Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż się nie chce wierzyć że tak wystrzelił spod Maca... ja piernicze ile tam jest metrów do tego słupa? dokładnie 150m, byłem przed chwilą w Obi, przyglałem się temu miejscu nie ma więcej. czyli do ilu on się na tych kilkudziesięciu metrach rozpędził, do 80? :blink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

jutro podziałam bo za dużo sadzy już na wydechu :embarrassed:

dziś czyściłem kominy papierem ściernym drobniutko ziarnistym i efekt :good:. Nie trzeba starwaxa :tongue4:

Opublikowano

ciekawe jak go zabrali , a w radiu mówili że jechał z drugiej strony z estakady :mysli:

Panowie chwila zamyślenia co do jazdy po mieście z taką prędkością

Opublikowano

z piątku na sobote w nocy zginał moj kolega w takim wlaśnie wypadku, jechał 130km/h z nocki koło rybitw, stracił panowanie zjechał z drogi dachował po czym walnął w słupa aż słup się złamał na auto. Zginął na miejscu :confused4:

Nie ma mocnych

Opublikowano

I czasami w nocy jak wracam z zielonek mam tam 200km/h i aż się głupio przyznać do takich rzeczy po takim wypadku :wallbash:

Opublikowano

z piątku na sobote w nocy zginał moj kolega w takim wlaśnie wypadku, jechał 130km/h z nocki koło rybitw, stracił panowanie zjechał z drogi dachował po czym walnął w słupa aż słup się złamał na auto. Zginął na miejscu :confused4:

Nie ma mocnych

a niby 130 na suchym (w pt/sb nie padało przecież) to niedużo...

nie ma mocnych[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:00_________________________________________________

I czasami w nocy jak wracam z zielonek mam tam 200km/h i aż się głupio przyznać do takich rzeczy po takim wypadku :wallbash:

200? a przecież na zjezdzie z estakady masz radar :decayed: pytanie czy działa. bo jesli jedziesz z zielonek to w str NH, no nie?

Opublikowano

200? a przecież na zjezdzie z estakady masz radar :decayed: pytanie czy działa. bo jesli jedziesz z zielonek to w str NH, no nie?

Tak jest ale już po radarze z wiaduktu cisne w strone NH...

Opublikowano

i po radarze, a przed światłami tymi na wys akademików polibudy ogarniasz tam dwie stówki?? bo mi się jeszcze nie udało.. :)

Opublikowano

i po radarze, a przed światłami tymi na wys akademików polibudy ogarniasz tam dwie stówki?? bo mi się jeszcze nie udało.. :)

od swiateł z pod mc donald do swiateł pierwszych w strone wislickiej ja mam 180, wiec z za radaru na wiadukcie do akademikow to 200 bez problemu

O ile o tym wiadukcie i radarze mowicie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:12_________________________________________________panowie proste pytanko, czy w tym miejscu znajduje się pompa paliwa ta w baku?

3249cfcf7e1e017bmed.jpg

Opublikowano

Spokojnie :)

Tak jak nex pisze, do świateł pod akademikami jest w granicach 180-200km/h ale nie ma co szaleć w tym miejscu bo czasem wyskakują tam na światłach naj. studenciaki :decayed: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:27_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

chyba nie tylko, ostatnio policja z mobilnym pomiarem prędkości se stanęła za przystankiem koło akademików, ciężka sprawa, ale jak ciśniesz z duzą prędkoscią to wystawka jest piękna, naprawdę nie było widać. oczywiście stali w dzień...

Opublikowano
  • Autor

Tak NEX tam jest pompa paliwa :decayed:

Panowie jedzie ktoś na gokarty dzisiaj ? 21-sza :naughty:

Opublikowano

biedruch jak trafisz na zielone a cisniesz z pod mc donalda to cienko piszczysz jak nie ma korków i stoją :decayed:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:38_________________________________________________

Tak NEX tam jest pompa paliwa :decayed:

e to luz chwila moment wymenią :decayed:

Opublikowano
  • Autor

vg-happy-birthday.jpg

PABLO , Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin !!!!!!!!

Prostych dróg i bezawaryjnej jazdy !!!!

Opublikowano

NAJLEPSZEGO PABLO

Opublikowano

vg-happy-birthday.jpg

PABLO , Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin !!!!!!!!

Prostych dróg i bezawaryjnej jazdy !!!!

dołączam się do życzeń :good:
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego :)

Opublikowano

PABLo dzisiaj nie ma urodzin :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.