Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koło 100 zł

w ASO?

tak[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:08_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed:

sam sie ze swoim linków smiejesz ? :decayed:

Opublikowano

przeciez i tak masz tam nawiew

nie sztuka pojechac na hamownie jak jest - 10 stopni :decayed:

ale ja chce realny pomiar, a widze jak auto dziś jeździ. k**wa ujechac nie idzie

Opublikowano

8D0 821 171 G

cena w ASO ~ 90 zł.

Opublikowano

bo wiem jak mi wyszło jak ostatnio hamowałem przy 18 stopniach pierwszy pomiar a przy 26 bodajże czy 28 w tym samym czasie drugi. W pomieszczeniu sie nagrzało i pierwszy pomiar to 148 a drugi bodajze 142 czy 141. Mam wykresy w aucie. Nawet sam koles mówił mi że przez temp.

Ale właśnie od tego jest norma DIN :)

Dzięki niej, komputer przelicza wykres na taki, jakby pomiar miał miejsce w warunkach, bodajże 20 stopni i ciśnieniu 1000 hektopaskali. Jeśli pojedziesz na hamownię, prawie zawsze pomiar wykonywany jest przy zachowaniu tych parametrów.

Opublikowano

8D0 821 171 G

cena w ASO ~ 90 zł.

dzieki. Z tym że nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej kupic jakiś FMIC i porezać.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:17_________________________________________________

bo wiem jak mi wyszło jak ostatnio hamowałem przy 18 stopniach pierwszy pomiar a przy 26 bodajże czy 28 w tym samym czasie drugi. W pomieszczeniu sie nagrzało i pierwszy pomiar to 148 a drugi bodajze 142 czy 141. Mam wykresy w aucie. Nawet sam koles mówił mi że przez temp.

Dzięki niej, komputer przelicza wykres na taki, jakby pomiar miał miejsce w warunkach, bodajże 20 stopni i ciśnieniu 1000 hektopaskali. Jeśli pojedziesz na hamownię, prawie zawsze pomiar wykonywany jest przy zachowaniu tych parametrów.

no to widocznie koles w Detech tego nie robi, bo temp była zmienna i pomiary inne

Opublikowano

proste ze lepiej zakładac fmic, ale w b5 jest troche roboty

Opublikowano

Robiłem 2 pomiary jeden za drugim, z tym że różnica temp w pomieszczeniu miedzy 1 a 2 pomiarem była cos koło 10 stopni i pomiary były różne o ~~8 hp

Opublikowano

8D0 821 171 G

cena w ASO ~ 90 zł.

dzieki. Z tym że nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej kupic jakiś FMIC i porezać.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 17:17_________________________________________________

no to widocznie koles w Detech tego nie robi, bo temp była zmienna i pomiary inne

No to po prostu niech uwzględni normę ;)

Chyba że nie umie lub nie wie jak, ale w takim przypadku to na pewno osobiście bym podziękował z hamowania auta w takim miejscu...

Opublikowano

poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki :wink4:.

Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam

Opublikowano

poważnie mówie mam wykresy w aucie, jak nie wierzysz to moge po nie iść i zrobie fotki :wink4:.

Nie ma gdzie jechać u nas na hamke. U niego 100zł i dobra hamka. Może nie umie, nie wiem zapytam

ale rex nie mówi że Ci nie wierzy, po prostu chłop powienien wpisac inne wartości w program do hamownii i tyle

Opublikowano

daje rade, dzisiaj jeszcze poprawka, ale ten Twoj srodek miazdzy system, jak sie on nazywa?[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 12:55_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/news/uwaga-nowy-wyglad-drogowki,1330399

....... :mysli:Hmmmmy środek się nazywa ,,SIEDEM CUDÓW,, http://www.olejesamochodowe.com.pl/go/_info/?user_id=DI5&lang=pl

OK TO DLA WSZYSTKICH PIOTRKÓW I PAWŁÓW WSZYYYYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.. :decayed: :decayed:

Dzięki :decayed:

Opublikowano

ale rex nie mówi że Ci nie wierzy, po prostu chłop powienien wpisac inne wartości w program do hamownii i tyle

ja go o nic nie osądzam :wink4:

Opublikowano

Ale ja Ci absolutnie wierzę :)

Po prostu piszę, że jeśli gośc nie umie/nie może włączać normy, to ja bym tam auta w ogóle nie hamował.

Traktowałbym to jako coś, kiedy wyrzucam kase w błoto, bo hamownia nie potrafi wydać obiektywnego "werdyktu", a nie jak akurat wiatr powieje czy słońce zaświeci ;)

Opublikowano

Ale ja Ci absolutnie wierzę :)

Po prostu piszę, że jeśli gośc nie umie/nie może włączać normy, to ja bym tam auta w ogóle nie hamował.

Traktowałbym to jako coś, kiedy wyrzucam kase w błoto, bo hamownia nie potrafi wydać obiektywnego "werdyktu", a nie jak akurat wiatr powieje czy słońce zaświeci ;)

ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp

Opublikowano
  • Autor

ale gdzie jechać. V-tech krzyczy bodajże 150 i podobno moment zawyza. Detech jest miarodajny tylko nie wiem jak z tą temp

no własnie momentu nie zawyża :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

kazda inercja zawyża moment

Opublikowano

no własnie momentu nie zawyża :gwizdanie:

no nie wiem co robią ale 150 troche drogo

Opublikowano
  • Autor

kazda inercja zawyża moment

kilka Audików z klubu którzy byli na maha mieli te same odczyty na hamowni Vtechowskiej :gwizdanie:

ale przeciez to nie jest wazne, Vtech jest wedle wielu do d*py...........

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.