Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek pytałeś co mam w halogenach
to są te żarówki h8
25afe33e4fd382707387895726008bba.jpg

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Widzieli ? 

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Pany odstąpię LEASING na A8 :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

Piękna... grill super duży szkoda tylko że te 2 czujniki psują jego wygląd. No i chwała że nie połączyli świateł z tylu jak w A7. A jak myślicie wydech w S i RS będzie normalny ? :)

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wygląda za***iście :kox: grill trochę zeszpecili, ale za to będą mieli co zmienić w lifcie :decayed:

Opublikowano

image.png

ale ujnia :facepalm: a tak poza tym kosmos:kox:

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Ej Karol ale sam mówiłeś , że to wina naklejki była a nie że się już ałosiem zaczyna pindolić. Może jeszcze przemyśl sprawę po co od razu takie emocje. Usiądź dziesięć razy głęboki wdech i wydech miałeś 2.0TDI i tak nie panikowałeś ;)
Opublikowano
image.thumb.png.273609f12d074fb307aa7c7beed2ef5a.png
No powiem że to żenua w wydaniu audi i szkłemdupywycieranie. Jakie to koszty żeby rury były proste i dołożenie kielicha dla spalin dla tej rozety no ale przecież za wszytko trzeba skroić i to mnie w audi najbardziej wku... ta ich pazerność na każdym możliwym dodatkowym detalu.
Opublikowano

TOMEK to nie kwestia pazerności tylko wymogów po*banej ekologii —-fujarki maja być w dol

Opublikowano
21 minut temu, FANTOMAS napisał:
Godzinę temu, D4NTE napisał:
image.thumb.png.273609f12d074fb307aa7c7beed2ef5a.png

No powiem że to żenua w wydaniu audi i szkłemdupywycieranie. Jakie to koszty żeby rury były proste i dołożenie kielicha dla spalin dla tej rozety no ale przecież za wszytko trzeba skroić i to mnie w audi najbardziej wku... ta ich pazerność na każdym możliwym dodatkowym detalu.

W tylu kampaniach co są i wszędzie obdarowywują elity grubymi furami to trzeba gdzieś kogoś rąbać na kasę... to uderza w klienta indywidualnego - niestety. Z roku na rok tracąc tym klientów.

Opublikowano
1 godzinę temu, KERCZI napisał:

TOMEK to nie kwestia pazerności tylko wymogów po*banej ekologii —-fujarki maja być w dol

tzn. co przykładowo kupisz takie 3,0 TDI na full wypasie i dadzą ci takie imitacje bo musi kopcić w ziemię bo mniej to wpływa na środowisko ?
(jakby to coś naprawdę dawało) :doh:

Opublikowano
22 godziny temu, KERCZI napisał:

Jakie masz warunki może skuszę się. 

Opublikowano

Powitac

Cuber dzieki za mini spontana [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kerczi a ta twoja łaosiem nie spełnia norm euro6?? Wydaje mi się że spełnia więc nie masz się co martwić. W razie "w" mój brat ma audi 80 benzyna i pewnie chętnie się zamieni z jakąś małą dopłatą z twojej strony ;)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No powiem wam , że z tymi grzechotnikami to się może zrobić kiepska sprawa jak się okaże , że za chwilę jak nie masz normy E5 to nie wjedziesz do żadnego miasta na zachodzie jak uchwalą te eko pomysły o których dzisiaj czytałem na oniecie.

Wracając do tematu nowej A6

Nie miałem czasu wcześniej oglądnąć tego filmiku co Cuber wkleił z prezentacji.

Po obejrzeniu wygląda na to , że ten tylni zderzak będzie tak wyglądał nawet w 55TFSI czyli na bogato :facepalm: 

Te imitacje wlotów dla mnie wiocha i nikt mi sensu tego pomysłu nie przetłumaczy bo o ile jeszcze w TDI bym zrozumiał , że sadza smród itd. o tyle w benzynie czy kopci w ziemię czy do tyłu to ten sam hu.. i żadnej ekologii tu nie widzę.

To samo tyczy się przedniego zderzaka i tych "plastrów miodu" w miejscu gdzie dawnej były radary ACC też to wygląda jakby to był zderzak od 1,4TFSI.  Mogli tam coś innego wymyślić.

Widziałem , że chyba wpadli na jeszcze lepszy pomysł niż keyless.

Wyglądało mi na to , że gość otwierał auto z NFC swojego telefonu. Nie wiem w jaki sposób będzie autoryzowany dostęp ale wydaje mi się , że to będzie jeszcze łatwiejsze do obejścia dla złodziei niż keyless.

Fajny patent ze spryskami szyby przedniej na piórach wycieraczek. W końcu będzie zawsze tam siurać gdzie trzeba.

Wnętrze miażdży prącie

Bawiłem się tym systemem w A8 i jest kozak.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Za chwile diesli nie będzie. Porsche już ogłosiło oficjalnie ze pozbywają się silników diesla, co za tym idzie pewnie niedługo audi również.

Opublikowano

Za chwile diesli nie będzie. Porsche już ogłosiło oficjalnie ze pozbywają się silników diesla, co za tym idzie pewnie niedługo audi również.

Opublikowano

No u niemcurów czytałem że trwają prace projektu legislacyjnego zabraniającego wjazdu do miasta diesleom bez eur5. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.