jarko Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 KERCZI w tym mome4ncie chce to zrobnic, prosze o nr konta Czyt... A z resztą wiesz co http://www.a4-klub.pl/smf/akcje_charytatywne_wszystkie_informacje-t51022.0.html
nex Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kasa poszła i wiecej niz za ramki tak ze KERCZI jarko
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 kasa poszła i wiecej niz za ramki tak ze KERCZI jarko
nex Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 misie Wąski chlopie Ty mnie rozpierdalasz :polew: :polew: :polew: :polew: nie moge na Ciebie poatrzec
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 misie Wąski chlopie Ty mnie rozpierdalasz :polew: :polew: :polew: :polew: nie moge na Ciebie poatrzec
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 misie Wąski chlopie Ty mnie rozpierdalasz :polew: :polew: :polew: :polew: nie moge na Ciebie poatrzec pogadali :polew:
Perfidny Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wpłać na Ogra bo ponoć już spłukany ale to Ty jestes jego przyjacielem [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:01_________________________________________________no wlasnie, NEX i PERFIDNY wplacac mi tu za ramki na dzieciaki, zeby nie bylo gry... Poko Loko Kerczi , pieniążki w mBanku będą najpóźniej w środę , przyślij mi na priva swojego emaila żeby nie było że nie było (potwierdzenie wpłaty) i pamiętaj o mnie jak będziesz swoje wykonywał , może pomysł z nickiem nie jest zły
nex Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Wąski , kojarzysz typa? bo skads mi sie znajomy widzi, nie pracuje u Ciebie?
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 misie Wąski chlopie Ty mnie rozpierdalasz :polew: :polew: :polew: :polew: nie moge na Ciebie poatrzec pogadali :polew: o co Wam chodzi [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:48_________________________________________________ Wąski , kojarzysz typa? bo skads mi sie znajomy widzi, nie pracuje u Ciebie? znajoma gęba
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kerczi nie byłeś dziś na Fatimskiej bylem a co??
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wpłać na Ogra bo ponoć już spłukany ale to Ty jestes jego przyjacielem [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:01_________________________________________________no wlasnie, NEX i PERFIDNY wplacac mi tu za ramki na dzieciaki, zeby nie bylo gry... Poko Loko Kerczi , pieniążki w mBanku będą najpóźniej w środę , przyślij mi na priva swojego emaila żeby nie było że nie było (potwierdzenie wpłaty) i pamiętaj o mnie jak będziesz swoje wykonywał , może pomysł z nickiem nie jest zły plaza, nie musisz mi wysylac potw. To dla Dzieciakow wiec jak cos odpowie Twoje sumienie
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kerczi nie byłeś dziś na Fatimskiej bylem a co?? zenony widoczne ze 100 metrów [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:59_________________________________________________ Happy Bear do dzis mam problem z pazurami a nie z miodem
Rekomendowane odpowiedzi