Radekst Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 10 godzin temu, KERCZI napisał: Fajny patent dzisiaj spotkałem . Ladowanie telefonu na pin in to by Audi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Juz 3-4 lata temu widzialem takie szafy w UK w centrach handlowych
Radekst Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 A z kolei w warszawie sa autobusy wyposazone w ladowarki usb
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 To widzisz ja taki nie światowy jestem w takim razie :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
-RamzeS- Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 A z kolei w warszawie sa autobusy wyposazone w ladowarki usb [emoji4]Radziu w Krakowie tez są
FANTOMAS Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 5 godzin temu, boseron napisał: Pany dziekuje za zyczenia , kod sie zmienil z 3 na 4 chyba czas sie pakowac ..... Fanti teraz to juz tylko zostaje kupic basenik co by buty byly suche Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Łukasz myślę , że basenu nie zapełnisz ale jakaś przedłużka np. kawałek wężyka zwiększy zasięg i załatwi sprawę
FANTOMAS Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 13 godzin temu, KERCZI napisał: Fajny patent dzisiaj spotkałem . Ladowanie telefonu na pin in to by Audi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro a w środku pewnie siedzi rusek i hakuje Myślę , że ktoś wcześniej czy później wpadnie na pomysł żeby dokładać w takich publicznych ładowarkach swoje przejściówki itp. "gadżety" dzięki którym będą mogli modzić w telefonach a większość ludzi nawet nie jest świadoma jakie ma ustawienia w telefonie i do czego daje dostęp w telefonie po mini USB Teraz praktycznie każdy ma aplikację do banku wirtulaną kartę w telefonie itd. Skończy się zabawa w naklejane kamer na bankomatach a zaczną hakowania właśnie w ten sposób tak myślę , że wkrótce będzie
Shadow Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 a w środku pewnie siedzi rusek i hakuje Myślę , że ktoś wcześniej czy później wpadnie na pomysł żeby dokładać w takich publicznych ładowarkach swoje przejściówki itp. "gadżety" dzięki którym będą mogli modzić w telefonach a większość ludzi nawet nie jest świadoma jakie ma ustawienia w telefonie i do czego daje dostęp w telefonie po mini USB Teraz praktycznie każdy ma aplikację do banku wirtulaną kartę w telefonie itd. Skończy się zabawa w naklejane kamer na bankomatach a zaczną hakowania właśnie w ten sposób tak myślę , że wkrótce będziePanie pierwsze co to otwarte sieci w centrach handlowych do których każdy się łączy..Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 a w środku pewnie siedzi rusek i hakuje Myślę , że ktoś wcześniej czy później wpadnie na pomysł żeby dokładać w takich publicznych ładowarkach swoje przejściówki itp. "gadżety" dzięki którym będą mogli modzić w telefonach a większość ludzi nawet nie jest świadoma jakie ma ustawienia w telefonie i do czego daje dostęp w telefonie po mini USB Teraz praktycznie każdy ma aplikację do banku wirtulaną kartę w telefonie itd. Skończy się zabawa w naklejane kamer na bankomatach a zaczną hakowania właśnie w ten sposób tak myślę , że wkrótce będzieTOMEK Ty to masz jednak manie prześladowcza...;-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
FANTOMAS Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 7 minut temu, KERCZI napisał: TOMEK Ty to masz jednak manie prześladowcza...;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro niestety Mania i jego filmiki mnie prześladują cały czas a po ostatnim wtorku nie mogę się pozbierać piję tylko wodę i jem tylko cytrusy
werbel Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 On 2/20/2018 at 2:10 PM, ruks said: Cześć wszystkim, trochę mnie tu nie było. Mnie chyba ciut dłużej. Do zobaczenia na najbliższym spocie jak samochód nie będzie u lakiernika.
Radekst Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Panowie, z jakiego auta to kolo? Jak go szukac? Jakas nazwa?
werbel Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Panowie, z jakiego auta to kolo? Jak go szukac? Jakas nazwa? A5 Twin spoke rim. Nie mam pojęcia jak na polski. Sent from my iPhone using Tapatalk
lennox Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 2 minuty temu, Radekst napisał: Panowie, z jakiego auta to kolo? Jak go szukac? Jakas nazwa? siemka To je Panie kolego z S6 koło. Pokazywałem Wam takie kiedyś na spocie...
werbel Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Nie da się ukryć.Sent from my iPhone using Tapatalk
FANTOMAS Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) siemka To je Panie kolego z S6 koło. Pokazywałem Wam takie kiedyś na spocie... i nie tylko http://allegro.pl/felgi-audi-s5-rs5-a5-q5-s4-rs6-s6-c7-8t0-s-line-20-i7191841293.html#thumb/5 http://allegro.pl/audi-a5-felga-20-8t0-i7196002540.html#thumb/1 http://allegro.pl/felga-19-audi-tt-rs-8s0-5x112-et52-nowa-oryginal-i7193449048.html tu masz takie co podejdą pod B7 http://allegro.pl/kola-felgi-aluminiowe-audi-20-5x112x8-5-et43-i7189211480.html#thumb/8 Edytowane 22 Lutego 2018 przez FANTOMAS
Radekst Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Dzieki chlopaki! Ladnie lezalo to kolo na B8. Musze sobie zrobic jakis VT zeby miec poglad jak to bedzie u mnie wygladac. Edytowane 23 Lutego 2018 przez Radekst
KERCZI Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Mój hymn...Ramzes mi nagrałNa urodziny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
FANTOMAS Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Mój hymn...Ramzes mi nagrałNa urodzinyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Proale czemu śpiewa "czarne audi" ?powinien " szkoda że brązowe"[emoji6]
KERCZI Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 ale czemu śpiewa "czarne audi" ?powinien " szkoda że brązowe"[emoji6]Zawsze to lepsze niż moonlight shadow atramentowy wpadający w fioletowy z poświatą nardoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi