boseron Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Boski co to koledzy paznokcie malują ? O dziwo mamy cztery niewiasty [emoji6]
Cuber Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Opublikowano 31 Maja 2017 Siemandero ekipa Coż tu taka cisza ostatnio ? Może ogarniemy temat jakiegoś grilla
Lukasz_mk2 Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 36 minut temu, boseron napisał: zajefajny film, ja czasami dłużej szukam kluczyków w kieszeniach niż oni te audi odpalali mam nadzieje, że się znajdzie, a jak nie to że właściciel ma dobrą opcje AC
Transitpower Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Siemandero ekipa [emoji6] Coż tu taka cisza ostatnio ? Może ogarniemy temat jakiegoś grilla [emoji4] A może przy wspólnym oglądaniu finału Ligi Mistrzów omówimy temat grilla? Ktoś chętny na mecz przy drinku?
Shadow Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 22 minuty temu, Transitpower napisał: A może przy wspólnym oglądaniu finału Ligi Mistrzów omówimy temat grilla? Ktoś chętny na mecz przy drinku?
boseron Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Ja na LM mam juz inne plany [emoji6] Ty lepiej trzymaj za pasy bo kiepsko coś
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Boski chyba jesteś nie w temacie bo Pasy sa utrzymane fakt że sezon do Kitu ale idzie nowy
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Boski chyba jesteś nie w temacie bo Pasy sa utrzymane [emoji6] fakt że sezon do Kitu ale idzie nowy [emoji6] Wiem ze utrzymane , zle se policzyłem bramki [emoji6] to gratulacje za utrzymanie [emoji106]
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2017 Godzinę temu, boseron napisał: Wiem ze utrzymane , zle se policzyłem bramki to gratulacje za utrzymanie Łukasz ale tutaj nie o bramki chodzi o miejscu w tabeli w fazie finałowej ( przy tej samej liczbie pkt dwóch zespołów ) decyduje który z nich był wyżej w tabeli po rundzie zasadniczej
ruks Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Stanley sprawdza vin ostatni wpis kiedy był i z jakim przebiegiem za darmo a jak chcesz szczegółowy co było robione trzeba płacić : ) Shadow ogarnąłeś temat? Może też bym skorzystał, jaki koszt pełnego sprawdzenia?Poleciało z pokładu lotniskowca
SharkS Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 2 godziny temu, ruks napisał: Shadow ogarnąłeś temat? Może też bym skorzystał, jaki koszt pełnego sprawdzenia? Poleciało z pokładu lotniskowca Stanley ponoć sprawdza tylko Vagi, cały wpis u niego 50 zł.
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Łukasz ale tutaj nie o bramki chodzi [emoji6] o miejscu w tabeli w fazie finałowej ( przy tej samej liczbie pkt dwóch zespołów ) decyduje który z nich był wyżej w tabeli po rundzie zasadniczej [emoji6] A widzisz tego nie wiedziałem , myslalem ze bilans bramek i bezpośrednie pojedynki
Rekomendowane odpowiedzi