Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waski a mozesz to zrobic dzis? Wazne for me. Plis

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem wiem postaram się

Opublikowano

Wiem wiem postaram się

chyba ze moge wieczorem podjechac to tez moze byc...

a Vario :( zajeba* skurwy**ow....jak bym takiego typa dorwal to o kur**[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 14:28_________________________________________________Pierdole zakladam GPS do samochodu

Opublikowano

pier***e zakladam GPS do samochodu

Wjada do kontenera i po GPS-ie :disgust: Maja tez napewno urzadzenia do wykrywania takich urzadzen,jak kradana auta po 50-60 tys zł to maja do tego sprzet :)
Opublikowano

Co sadzicie???

http://guardsystem.com.pl/[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 14:51_________________________________________________wiem ze jak sie upra na autko to nie ma bola...ale zawsze zwieksza szanse ze pojda auto dalej...[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 15:10_________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=f15vBziy5uQ

Opublikowano

Co sadzicie???

http://guardsystem.com.pl/[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 14:51_________________________________________________wiem ze jak sie upra na autko to nie ma bola...ale zawsze zwieksza szanse ze pojda auto dalej...[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 15:10_________________________________________________

No ciekawe czy to prawda co pisza a nie historie wyssane z palca... :gwizdanie:

Jesli tak to rzeczywiscie dziala to chyba jedno z lepszych zabezpieczen... :good:

Ale z tymi lublinami i maszynami rolniczymi i budowlanymi to przegieli... :polew:

No i malo tam napisali o tym jak to dziala, jakiej wielkosci jest, itp.

Opublikowano

juz dzwonilem i wszystko wiem.

Montuja male urzadzonko w kazdym samochodzie w zasadzie gdzie indziej. Nadajnik radiowy, inny od gps i gsm. przeznaczony i wybudowany od podstaw do namierzania urzadzen. Maja specjalne odbiorniki i po swojemu szukaja tych maszyn.

Niecaly 1000 instalacja.

Abonament ponad 900pln za rok

+ bateria ktora wystarcza na jakies poltora- dwa lata i kosztuje 250pln

to wszystkie koszta.

W momencie kiedy dziubia autko, dzwoni sie do nich i oni odnajduja auto z dokladnoscia do dwoch metrow.

Nie straszne im parkingi podziemne, brak zasilania, blaszaki czy zagluszacze....chyba sie skusze... what about?

Opublikowano

hmmm... kurcze też może o tym pomyśle...

Brzmi dobrze. Przynajmniej spał bym spokojnie...

Opublikowano

Pany co wy na to żeby dzis zagościć na rybitwach? pogoda jest dobra, a jutro może się wysrać

Opublikowano

witam po dłuższej nieobecności....... :hi:

Kerczi mam kolezanke co pracuje w punkcie w którym zakłądają takie systemy zabezpieczające i twierdziła ze instalacja 1400 zł a abonament co miesiąc 50 zł jakis gorszy i 80 zł lepszy , twierdziła ze odnajdują samochód według przez nich stworzonych map. pytalem gdzie montują nadajnik - najczęsciej pod deską rozdzielczą czyli pracochłonna praca.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jestes na gg?

Opublikowano

jestes na gg?

jestem , ale nie jadę się ścigać na rybitwy , wyrosłem z tego :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

jezeli ktos ma ochote dziś na bilarda to zapraszam.....ostatnio wciągneła mnie ta gra [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 19:41_________________________________________________

witaj Kolego

Opublikowano

jezeli ktos ma ochote dziś na bilarda to zapraszam.....ostatnio wciągneła mnie ta gra

wyciągnij ręce z kieszeni to Ci się odniechce :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Wyciagnij.. :decayed:

Opublikowano

Wyciagnij.. :decayed:

:embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: ale wtopa , za dużo czytam komentarzy na onecie ... i na forum :decayed:

dzięki Jerzyk :evil:

Opublikowano

Ja za to ogladam "Pucuł i Grzechu" :naughty:

Opublikowano

jezeli ktos ma ochote dziś na bilarda to zapraszam.....ostatnio wciągneła mnie ta gra

wyciągnij ręce z kieszeni to Ci się odniechce :gwizdanie: :naughty:

czarna w dołku :naughty:

Opublikowano

Kerczi 2k za rok no nie wiem, ja tam wolę dołożyć 300zł do AC i mieć gwarantowaną sume ubezpieczenia auta :wink4: ale wiadomo że to nie to samo :cool1:

chętni są ale za darmo to my się z domu nie ruszamy, napisz o co gramy i no problem :evil:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 21:51_________________________________________________odgrzybiłem dziś klimę i uzupełniłem czynnik, mega różnica jest, jak ktoś się zastanawia czy warto albo mu śmierdzi to mówię od razu że warto :naughty:

Robert i Adam macie pozdrowienia od kolegi :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.