Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie powoli zbieram do was , kto bedzie????

Perfidny wiem że się już toczy w kierunku spota...

Ja również będę, ale jak zwykle się spóźnię :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Jak tam po zlocie Panowie ? :naughty:

Bylismy z Themoniastym w www.termabukowina.pl na zlocie jak ktos będzie chetny moze skorzystac , polecam :good::kox:

pozdro Panowie

Opublikowano

u nas w www.thermagaleria.pl byl tak zzzziimno ze kuzwa stopy nam poprzymarzaly do betonu...

Opublikowano

Milo bylo poznac tych co widziałem pierwszy raz , ale ze starych stałych spotowiczów było mało. :chytry:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:12_________________________________________________Ps. Kerczi furka w środku ładnie wyrezana, siemian :good: a reszta też niczego sobie.

Opublikowano

ale podswietlenie kubkow i szufladki musze Ci podpier...... jak nie bedziesz patrzyl :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale podswietlenie kubkow i szufladki musze Ci podpier...... jak nie bedziesz patrzyl :polew: :polew: :polew:

bede zamykał auto , :polew:

Opublikowano

był boseron?

Opublikowano

był boseron?

Oczywiscie ze byl.... spotkal nawet swojego niebieskiego zioma z KCH :)

Opublikowano

był boseron?

Oczywiscie ze byl.... spotkal nawet swojego niebieskiego zioma z KCH :)

cholera , zapomniałem że chciał sobie przymierzyć koła..

łukasz chcesz jutro to zrobić? jestem w Krk ale po 17[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:33_________________________________________________Podsi też był? :)

Opublikowano

yhym

Opublikowano

niezła obstawa w takim razie :evil:

Opublikowano

Piotrek spoko i tak dziś nie byłbym w stanie zmienić felg bo byłem padnięty po trasie, wróciłem z zakopanego i prosto na spota....

Cuber mnie nie musisz polecać wód termalnych bo byłem tam wczoraj :naughty: za***iście najlepiej w basenie na świeżym powietrzu :good:

Opublikowano

Trzeniek , ajakie chcecie felgi mierzyć , 19" ?? chętnie bym do siebie przymierzył :wink4:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 22:55_________________________________________________zderzak załozłeś??????????/

Opublikowano

nie , 17stki

zderzak się maluje :)[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:01_________________________________________________pewnie gdzies za 2-3 tygodnie już założe 19 to sobie przymierzysz aczkolwiek będzie to wyglądało tak samo jak u mnie :decayed:

Opublikowano

nie , 17stki

zderzak się maluje :)[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:01_________________________________________________pewnie gdzies za 2-3 tygodnie już założe 19 to sobie przymierzysz aczkolwiek będzie to wyglądało tak samo jak u mnie :decayed:

No w sumie , to nie ma sensu , wystrczy jak sie przejade z Tobą musze stwierdzić roznice, ale wpierw jakoś mam parcie na inna kiere :naughty:

Opublikowano

Piotrek spoko i tak dziś nie byłbym w stanie zmienić felg bo byłem padnięty po trasie, wróciłem z zakopanego i prosto na spota....

taaa , po trasie...

pochlałeś pewnie wczoraj zdrowo :naughty:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:09_________________________________________________Marcin , uważać trzeba tylko bardziej na krawężniki i tyle.

Ja dzisiaj kupiłby drugi raz 19` :wink4:

Opublikowano

przejezdzalem dzisiaj akurat kolo 18 z tylu galerii od strony wisly i widzialem ladnego czarnego sedana b6 jak sie przymierzal na parking, skojarzylem ze to przeciez pora spota u Was, niestety nie bylo czasu zajechac na gore... a jakis czas pozniej jadac juz w strone autostrady przez mogilskie "łyknął" mnie jasny avant b6 1.8T Q, mial szczescie ze jechalem z dzieciakiem... :naughty: POZDROWIENIA dla Krakusów....

Opublikowano

Panowie dzięki za spocika... marcin j furka fajna szdoka że nie avant :>

Opublikowano
i widzialem ladnego czarnego sedana b6 jak sie przymierzal na parking,

To pewnie mnie widziałeś, bo jedyny mój czarny sedan dzis był na spocie :wink4:

[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:16_________________________________________________

Panowie dzięki za spocika... marcin j furka fajna szdoka że nie avant :>

siemian twoja również nićzego sobie tylko szkoda , że avant :)

Opublikowano

Panowie dzieki za spota i dobrej nocy zycze.

Spadam w kimono bo jestem wytyrany.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.