Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musi kupic za eske b6 :polew: :>, sokolnh nie rozumiem ciebie teraz

?[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 23:14_________________________________________________

sporo :gwizdanie:

za b5 tez chciałem sporo :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a czemu sprzedajesz? eSa nie fajna?

Opublikowano

a jeszcze niedawno niektórzy pisali, że mam uraz na punkcie BLB - a to przecież takie udane silniki :polew:

Rtocki moje BLB ma 190K i narazie odpukac nic sie nie dzieje, no ale jak na zimnym silniku rusza sie z 4tys to nie ma sie co dziwic ze dzieje sie to co sie dzieje, sa mniej wytrzymale od 1.9 to fakt, ale moim zdaniem nie ma co sie dac zwariowac[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 23:36_________________________________________________mnie sie ta beta nie podoba, no i nie ma Q, juz lepsza poprzednia 330xd :)

Opublikowano

>Kerczi o właśnie o to chodzi: nie dać się zwariować: po wór mi auto w nowszej budzie, które ma 2 - krotnie (co najmniej wg statystyk serwisowych) bardziej awaryjny motor, pali z 50% więcej, obsługa w ASO jest z 50% droższa (o ew. naprawach nie wspomnę) a i tak je objeżdżam. Dla moich wymagań plusów nie widzę

Opublikowano

>Kerczi o właśnie o to chodzi: nie dać się zwariować: po wór mi auto w nowszej budzie, które ma 2 - krotnie (co najmniej wg statystyk serwisowych) bardziej awaryjny motor, pali z 50% więcej, obsługa w ASO jest z 50% droższa (o ew. naprawach nie wspomnę) a i tak je objeżdżam. Dla moich wymagań plusów nie widzę

moje jak juz wspomnialem ma 190K i jakos nie widze zebym placil za utrzymanie wiecej niz nie jedno b5, a wymaganiem jest ot chociazby cos innego niz okelpana, opatrzona buda ktora juz jezdzi lata, mimo wszystko patrze na wyglad samochodu, a tego juz zabrac mi nie mozesz :) oprocz ekonomicznego pkt widzenia, w miare bezawaryjnej jazdy (jesli tak mozna mowic o samchodach w owczesnych czasach) to liczy sie dla mnie rowniez wyglad. Gdybym chcial auto super bezawaryjne to kupil bym starego oryginalnego japonczyka typu mazda 626 z rocznika 92 w 2.0 d, honde civic albo poprostu mercedesa beczke 200d i jezdzilbym i smial sie ze wszystkich dookola ze placa krocie za serwis i ciagle w nim stoja (w tym b5 rowniez). Sadze ze u kolegi Siemiana sprawa ma sie nieco inaczej, znajac jego sposob jazdy, mialby podobne problemy nawet jezdzac Twoim b5 (oczywiscie w zaden sposob nie ujmujac ani b5 ani Siemianowi)

Opublikowano

to fakt mój sposób jazdy jest specyficzny i auta nie oszczędzam... ale musze przyznać że mój 23 letni golf cabrio którym jezdziłem przez 2 lata, obiektywnie, znosił dużo lepiej takie traktowanie i nic się z nim praktycznie nie działo...

Ale takich aut jużchyba nie ma...

Opublikowano

Sieman współczuję, na pewno się uporasz z tym wszystkim..

Ok gasimy :hi:

Opublikowano

Ok gasimy :hi:

Nie gaś :decayed:

Opublikowano

Marcin spóźnione ale szczere życzenia -wszystkiego najlepszego :) [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 08:49_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=SW9iIvJ8eTc

Opublikowano

Bry Krakusy,

pytanie za 10 pkt:

czy jest jakis parking strzezony w zasiegu rzutu beretm od Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie - Prokocimiu?

Opublikowano

Bry Krakusy,

pytanie za 10 pkt:

czy jest jakis parking strzezony w zasiegu rzutu beretm od Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie - Prokocimiu?

Jest ,na osiedlu Prokocim Nowy.Musisz tylko przejść skrzyżowanie i jesteś w szpitalu [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 09:03_________________________________________________http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6919222,Jesien_na_drogach__czyli_korki_za_pol_miliarda.html KOSZMAR

Opublikowano

Dziekuje :good::hi:

Opublikowano
Marcin spóźnione ale szczere życzenia -wszystkiego najlepszego smiley

:hi: dziękuje

Opublikowano

Bry Krakusy,

pytanie za 10 pkt:

Jest ,na osiedlu Prokocim Nowy.Musisz tylko przejść skrzyżowanie i jesteś w szpitalu [br]Dopisany: 12 Sierpień 2009,

A moze ktos zakreslic

szpital.jpg

Opublikowano

Wąski bedziemy w kontakcie odnosnie listew, a jaką cene dasz rade załatwić.?

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie:

Jadac z Wielickiej w strone Olkusza ta A4, ten odcinek zaznaczony na jasno zielony, czy to jest odcinek platny?

odcinek.th.jpg

Opublikowano

Co do postu Siemiana i sprawy związanej z awaryjnością:

Mnie w B6 denerwowała elektryka i elektronika. Częste problemy z różnymi czujnikami, pierdołami, z którymi problemu w ogóle być nie powinno.

Natomiast tego typu jaja (jak opisuje Siemian) w 3-4 letnim aucie są po prostu przegięciem. Wiadomo, że niektóre sprawy mogą wynikać ze sposobu użytkowania auta, ale EGR, poduchy pod silnikiem, wentylator przy chłodnicy... Bez jaj...

Osobiście, maxymalnie cenię i przede wszystkim nie boję się jeździć autami, w których tej elektroniki jest jak najmniej. I mniej tego jest, tym mniej ma się co spierniczyć.

Niestety, jest coraz mniej firm i coraz mniej modeli aut w których nacisk na mechanikę jest większy niż na mechanikę i boje się, że za kilka lat nie będzie można kupić samochodu, którym będzie dało się (przynajmniej w miare) bezawaryjnie jeździć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.