Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może pan z renówki miał znajomości to się przyłożyli, a Tobie wgrali program z lodówki albo zmywarki :polew:

przeciez Ty tez masz program vtechowski z tego co pamietam na wykresie :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Janusz...

jako że się dość dobrze znamy, pozwól, że zapytam prosto z mostu :decayed:

Masz compoty, aligatora i pare innych uznanych marek na Śląsku - na uja Ci ten Wałtech :decayed: ?

Opublikowano

nie, ja w V-techu byłem tylko na hamowni. Program jest CompSportowski :>

Opublikowano

aaa, ale i tak masz niutów naje.ane jakby wyszło z v-techu :wink4:

Opublikowano

no własn

Janusz...

jako że się dość dobrze znamy, pozwól, że zapytam prosto z mostu :decayed:

Masz compoty, aligatora i pare innych uznanych marek na Śląsku - na uja Ci ten Wałtech :decayed: ?

Heh, rex ubiegłeś mnie,

właśnie o to samo miałem zapyać...

Czemu nie CompSport np...???[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 18:47_________________________________________________

aaa, ale i tak masz niutów naje.ane jakby wyszło z v-techu :wink4:

No tak chłopakom wyszło. Choć hamowni z Vtechu też do konca nie wierze.

Jak dobrze pójdzie to na jesień będzie nowa suszara to program też będzie nowy. Oczywiście by CompSport

Opublikowano

Hamownii Wałtechu można wierzyć jeśli chodzi o moc, może i nawet ciut zaniża, ale na pewno nie jest miarodajna jeśli chodzi o moment.

Myślę, że przekłamuje o jakieś 3-5%, jak czasami nie lepiej.

Opublikowano

bo miałem już program w Vteju to teraz robiłem tylko korekte :) auto śmiga aż miło od 2albo 3 wiosen na programie z ów firmy i jest OK, także teraz korekte miałem za 2stówki to sie nie zastanawiałem :wink4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 18:56_________________________________________________rexiu i to robiłem program wtedy kiedy Ty robiłeś program do B6 :tongue4:

Opublikowano

Hamownii Wałtechu można wierzyć jeśli chodzi o moc, może i nawet ciut zaniża, ale na pewno nie jest miarodajna jeśli chodzi o moment.

To samo mi powiedział Patryk z Compsportu. Że jeśli chodzi jeszcze o watrości to mogą być przybliżone, ale przebiegiem krzywych żebym się w ogóle nie sugerował bo w Vtechu bajki wychodzą...

Opublikowano

bo miałem już program w Vteju to teraz robiłem tylko korekte :) auto śmiga aż miło od 2albo 3 wiosen na programie z ów firmy i jest OK, także teraz korekte miałem za 2stówki to sie nie zastanawiałem :wink4:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 18:56_________________________________________________rexiu i to robiłem program wtedy kiedy Ty robiłeś program do B6 :tongue4:

Pamiętam, pamiętam ;)

Ja od tamtego czasu bardzo zmieniłem zdanie na ich temat, troche poczytałem i mi wystarczyło ;)

Ale w takim przypadku, jaki przedstawiłeś - rozumiem Cię. Pewnie bym zrobił to samo, ale tylko mając auto z koncernu VAG. Subaraka bym za żadne pieniądze im nie dał...

Opublikowano

i ch.j :wallbash: poprawili serie o 10koni i 20niutów (i to tylko w niewielkim przedziale) także teraz wgrywają serie i jadymy nazot po 12h siedzenia :confused4: także Kerczi odezwij sie w czwartek jak będziesz w Kato :hi:

Opublikowano

i ch.j :wallbash: poprawili serie o 10koni i 20niutów (i to tylko w niewielkim przedziale) także teraz wgrywają serie i jadymy nazot po 12h siedzenia :confused4: także Kerczi odezwij sie w czwartek jak będziesz w Kato :hi:

jakoś mnie to nie dziwi...

Opublikowano

to może znacie jakiegoś speca co ogarnie silnik 2.0T w lagunie ??

Opublikowano

zadzwon do CS

Opublikowano

to może znacie jakiegoś speca co ogarnie silnik 2.0T w lagunie ??

To chyba nie dla tego miszcza kierownicy :polew: :polew: :polew: ?

Opublikowano

dlaczego tak narzekacie na V-tech? Powaznie pytam. Cuber mówił że sa bardzo dobzi :mysli:

Opublikowano

Milion wątków na milionie for :)

Moja ostatnia wizyta, kiedy jedynie chciałem się zhamować:

spotkałem 2 gości (jeden A3, drugi Octavia), którzy przyjechali na korektę i wgranie serii, bo za każdym razem coś się działo (a to auto spalało w cholerę, a tu silnik popadał w straszne drgania itp. itd.).

Opublikowano

dlaczego tak narzekacie na V-tech? Powaznie pytam. Cuber mówił że sa bardzo dobzi :mysli:

Wybaczymy mu to... :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 19:57_________________________________________________A tak na poważnie to Cuber to jest inna historia. Zna właściciela to może się przykładają do jego auta. Reszte olewają.

Zresztą z tego co się orientuje to na początku też mu coś źle wgrali i poprawiali potem, ale moge się mylić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony, zero problemów :gwizdanie: no ale do mojego się przyłożyli :evil:

Opublikowano
  • Autor

A tak na poważnie to Cuber to jest inna historia. Zna właściciela to może się przykładają do jego auta. Reszte olewają.

Zresztą z tego co się orientuje to na początku też mu coś źle wgrali i poprawiali potem, ale moge się mylić.

Pozdrawiam

hmmmm ale kogo olewają ? podaj przykłady :naughty: Ja nie znam nikogo z krakowa i okolic komu coś zj***li :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 21:54_________________________________________________

Przekłamuje :mysli: ??

Dlaczego owa hamowania ma wiekszą powtarzalnośc wyników niż Macha ??

Dlaczego TUV niemiecki zakupił od nich 3 hamownie ? Dlaczego Koncern z Wolsburga zakupił 5 hamowni ?

Zrobiła się opinia bez podstawnie :gwizdanie: kazdy coś gdzieś słyszał tylko nie wiadomo gdzie :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.