Gość TrueOgre Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 cos avatary ostatnio nie śmigają, myslałem że tylko u mnie, ale widzę że u Piotrka też nie widać, ktos jeszcze ma problemy ?
rex Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 hej Rex co znaczy "stage 0.5"?? wyciąłes kata?? a tak serio to jestem ciekaw co z Subaryną, za ebista sprawa to to jest. rzecz jasna nie jestem ciekaw co się dzieje pod dystrybutorem To taka zuchwałe określenie zmiany wydechu Tyle że nie końcówki, ale całego - od turbo po puche końcową. Jeśli chodzi o stacje - nie pytaj
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Siema w ten brzydki dzien dzień jest piękny jak każdy a deszcz to istotna sprawa jest :naughty:
Tukan Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Siema w ten brzydki dzien dzień jest piękny jak każdy a deszcz to istotna sprawa jest :naughty: Zgadzas sie Na szczescie nie musze dzis wyjazic na zewnatrz
Wąski Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Siema w ten brzydki dzien dzień jest piękny jak każdy a deszcz to istotna sprawa jest :naughty: podoba mi się to
sokolnh Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 http://www.joemonster.org/filmy/16244/Nie_zadzieraj_ze_spokojna_Supra ale to musi miec spręzare joł [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 10:15_________________________________________________http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Single-Turbo_W0QQitemZ170328837144QQ na sprzedaż jest
KERCZI Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Joł Panicze Joł Panie same Pany, nie ma komu ch**u powiedziec
Wąski Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Przychodzi Baca do ubikacji. Czeka, czeka, wszystkie kabiny zamkniete. Zniecierpliwiony, zapytuje: > - Je tam kto? > W odpowiedzi dochodzi go zduszony glos: > - Tu sie ni je, tu sie sro!
Rekomendowane odpowiedzi