Gość rob Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witaj, tak rob napisał , koope lat Robert a tam lat, raptem kilka miesięcy śniegi stopniały, Rob wylazł z gawry coś w tym jest
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 no nie da rady siedziec w domu bez drina w ręce..... jakos tak lepiej sie czuje :gwizdanie: Ja juz nie pije :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 KERCZI podskoczył bym po ramki przed zlotem, bo pozniej nic nie zostanie :naughty:. W który dzień bedziesz je miał juz gotowe Mejbi Bejbi w srode. A Ty nie jedziesz na zlota??
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 nie, przyjemność każdy nalóg jest przyjemny
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard ROB kiedy wpadniesz do kraka na spocika oj dwano Cię nie widzialem oj dawno :gwizdanie:
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca Kerczi pamięć widze ze Cienie zawodzi [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca Kerczi pamięć widze ze Cienie zawodzi [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje NIe nie On juz nie pije...podobno do niedzieli...obiecal na forum wszem i wobec...a wczoraj bylo troche ludziska na spocie...
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca Kerczi pamięć widze ze Cienie zawodzi [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje NIe nie On juz nie pije...podobno do niedzieli...obiecal na forum wszem i wobec...a wczoraj bylo troche ludziska na spocie... chyba w małych ilościach :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca Kerczi pamięć widze ze Cienie zawodzi [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje NIe nie On juz nie pije...podobno do niedzieli...obiecal na forum wszem i wobec...a wczoraj bylo troche ludziska na spocie... A wczoraj coś tam łykał zielonego :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja juz nie pije :gwizdanie standard a ja juz nie tancze na barach :gwizdanie: chyba od czerwca Kerczi pamięć widze ze Cienie zawodzi [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 23:50_________________________________________________Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje NIe nie On juz nie pije...podobno do niedzieli...obiecal na forum wszem i wobec...a wczoraj bylo troche ludziska na spocie... A wczoraj coś tam łykał zielonego :gwizdanie: to byla pigulka gwaltu... ;p[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 00:00_________________________________________________no bo chyba nie Siemian w pigulce?? :polew:
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 Cracovia mistrzem Polski Cuber pewnie świętuje :good: NIe nie On juz nie pije...podobno do niedzieli... od przyszłej Niedzieli :gwizdanie:
siemian Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a ja sobie popijam teraz wybrową. zdrowie Pany
Cuber Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Opublikowano 16 Marca 2009 a ja sobie popijam teraz wybrową. zdrowie Pany naparstkami ??
siemian Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Kerczi bardzo śmieszne...[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 00:04_________________________________________________może Ty Cuber preferujesz takąforme picia
boseron Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 racja, człowiek nie wielbłąd pic musi cos Wam powiem... pizza z salami po 4 drinku smakuje wyśienicie
Rekomendowane odpowiedzi