Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak to sie ma do swiecenia, bo w FK mi sie wypaliła soczewka i tak mi zregenerowali ze znowu słabo świecą bo pokurczyło niby proznioowo nakladana nowa warstwe odblysnika :chytry:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem jak to sie ma do swiecenia, bo w FK mi sie wypaliła soczewka i tak mi zregenerowali ze znowu słabo świecą bo pokurczyło niby proznioowo nakladana nowa warstwe odblysnika :chytry:

szukaj ori valeo nawet uzywek. pogadaj z wąskim moze bedzie cos miał.

Opublikowano

bierz depo jak nowe, ja mam i nie narzekam.

Opublikowano

a jak świeca te soczewki z Hidami, i ile je juz masz. Bo moje FK Automotive jedna soczewka padła po roku.. nadpaliła się, ale świeciły wykurwiście[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 20:24_________________________________________________450 obie z kurierem.

Opublikowano

a jak świeca te soczewki z Hidami, i ile je juz masz. Bo moje FK Automotive jedna soczewka padła po roku.. nadpaliła się, ale świeciły wykurwiście[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 20:24_________________________________________________450 obie z kurierem.

poczekaj do jutra :gwizdanie: daj zarobić koledze i Czanowi :evil:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 21:07_________________________________________________

PD i 2800szt.? :gwizdanie: to chyba jakiś kit jest...

Prawda :decayed:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 21:08_________________________________________________Każdy ma jakiegoś :naughty: znachora :naughty: i każdy jeździ do niego.I dlatego ja nikomu nie polecam ani blacharza,lakiernika,mechanika -jak ktoś pyta to tylko odpowiadam że ja tam naprawiam.Wybór należy do pytającego

I tyle w temacie. :cool1:

Opublikowano

Wąski w krk mam 440 za obie nowe depo, jak czan ma taniej to jutro dzwon, czan zarobi :polew::cool1:

Opublikowano

Wąski w krk mam 440 za obie nowe depo, jak czan ma taniej to jutro dzwon, czan zarobi :polew::cool1:

depo swieca b.ladnie, nie pamietam dokladnie jak dlugo ale z rok z hidami juz bedzie na pewno.

Opublikowano

Panowie ale fajnie się czytało wasze dzisiejsze wypociny, trzymały w napięciu, jedni się kłócą, drudzy jadą po sobie, nie ma jak na KRK :evil::kox::decayed:

A tak po za tym to :hi:

nex kupuj Depo, ja mam od marca z hidami 6000K i świecą wypaśnie :wink4:

Ja dałem coś koło 420zł za komplet :)

Wąski zaraz napisze Ci PW o tym co mnie prosiłeś :)

Aha gdy by ktoś jeszcze nie widział to zapraszam ->http://www.mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/ i żeby nie było jedna stronka jest z produktami TYLKO w M1 a druga na SolvayPark :)

Cuber rano w Pt wystawie Ci zlecenie na Sharpa to będziesz miał odłożony :wink4:

Opublikowano

hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak :cool1:

Witam i stawiam się na prośbę Trzenia, chociaż akurat w tej sprawie wolałbym pogadać via fon lub na PW ... :no:.

Jeśli chodzi o fakty, to :

- strona prawa (przód i tył) poskładane są OK (ale bardzo szkoda, że na sucho)

- strona lewa:

1. Zacisk hamulcowy przedni - gumka osłonowa tłoczka rozdarta na ok. 2/3 obwodu, tłoczek praktycznie zatarty i oby po wyjęciu okazał się bez wżerów ... .

2. Zacisk hamulcowy tylny - gumka osłonowa rozdarta podobnie jak przednia i ktoś próbował to "wypełnić" klejem do szyb (lub bardzo podobną substancją) :no:.

ABSOLUTNIE ODCINAM SIĘ OD WYROKOWANIA KTO SPIEPRZYŁ ROBOTĘ I KIEDY SIĘ TO STAŁO ... .

PRZEDSTAWIAM JEDYNIE (!!!) STAN JAKI DZISIAJ ZASTAŁEM PODCZAS CZYNNOŚCI SMAROWANIA I KONSERWACJI UKŁADU HAMULCOWEGO W "Trzeńkowej A4-ce" .

:hi:

ok

po pierwsze na sucho napewno bym nie złożył, nawet Ty Piotrze T. byłes przy tym i pytałes po bo daje ten smar miedziany

po drugie napewno nie kleiłbym gumki tłoczka, wiec nie wiem o co chodzi z tym klejem do szyb

ja jestem pewien ze wszystko było złozone prawidłowo

Opublikowano
  • Autor

OK Pablo :good:

Opublikowano

Ok panowie miłej nocki, ja uciekam w kimano bo 3h spałem ostatniej nocy a jestem po całym dniu pracy :)

:hi:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 00:23_________________________________________________http://fishki.net/comment.php?id=47031 :decayed:

Opublikowano

dzięki za piłę :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 00:37_________________________________________________ale śniegu :kox: zabawa przednia :kox:

Opublikowano

dzięki za piłę :decayed:

ja też , Kudłaty czekaj przy faxie :>

Opublikowano
  • Autor

również dzieki :good:

Opublikowano

hmmm , Kamil... ja tam nie wiem... nie znam się... Poproszę Piotrka żeby napisał co i jak było nie tak :cool1:

Witam i stawiam się na prośbę Trzenia, chociaż akurat w tej sprawie wolałbym pogadać via fon lub na PW ... :no:.

Jeśli chodzi o fakty, to :

- strona prawa (przód i tył) poskładane są OK (ale bardzo szkoda, że na sucho)

- strona lewa:

1. Zacisk hamulcowy przedni - gumka osłonowa tłoczka rozdarta na ok. 2/3 obwodu, tłoczek praktycznie zatarty i oby po wyjęciu okazał się bez wżerów ... .

2. Zacisk hamulcowy tylny - gumka osłonowa rozdarta podobnie jak przednia i ktoś próbował to "wypełnić" klejem do szyb (lub bardzo podobną substancją) :no:.

ABSOLUTNIE ODCINAM SIĘ OD WYROKOWANIA KTO SPIEPRZYŁ ROBOTĘ I KIEDY SIĘ TO STAŁO ... .

PRZEDSTAWIAM JEDYNIE (!!!) STAN JAKI DZISIAJ ZASTAŁEM PODCZAS CZYNNOŚCI SMAROWANIA I KONSERWACJI UKŁADU HAMULCOWEGO W "Trzeńkowej A4-ce" .

ok

po pierwsze na sucho napewno bym nie złożył, nawet Ty Piotrze T. byłes przy tym i pytałes po bo daje ten smar miedziany

po drugie napewno nie kleiłbym gumki tłoczka, wiec nie wiem o co chodzi z tym klejem do szyb

ja jestem pewien ze wszystko było złozone prawidłowo

zgadza się , czymś tam smarowałeś ale czym to nie wiem.. nie znam się :wink4:

może dałeś za mało i poprostu wyparował? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dobranoc :hi:

Opublikowano
Opublikowano

za mało ? zwykłym klientom daje dużo, a co dopiero Tobie

zresztą nieważne

Opublikowano

ale super pogoda na ślizganie się. Ja własnie wróciłem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.