Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j7528vGAMpo Siemian uważaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 DZIEŃ DO Pany :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam Panowie , przed pójściem na wieczór kawalerski polecam wizytę w Cinema City i film Kac Vegas :naughty: Ważne aby nie brać drugiej połowy ze sobą na film bo na żaden kawalerski już wyjść nie będziecie mogli , ja tak już mam ;( Film miazga :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam Panowie , przed pójściem na wieczór kawalerski polecam wizytę w Cinema City i film Kac Vegas :naughty: Ważne aby nie brać drugiej połowy ze sobą na film bo na żaden kawalerski już wyjść nie będziecie mogli , ja tak już mam ;( Film miazga :polew: :polew: :polew: no to racja, film daje rade pomimo ze glupkowaty loguj sie wiesz gdzie [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 10:19_________________________________________________Trzeniek to po hamowni powymianie turbo: Moc: 270 KM vMax: 256 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Siemka Krakowiacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Siemka Krakowiacy Siema Kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Widze ze Kerczi nudzi Ci się w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Widze ze Kerczi nudzi Ci się w pracy daj spokoj...dramat straszny w ciagu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kerczi Moc: 341 KM vMax: 291 km/h :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,115843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,115843 wielkie rzeczy... z kazdego spota tak wracamy, zaczynamy tak zjezdzac z galerii a konczymy wjezdzajac na kfc pod makro, no ale tak, Waski ma prawo nie wiedziec bo zawsze zmywa sie wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,115843 wielkie rzeczy... z kazdego spota tak wracamy, zaczynamy tak zjezdzac z galerii a konczymy wjezdzajac na kfc pod makro, no ale tak, Waski ma prawo nie wiedziec bo zawsze zmywa sie wczesniej KERCZI dobrze gada, dlatego Wąski już powinien do końca siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 siema siema Cześć Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 kuwa mandacik 300 w plecy [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 15:03_________________________________________________ Witam Panowie , przed pójściem na wieczór kawalerski polecam wizytę w Cinema City i film Kac Vegas :naughty: Ważne aby nie brać drugiej połowy ze sobą na film bo na żaden kawalerski już wyjść nie będziecie mogli , ja tak już mam ;( Film miazga :polew: :polew: :polew: mówiłem że dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,115843 wielkie rzeczy... z kazdego spota tak wracamy, zaczynamy tak zjezdzac z galerii a konczymy wjezdzajac na kfc pod makro, no ale tak, Waski ma prawo nie wiedziec bo zawsze zmywa sie wczesniej KERCZI dobrze gada, dlatego Wąski już powinien do końca siedzieć ta i oglądać CIEBIE [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 15:06_________________________________________________Grześ dziękuję- za co dostałeś 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=j7528vGAMpo Siemian uważaj Czemu ja? kuwa mandacik 300 w plecy [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 15:03_________________________________________________ Witam Panowie , przed pójściem na wieczór kawalerski polecam wizytę w Cinema City i film Kac Vegas :naughty: Ważne aby nie brać drugiej połowy ze sobą na film bo na żaden kawalerski już wyjść nie będziecie mogli , ja tak już mam ;( Film miazga :polew: :polew: :polew: mówiłem że dobry A to nie dało się jakoś dogadać? Mnie złapali w Siewierzu przed wyjazdem do Chorwacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 daj spokój , schowali się w lesie na takiej malutkiej dróżce koło osiedla domków jednorodzinnych, jest tam 40/h a ja jechałem 58/h :wallbash: a na dodatek portwel z dokumentami zostawiłem w domu były ich 4 dwóch na motorach i dwóch w radiowozie, każde auto łapali na radar....[br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 15:15_________________________________________________w łapę nie było jak, dwóch młodych i gdyby byli sami to jeszcze ale dwóch starych w radiowozie ich pilnowało, poza tym 4 po stówce dla każdego to wyszłoby więcej niż mandat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Grześ bo jeździsz jak szalony :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi