Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie naprawiają tylko dają mu taką samą zregenerowaną

Ja chce swoja :evil: nie chce innej ;(

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wolisz turbo AWX z roczna gwarancja za ok 1400zł Pod chip bedzie jak znalazl na 140-150km :naughty:
Opublikowano

Nie wolisz turbo AWX z roczna gwarancja za ok 1400zł Pod chip bedzie jak znalazl na 140-150km :naughty:

Zartowalem, nie wazne jaka byle by spelniala swoje zadanie :gwizdanie:

No w sumie bym wolal, tylko nie wiem czy moj motor to wytrzyma i kto mi to zalozy ??[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 18:51_________________________________________________

Instalacje też masz :rolleyes:

Jeszcze kombinuje jak podpiac zasilanie, ale reszte juz mam :decayed:

Opublikowano

No w sumie bym wolal, tylko nie wiem czy moj motor to wytrzyma i kto mi to zalozy ??[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 18:51_________________________________________________

Jeszcze kombinuje jak podiac zasilanie, ale reszte juz mam :decayed:

Kup turbo+złaczke za 70zł i kazdy mechanik zalozy zrobisz do tego chip na 130-140 km taki lightowy jak silnik jest ok i bedzie git :)
Opublikowano

Jeszcze kombinuje jak podiac zasilanie, ale reszte juz mam :decayed:

Kup turbo+złaczke za 70zł i kazdy mechanik zalozy zrobisz do tego chip na 130-140 km taki lightowy jak silnik jest ok i bedzie git :)

Zostaje jeszcze program...

Podzwonie w pon co i jak...

Opublikowano

Dokładnie
Opublikowano

Dokładnie

Wiesz kto taki program by mi zrobil w Krakowie ??

Coraz bardziej zaczynam kombinowac, a w sumie najwazniejsze jest zeby dobrze chodzilo autko, a nie robic z niego potwora :evil:

To w sumie autko rodzinne, wiec 110KM to itak ladnie :gwizdanie:

Opublikowano

Ale 140 lepiej smiga :naughty: Bielsko CompSport albo Katowice Masters Tuning Aligator :wink4: 140km to zaden potwór :)

Opublikowano

chodzby nawet to zadna roznica. Ma byc sprawna i bez wad. Dają 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów

Opublikowano

Zastanawiam sie powaznie nad wizyta u Rogala i zamontowaniem AWX nawet za cene wyjazdu do stolicy :evil:

Wtedy niunia bedzie smigala tak jak Pan Bog przykazal i z tego co czytam napewno bede zadowolony :decayed:

Opublikowano

> Trzeniu. Piotrek byłem dziś ok14.30 pod Kauflandem, to posuwasz tą czerwoną zapalniczką (na gaz) z naklejką szambonurka z tyłu? Bo miałem Ci napisać "brudas" :wink4: na klapie ale nie byłem pewny czy to ten egzemplarz (parkował tam przy wiacie na wózki).

Opublikowano

Dobra Panowie, skończyłem się pakować, teraz 2 godzinku snu i znikam na 15 dni, do zobaczenia po powrocie :hi:

Opublikowano

3maj się Przyjacielu :hi:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 02:04_________________________________________________Właśnie dojechałem od Piotrusia. Piotr dziękuję :hi: wszystko jest super , i o wiele lepiej niż przed przeglądem :hi:

Opublikowano

miłej podróży.

ja sie zbieram do spania bo rano jade do serwisu zobaczyc jak tam postępy przy moim autku.

Opublikowano

Dobra zmykam, papa, jak ja wytrzymam bez forum :rolleyes:

Opublikowano

Panowie Bardzo dziękuję :disgust: za mnóstwo adresów myjni w których mógłbym wyczyścić wnętrze :mysli:

Opublikowano

no montują własnie hamulce i dzisiaj albo najpóźniej w poniedzialek będe miał autko. Widziałem go w każdym razie i jestem już spokojniejszy.

a tutaj fotka z zamontowaną lotką

foto.jpg

Opublikowano
  • Autor

Siemian a wiercili Ci otwory czy na kleju zakładali daszek ? :wallbash:

Opublikowano

szczerze mówiąc nie miałem okazji jeszcze spytać. Byłem tylko na chwile w ASO zobaczyć jak wyszło a teraz motują mi hamulce. Jak będe jechał po auto (dzisiaj popołudniu albo w poniedziałek to się spytam)

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.