ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie mam interneta w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Sprawdziłem profil Prezesa 8 Osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Kiedys mu dorownam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jak Poziek ? poległ ale długo musiałem walczyć sie trzymał nic nie pamiętam od jakiejś 1 w nocy... co oznacza, że nie pamiętam jak się krakusiaki zmyli do domów nie pamiętam czy Czenkową Marzenkę ucałowałem z języczkiem nie pamiętam kto mi wiązał krawat ale w sobotę się przydał pamiętam tylko, że was wszystkich wykląłem :kox: :kox: dzięki Themon, że to mnie wybrałeś na sparing-partnera przed swoim weselem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Jarko dzięki za navigację do pokoju I zapomniales podziekowac ze Przemian z Toba napil sie wodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 I zapomniales podziekowac ze Przemian z Toba napil sie wodki Moja mi rano powiedziała, że Przemian już nie chce klubowicza...skoro to tak ma wyglądać jak nasze gadanie z Jarko to on juz nie chce :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 I zapomniales podziekowac ze Przemian z Toba napil sie wodki Moja mi rano powiedziała, że Przemian już nie chce klubowicza...skoro to tak ma wyglądać jak nasze gadanie z Jarko to on juz nie chce :naughty: :naughty: :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cześć Wąski jajcarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 wąski > koniec wakacji = bachory z domu = wolna chata ps. podziękowania dla PABLA za support w MM2 (psp działa jak ta lala ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cześć Wąski jajcarzu [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 12:49_________________________________________________ wąski > koniec wakacji = bachory z domu = wolna chata ps. podziękowania dla PABLA za support w MM2 (psp działa jak ta lala ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A Pan Młody to gdzie? dalej koperty liczy? :naughty: Cuber , jak tam kupony lotto? była jakaś 6teczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A Pan Młody to gdzie? dalej koperty liczy? :naughty: Cuber , jak tam kupony lotto? była jakaś 6teczka? na pewno sie przyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A Pan Młody to gdzie? dalej koperty liczy? :naughty: Cuber , jak tam kupony lotto? była jakaś 6teczka? a był na spocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 widział kto to auto ? to nasze czy nie ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9752910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 widział kto to auto ? to nasze czy nie ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9752910 Raczej nie od Nas....... ps. pare tójek było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ps. pare tójek było :gwizdanie: do mnie dzwoniłeś i mówiłeś o 2 piątkach po 8 kafli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 do mnie dzwoniłeś i mówiłeś o 2 piątkach po 8 kafli cicho kurw.aaaaaaa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 do mnie dzwoniłeś i mówiłeś o 2 piątkach po 8 kafli cicho kurw.aaaaaaa :decayed: o demnie to nie odbiera tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Waski wiem ze dzowniłes i sie rozłaczyłes jak odebrałem :gwizdanie: sprawdzałes mnie czy ki uj............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi