Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:siema:

Już wiem skąd miałem ten fetor w Audiku :wallbash: przednia szyba jakimś kurde cudem przeciekała w górnej częsci , wiec trzeba było wyciać Ją i wkleic na Nowo okazało sie że cała podłoga była mokra i generalnie woda sie zkwasiła :wallbash: :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uuu to już prawie jak auto popowodziowe :tongue4::polew:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 15:45_________________________________________________tak wogóle :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Już wiem skąd miałem ten fetor w Audiku :wallbash: przednia szyba jakimś kurde cudem przeciekała w górnej częsci , wiec trzeba było wyciać Ją i wkleic na Nowo okazało sie że cała podłoga była mokra i generalnie woda sie zkwasiła :wallbash: :wallbash: :wallbash:

trzeba było ogórki wrzucić na tydzień do środka i nie otwierać , ale byłyby kiszone :decayed:

Cuber , nic się nie martw ... po dachowaniu to normalne że szyba odstaje :wink4::decayed:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 17:23_________________________________________________

uuu to już prawie jak auto popowodziowe :tongue4::polew:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 15:45_________________________________________________tak wogóle :hi: :hi: :hi:

słuchaj , jego auto miało styczność tylko z wodą a Twoje nie dość że się spaliło to jeszcze Jelcza wody wjebali do środka żeby zgasić :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

trzeba było ogórki wrzucić na tydzień do środka i nie otwierać , ale byłyby kiszone :decayed:

Cuber , nic się nie martw ... po dachowaniu to normalne że szyba odstaje :wink4::decayed:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 17:23_________________________________________________

słuchaj , jego auto miało styczność tylko z wodą a Twoje nie dość że się spaliło to jeszcze Jelcza wody wjebali do środka żeby zgasić :decayed:

Wiedziałem... poprostu wiedziałem że ktoś to napisze... :polew: :polew: :polew::naughty:

Opublikowano

Pany jestem po tym programie i auto jedzie tak

sam nie wiem, bo szkoda mi znowu placic za hamownie jak moze jeszcze musi to podregulowac i dopiero pojade, bo sam już nie wiem czy to jedzie czy nie :naughty:. Ozi by mi się przypadł na test, albo TrueOgre :gwizdanie:

Opublikowano

sam nie wiem, bo szkoda mi znowu placic za hamownie jak moze jeszcze musi to podregulowac i dopiero pojade, bo sam już nie wiem czy to jedzie czy nie :naughty:. Ozi by mi się przypadł na test, albo TrueOgre :gwizdanie:

czwartek pasi ?
Opublikowano
  • Autor

Ja tez Ja tez bede w Czwartek :naughty:

Opublikowano

czwartek pasi ?

pasi, będe wiedział czy musze jechać na poprawke :naughty:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 17:53_________________________________________________0-140km/h jest 14 sek, wie ktoś jak ma seria? bo nie moge znaleźć

Opublikowano
  • Autor

a nie łatwiej 0-100 km/h ?? :decayed:

Opublikowano

a nie łatwiej 0-100 km/h ?? :decayed:

trzeba się nauczyć ruszać bo koła sie kręcą i nie masz takiego wyznacznika jak do 140 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

trzeba się nauczyć ruszać bo koła sie kręcą i nie masz takiego wyznacznika jak do 140

hmmmm w jednym i drugim przypadku i tak bedą sie kręcić :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

trzeba się nauczyć ruszać bo koła sie kręcą i nie masz takiego wyznacznika jak do 140

no ale większa jest różnica sekund przyspieszenia do 140 niz do 100 :gwizdanie: więc łatwiej zobaczyc czy chodzi lepiej

Opublikowano

:hi:

Z ta moja klimatyzacja w miescie powiedzieli 150 zl+filtr. Odgrzybienie, szczelnosc, wymiana oleju w sprezarce(??) i nabicie czynnika. Do tego w zaleznosci co bedzie z tymi klapkami jakas tam kwota. Co myslicie o takich cenach? W zakladzie tym paru znajomych robilo jakies drobne przeglady i nie narzekali.. Na co zwrocic uwage przy takiej robocie?

Opublikowano

dokładnie, nie rozumiem nex ale mniejsza z tym, jak mi odjedziesz masz wiecej niż 180 jak nie wszystko jasne :decayed: mam nadzieję że mi cewka nie padnie do czwartku :gwizdanie:
Opublikowano

No dosc idzie ok 7,5-8 sek do 100km :)

Opublikowano

acha i jak kręcisz filmik nex to na boga w pionie nie w poziomie :cool1:

Opublikowano

acha i jak kręcisz filmik nex to na boga w pionie nie w poziomie :cool1:

Łatwiej mu bylo tel przykleic do kierownicy tasma :naughty::decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.