Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 toshiba g920 gdzie to mogę dostać ?
siemian Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 nex kolega się dzisiaj umawiał u CompSportów na program i dali mu termin na czwartek...
siemian Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Do sypialni, w momencie zakładania przez tate prezerwatywy, bezceremonialnie wkracza maly Jasio. Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem. - Co robisz? -pyta Jasio - A szukam kota - odpowiada tatuś. - I co, będziesz go ruchał?![br]Dopisany: 12 Maj 2009, 18:41_________________________________________________wpada króliczek do nory i wali pięścią w stół krzycząc : HAŃBA co się stało ? - pyta matka niedźwiedź ojcem d*pę podtarł[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 18:41_________________________________________________Diabeł złapał Polaka, Rosjanina i Niemca. Mówi do nich: - Wypuszczę was dopiero za rok, ale musicie spełnić 1 warunek. Dam wam po psie i musicie przez ten rok nauczyć go jakiejś sztuczki. Musicie również wiedzieć, że każdy z was dostanie jedzenie tylko dla jednej osoby, albo pies będzie jadł, albo ty. Przychodzi diabeł po roku, wchodzi do Niemca, patrzy Niemiec chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka. - No Niemiec, coś nauczył tego psa? Niemiec mówi osłabionym głosem: - S ss s siad (pies siadł). Diabeł: - OK Niemiec, jesteś wolny, chodźmy do Rosjanina. Wchodzą do Rosjanina, patrzą Rosjanin chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka. Diabeł: - Dobra, a ty czego nauczyłeś psa? Rosjanin mówi osłabionym głosem do psa: - l ll ll leżeć (pies się położył). - OK Ruski, jesteś wolny, chodźmy do Polaka. Wchodzą do Polaka. Patrzą, Polak gruby jak beka pies chudy jak sztacheta. Diabeł: - Polak. Ty to sobie jeszcze rok posiedzisz. Polak: - Zaraz, zaraz. Polak usiadł sobie wygodnie na kanapie, wziął w dłoń pęto kiełbasy i zaczyna jeść. Pies patrzy na niego i mówi: - HHHHeeeniuś, daj gryza.[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 18:47_________________________________________________jak Angielscy policjanci zatrzymują samochód... http://www.youtube.com/watch?v=Ezx5s95Yz98 ...z dedykacją dla Boserona :decayed:
nex Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 nex kolega się dzisiaj umawiał u CompSportów na program i dali mu termin na czwartek... czytaj ze zrozumieniem Pany, umówiłem się za 2 tyg na program w TTC, http://ttc.pl/ dobry wybór?? Miał byc aligator, ale nie da rady. CompSport to samo siemian tu nie chodzi o termin, tylko Aligator nie ma adaptera do 1.8 T B5 na dzień dzisiejszy i najprawdopodobniej będzie miał dopiero w wakacje lub po, bo ma taki ruch że na razie nie ma potrzeby się z tym spieszyć. Co do CompSport to nie robią programów jak auto posiada instalacje gazową. Jestem umówiony w TTC więc zobaczymy jak to bedzie.
siemian Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Aaaaa, bo Ty masz LPG... Nie zwróciłem uwagi. No tak CompSporty gazu się nie tykają. Miejmy nadzieje że w TTC Ci ładnie programik zrobią. BTW... może wiesz, ile kosztuje u nich hamowanie autka? Pozdrawiam[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 19:30_________________________________________________Pani prosi do odpowiedzi Jasia. Chłopiec nie może poradzić sobie z zadaniem, więc zaczyna pluć na rękę i wycierać ślinę w głowę. Pani się pyta: - Jasiu co robisz? - Słyszałem wczoraj wieczorem jak tatuś mówił do mamusi: "Kochanie pośliń główkę to na pewno Ci lepiej pójdzie"
nex Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Miejmy nadzieje że w TTC Ci ładnie programik zrobią. BTW... może wiesz, ile kosztuje u nich hamowanie autka? nie wiem, mi krzyknął 1200zł program, ale wpierw mam jechac na diagnostyke i dopiero sie umówimy. 22 wymieniam rozrząd i robie turbine i zaraz po tym uderzam do Daniela.
ozi_wells Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie porzebuje sie pozyczyc przetwornicy do hidziorów bo mi jedna padła a bede miał dopiero w niedziele. Pomorze ktos????
Cuber Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie porzebuje sie pozyczyc przetwornicy do hidziorów bo mi jedna padła a bede miał dopiero w niedziele. Pomorze ktos???? z tego co pamietam to Ja mam i powinna dzialac tyle ze u brata w firmie na dobrego pastrza :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a jestes w stanie mi jej jakos pozyczyc
Cuber Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 a jestes w stanie mi jej jakos pozyczyc spoko, tyle ze byś musial podjechac jutro na dobrego pasterza
ozi_wells Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 a jestes w stanie mi jej jakos pozyczyc spoko, tyle ze byś musial podjechac jutro na dobrego pasterza no spoko zadzwonie do Ciebie jutro to sie jakos zgadamy ok???
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 ide oglądnąć top geara, jakbyście gdzieś wybywali to dajcie znać a kom
biedruch Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 do Cubera: nie mam hodowli, tam skąd brałem mojego chyba juz nie mają labradorów tylko jakieś małe śmiszne potworki generalnie w rynku labowym to od dawna jest mocny szał, da się kupić fajnego ale trzeba być czujnym, cierpliwym i nie oszczędzać :gwizdanie: :>
siemian Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Pewnego dnia rano zdarzył się straszny wypadek- gość jadący do pracy się zagapił i wjechał do przydrożnego rowu, przy czym mocno się poturbował. Traf chciał, że tą samą drogą do pracy jechał policjant. Niewiele myśląc się zatrzymał na poboczu, ustawił trójkąt, zadzwonił po karetkę i lawetę oraz zaczął zabezpieczać miejsce zdarzenia. Do pracy tamtęty zmierzał również lekarz- widząc całe zdarzenie zatrzymał się i pospieszył udzielić nieszczęśnikowi pierwszej pomocy. Podobnie, do pracy jechał też strażnik miejski. Niewiele myśląc zatrzymał się, i wystawił całej trójce mandaty za złe parkowanie
Rekomendowane odpowiedzi