Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...

Pablo, ile u Was w MM trza dać za PS3 :?:

Opublikowano

...

za dużo :evil: na samym allegro znajdziesz sklepy w których jest dużo taniej i jeszcze gry dorzucają :cool1:
Opublikowano

...

Nie opłaca się bo mają chore ceny na tym dziale, czasami są promocje gdzie naprawdę się opłaca ale to bardzo rzadko się zdarza.

Z grami + akcesoria dodatkowe coś koło 1600zł

Opublikowano

http://www.mastermot.com/index.php?jezyk=pl kumpel mi jeszcze takie cos polecil.. mial ktos do czynienia?

moge polecic :wink4:

Opublikowano

Nie opłaca się bo mają chore ceny na tym dziale, czasami są promocje gdzie naprawdę się opłaca ale to bardzo rzadko się zdarza.

Widziałem ostatnio w MM z grami właśnie za coś około 1400zł :gwizdanie: pewnie w M1 jest taniej jak u Was :wink4:

za dużo :evil: na samym allegro znajdziesz sklepy w których jest dużo taniej i jeszcze gry dorzucają :cool1:

Szperałem na ceneo i najtaniej 1350zł na allegro coś ponad 1200zł i to tylko jeden sklep :mysli: no i chyba dysk 40GGB. Jak coś taniej to używki z gwarancją, ale też trzeba koło 1000zł dać :gwizdanie:

Opublikowano

Widziałem ostatnio w MM z grami właśnie za coś około 1400zł :gwizdanie: pewnie w M1 jest taniej jak u Was :wink4:

No co ty :tongue4:

U mnie było najtaniej za 1299zł z grami.

I powtarzam jeszcze raz, to że firma ta sama to nie oznacza ze w obu sklepach są takie same ceny :!:

Ceny się różnią i zależy od tego jakie są promocje i każdy sklep ma swoje gazetki, najlepiej lookajcie na stronie co do oferty, tylko na bilbordach jeśli jest jakaś reklama to obowiązuje na MM i MM2.

Polecam jeśli ktoś nie słyszał :cool1:

http://www.youtube.com/watch?v=5lLo85rOUJw

Opublikowano

A gdzie gierki najlepiej kupować :?: Też allegro :?:

jeszcze konsoli nie mam a już bym kupił takie gran turismo :kox:

Opublikowano

A gdzie gierki najlepiej kupować :?: Też allegro :?:

jeszcze konsoli nie mam a już bym kupił takie gran turismo :kox:

To poczekaj lepiej jak ukaże się pełne GT5 bo jeszcze nie ma (chyba, nie sprawdzałem) ja w GT4 mnóstwo godzin przegrałem :kox:

Opublikowano
  • Autor

i przystojni

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No i niestety nie udalo sie mi sie wyrwac na spota;/

Opublikowano

Chłopaki z Krakowa mam do kogoś z was prośbę zamierzam kupić silnik 2.0 TDI BKD znalazłem właśnie taki w Skawinie 15km od Krakowa, problem w tym, że mieszkam we Wrocławiu :kwasny: Czy ktoś mieszkający blisko mógłby podjechać i zobaczyć w jakim stanie jest ten silnik i czy faktycznie wygląda na 30tys.przebiegu. Prośba do kogoś kto umiałby mniej więcej ocenić taki silnik. Ewentualne koszty dojazdu zwrócę. pozdr.

W skawinie??? HMMM jesli od Goscia z Allegro ktory ma login KLIMEKSERVICE i numer telefonu chyba na 503 to bardzo rzetelny gosc, osobiscie kupilem u niego juz wiele czesci , chlop robi glownie audi i jest w tym bardzo dobry, wiec najprawdopodobniej jest tak jak mowi...niestety nie znam sie na silnikach wiec raczej moja wizyta w tym nie pomoze :/[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 14:30_________________________________________________http://www.tvn24.pl/2238693,12690,0,0,1,wideo.html

nie nie kolego to nie KLIMEKSERVICE, ale też z allegro. Szkoda, że się nie znasz w sumie to tak jak ja :wink4: ale dzięki za chęci. pozdr.
Opublikowano

dzięki za spota wszystkim obecnym :cool1:

Opublikowano

również dzieki za spota,

na marginesie odnośnie do dyskusji, że czasem w aso jest taniej niż na allegro: ta kierownica powietrza do b5/c5 na allegro 40-80 zł z demontażu, a Danelczyk podaje: 35,55 zl :polew:

miłego wieczoru :)

:hi:

Opublikowano

gasimy :cool1:

Opublikowano

a gdzie Ci się tak do łóżeczka spieszy?

Opublikowano

a gdzie Ci się tak do łóżeczka spieszy?

młody żonkoś jeszcze to co się dziwić :naughty:

Opublikowano
:siema::)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.