Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oczywiście ze się da

tiaaa....

chyba jak wyciągniesz bezpiecznik bo całkowitego offa nie ma

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tiaaa.....
chyba jak wyciągniesz bezpiecznik bo całkowitego offa nie ma

W C6 oczywiście ze jest...
Opublikowano

idzze se przetrzyj blat w kuchni bo za dużo kurzu jadasz [emoji14]
Opublikowano

idzze se przetrzyj blat w kuchni bo za dużo kurzu jadasz [emoji14]

O to to już muszę Cubra poprosić...On zna tajemny patent na to :-)
Opublikowano

O to to już muszę Cubra poprosić...On zna tajemny patent na to :-)

Cuber, do tablicy, pisz wzór na wyłączenie ESP [emoji1]

Poleciało z pokładu lotniskowca

Opublikowano

A tutaj Chłopowi faktycznie działa ESP

Opublikowano

No ale skąd wiesz co Chłop zrobił . Z tego co pamiętam to był kiedyś taki kolo co pod Selgrosem się chciał z nami poślizgać A6 C6 i miał problem bo nie mógł wyłączyć ESP. Dopiero jak wyciągnął bezp. miał banana. Pamiętasz gościa bo też wtedy byłeś[emoji14]

Opublikowano
A tutaj Chłopowi faktycznie działa ESP

Pojedź więcej niż 50-60 km/h w wielu autach do tej prędkości system się wyłącza aby umożliwić np wykopanie się z zaspy. Możliwe też że w Q pozwala na poślizg przy napędzaniu ale już jakąkolwiek inną techniką ingeruje.

Opublikowano

Rozpierd%^a mnie jak chłopy jada bokiem po wioskach w półmetrowym śniegu i wiedzą doskonale gdzie każdy przydrożny kamień leży i gdzie się zaczyna rów :D

Opublikowano
50 minut temu, KERCZI napisał:

No oczywiście że jest, było dosłownie o tym z miesiąc temu. Przycisk ESP działa podwójnie...

Opublikowano
No oczywiście że jest, było dosłownie o tym z miesiąc temu. Przycisk ESP działa podwójnie...

+ 100

Przyciśnij esp na 5sek

A dwa ze faktycznie wywaliłem bezpiecznik bo mi nie działał fizycznie przycisk który się zjebawszy
Opublikowano
30 minut temu, lennox napisał:

500+ , Mieszkanie+ , Smoleńsk+

No rozumiem , że testowałeś ten patent chodziłeś bokami i Ci auta ani grama nie prostuje i nie dohamowuje.

Ja mam C6 już 7 zimę i ani razu nie udało mi się wyłączyć ESP a kombinowałem różnych zaczytanych procedur i żadne pińć i nawet pintnaście sekund nie pomaga . ESP się świeci , że niby wyłączone a mimo to i tak zawsze ingeruje w jazdę.

27 minut temu, KERCZI napisał:

+ 100

Przyciśnij esp na 5sek

A dwa ze faktycznie wywaliłem bezpiecznik bo mi nie działał fizycznie przycisk który się zjebawszy

Karol z tego co pamiętam ta sytuację to przyciskałeś przycisk i ci się zapalało ESP więc musiał działać i próbowaliśmy właśnie trzymać go dłużej i była kupa. Dopiero jak wyciągnąłeś bezp. to pomogło za moją namową to pomogło.

Mam to samo w A4 ostatnio jak byłem pod decatlonem i było można bączki kręcić to spędziłem chyba z 15 min na zabawę z różnymi metodami i nigdy mi nie wyłączyło całkowicie ESP :-( 

Opublikowano
Karol z tego co pamiętam ta sytuację to przyciskałeś przycisk i ci się zapalało ESP więc musiał działać i próbowaliśmy właśnie trzymać go dłużej i była kupa. Dopiero jak wyciągnąłeś bezp. to pomogło za moją namową to pomogło.
Mam to samo w A4 ostatnio jak byłem pod decatlonem i było można bączki kręcić to spędziłem chyba z 15 min na zabawę z różnymi metodami i nigdy mi nie wyłączyło całkowicie ESP :-( 

Dobrze Pan prawisz :-)
Z tym że w B7 trochę dziwne bo u mnie w B6 ESP wyłącza się całkowicie, zostaje jednak EDS. Jeździłem też B8 2,0 TFSI Q i 2,0 TDI FWD i tam też dało się wyłączyć całkowicie ESP z przycisku

Opublikowano

12 minut temu, ruks napisał:

Dobrze Pan prawisz :-)

No nie bardzo, bo u mnie się wyłącza. Przyciśnięcie wyłącza ASR a przytrzymanie ESP. W C6 polift da się całkowici wyłączyć ESP.

Zawartość dodana 2 minutes later

Oczywiście EDS zostaje bo chyba tylko w RSach się da to wyłączyć.

Opublikowano

500, 500, 500, 500 - jeszcze 500 i mam 2500

Tomciu kiedy masz urodziny?

Kupię Ci Bilobil na pamięć albo geriavit na stawy i kości bo widocznie masz za mało siły w palcach... co potwierdzasz rozkmina dotycząca B7,

Tak C6 jak i B7 robiłem baczki aż miło...

W C6 fakt, wyciągaliśmy bezpiecznik bo się zepsuł przycisk...przyjedź któryms autem na spota to Ci pokaże jak to się robi...bo widocznie ZAPOMNAILES :-)

Opublikowano

U mnie w C6 przycisk ESP działa podwójnie jak go w wcisniesz krótko to na desce jest napis ASR off, a jak przytrzymasz kilka sekund to pojawia sie napis ASR/ESP OFF i próbowałem sie ślizgać , da sie zarzucić tyłem spokojnie bez problemu , żaden system nie dohamowywuje auta

Zawartość dodana 1 minute later

Tak ze myśle ze da sie całkowicie wyłączyć ESP w C6

Opublikowano
9 minut temu, boseron napisał:

Tak ze myśle ze da sie całkowicie wyłączyć ESP w C6

Nie da się. Masz spalony bezpiecznik... i wgniotę na drzwiach. :lol:

Opublikowano

Zawartość dodana 9 minutes later

Nie da się. Masz spalony bezpiecznik... i wgniotę na drzwiach. :lol:

Da sie.

Nie masz łopatek przy kierownicy , bixów skrętnych i masz kiepski kolor [emoji38]

Opublikowano
  • Autor

Boski a naprawiłeś bixa ? swieci Ci juz lampka ? 

Opublikowano
Boski a naprawiłeś bixa ? swieci Ci juz lampka ? 

Skrętne działają , tylko mruga jednym oczkiem [emoji6] ale ogarnie sie temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.