Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waski jak beda jeszcze ORI S4 to dawaj znaka bo ja tez chce, a i ile kosztuje u CIebie kierownica powietrza?? ten plastik/guma?? potrzebuje patrzac na auto z przodu lewa strone...masz cos takiego???

w ogole to :hi: wszystkim[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 01:09_________________________________________________

Od dziś u mnie siedzą ORI S4 lusterka alu mat, :kox: do czrnego za***iście pasują :kox:

Wąski :notworthy: ,

Jakby ktoś szukał to z s3 też pasują :)

oddawaj :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Siemasz Boseron :hi:

Opublikowano

Siemasz Boseron :hi:

praca praca..... :disgust: a spac sie chce

Opublikowano

PABLO popraw sie i myśl , bez takich prosze :wallbash:

Boseron myślałem że możesz rozmawiać, sorry za zamieszanie :kwasny:

co sie dzieje na bora komorowskiego na parkingu reala to niedowiary :kox: z 30 lancerow i w ch.. innych aut, normalnie masakra :kox: :kox: :kox:, sciganka tez sie odbywały

Dokładnie, byliśmy tam z nexem, co chłopy tam wyprawiali to masakra, nawet nie wiedziałem że tyle Lancerów po krk się wozi, kilka VII, VIII, IV i X :kox: w sumie było ich koło 30.

Najlepsza była Sportowa Fiesta, nex mówiłem żebyś się z nim na kreskę ustawił :naughty:

Było jeszcze kilka nowych S3, Dodge Charger SRT-8 z silnikiem viper'a w sumie wszystkich samochodów było coś koło 50, jak wracałem to jeszcze przyjechało z 10 Subarek :decayed:

Opublikowano

no pięknie pięknie ale przy takich wózkach mozna wpaść w kompleksy choc nie zamieniłbym sie na zaden.

Opublikowano

Witajcie :hi:

Opublikowano

hello :hi:

Opublikowano

Waski jak beda jeszcze ORI S4 to dawaj znaka bo ja tez chce, a i ile kosztuje u CIebie kierownica powietrza?? ten plastik/guma?? potrzebuje patrzac na auto z przodu lewa strone...masz cos takiego???

w ogole to :hi: wszystkim[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 01:09_________________________________________________

Od dziś u mnie siedzą ORI S4 lusterka alu mat, :kox: do czrnego za***iście pasują :kox:

Wąski :notworthy: ,

Jakby ktoś szukał to z s3 też pasują :)

oddawaj :)

To rarytas i nie oddam :tongue4:

Opublikowano

iles dal przyznaj sie??

Opublikowano

:hi: dzieńdobry :)

jakby ktoś miał koplet dystansów chociaż na jedną oś 5-10 mm to niech da znać, chętnie odkupię :wink4: rozstaw a4 oczywiście :gwizdanie:

przy takiej szerokości chyba nie trzeba zmieniać śrub no nie?? :rolleyes:

Opublikowano

Siema :hi: Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie anteny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ???

Opublikowano
  • Autor

Siema :hi: Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie antny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ???

na ul.Wadowickiej w budynku Elbud na samym rogu firma President :decayed:

Siema wszytskim :hi:

Opublikowano

iles dal przyznaj sie??

niecałe 700 zeta[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:22_________________________________________________

Siema :hi: Trzeniek lub trueogre jakiej firmy model macie antny cb , o ile dobrze kojarze macie takie krótkie , gdzie takową dostane. ???

na ul.Wadowickiej w budynku Elbud na samym rogu firma President :decayed:

Siema wszytskim :hi:

dzieki :notworthy:

Opublikowano

MarcinJ to bez tragedii :good: ...farciarz :)

Waski co z kiera powietrza?? Znajdziesz cos?

Opublikowano

kierownica powietrza odnosi sie bardziej do plastiku, ktory kieruje powietrze na smic

Opublikowano

To są Presidenty, zanim tam kupisz to podjedz do mnie bo dużo nam modeli przyjechało i może coś z ceną bym zrobił :wink4:

:hi: all[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:16_________________________________________________adamos85 przyjedz na spota bo wczoraj z nexem Cię poznaliśmy na lancerach to wypadałoby poznać kolegów z klubu, u nas to dopiero jest widowisko :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:

Ja polecam http://www.teltad.pl/ :gwizdanie:

Ceny mają dobre i wybór też ale jeśli kogoś interesuje produkt który też u mnie jest to po rabacie powinna być lepsza cena :)

Chyba że tam też dają :decayed:

Ale jeśli chodzi o nawigacje to mają mały wybór i droższe ceny dla przykładu http://www.teltad.pl/product_info.php?cPath=128&products_id=986 MIO 200 PL jest u nich po 425zł a u mnie w tym tygodniu jest po... 280zł na promocji a normalna cena jego wynosi 349zł czyli dla nas ok 299zł :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.