marcin j Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 A spij dobrze siemian, nowy targ poczuwa za kraków [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 04:20_________________________________________________ [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 04:20_________________________________________________tak nieśmiało dodam , że jestem w kraku, więc jak tylko trzeźwy będę to odwiedze was w galeri K..... oj dawno mnie nie było .........No i tym postem pewnie się nie uchronie
Perfidny Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Krzysiek i jak? zrobiles klucza? jeszcze nie , straszne ceny sobie krzyczą (250 PLN) za dwa scyzoryki , a dowiedziałem się od znajomego że w C. H. Wanda powinni mi to za 70 do 100 PLN wykonać więc wybieram się tam w najbliższym czasie
Wąski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 coś mi się wydaje że dzisiaj nie zawitam na spota.Poległem z chorobą a szkoda A spij dobrze siemian, nowy targ poczuwa za kraków [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 04:20_________________________________________________ [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 04:20_________________________________________________tak nieśmiało dodam , że jestem w kraku, więc jak tylko trzeźwy będę to odwiedze was w galeri K..... oj dawno mnie nie było .........No i tym postem pewnie się nie uchronie no i się nie zobaczymy a chętnie bym oglądną furę
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 tak nieśmiało dodam , że jestem w kraku, więc jak tylko trzeźwy będę to odwiedze was w galeri K..... oj dawno mnie nie było .........No i tym postem pewnie się nie uchronie No Marcinek , mysle ze nie zawiedziesz i sie dziś zjawisz Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim
Tukan Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim To nowosc dla ciebie
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja dzisiaj postaram się przyjechać na spota. Bede troszke innym autem ze wzgledu na to że mój sie lakieruje... Aż sie łezka w oku kręci że Wy macie swoje zabaweczki... ;( ;( ;( ;(
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 dokladnie Tukan, za***ista NOWOSC
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim No powiem Ci że coś w tym jest
Wąski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim No powiem Ci że coś w tym jest nieznane uczucie [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 15:18_________________________________________________ Witam
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ja dopiero wstałem po wczorajszym Zaraz trzeba jechać audike wypucować bo dawno nie była pod showerem hoho [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 15:23_________________________________________________ http://pl.youtube.com/watch?v=OIwzYu-qoeI Pograli w Counter Strike'a
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim No powiem Ci że coś w tym jest nieznane uczucie Dla mnie raczej ciekawe
Wąski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie jak to miło wstać w Niedzielene południe bez kaca :gwizdanie: bry wszystkim No powiem Ci że coś w tym jest nieznane uczucie Dla mnie raczej ciekawe czyli o czym to świadczy
Tukan Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Oglada ktos Piłke reczna? Ładnie nasi graja
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Oglada ktos Piłke reczna? Ładnie nasi graja teraz nic nie grają...
mczekaj5 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam koledzy po przerwie , zapalenie tchawicy przytrzymało mnie dość długo w łóżku;/ ale za tydzień postaram się być i powracam na forum:) szkoda tylko że nie mogę być dziś w galerii kazimierz...
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=-RVDCRVwj0U&feature=related
Tukan Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=-RVDCRVwj0U&feature=related Niezle
Rekomendowane odpowiedzi