Gość Trzeniu Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 joł Cuber idę w kimę , narka Pany
Gość PrZeMiAn Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Pobudka!!! Ileż można spać w sobote
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Panowie jak sie umawiamy na jutro? Skąd uderzamy na kazimierze? Podrzuci ktoś numer do tx-didi?
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 ja zaraz uderzam na wesele, 4 w ostatnim czasie, masakra, także jutro raczej nie będę w stanie śmignąć z Wami, to raz a dwa meczyk jest także miłej zabawy i ostrożnie, bez szaleństw
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Grzegorzu jak bys chciał jechać to zawsze możesz się zabrać
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 dzięki jak coś to zadzwonię :>
slimaqPL Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 POWITAĆ WSZYSTKICH jak tam organizujecie jutro tego grila? Bo mam być pierwszy raz, wyhodowałem już kurczaki jeszcze pepsi kupie i będę miał wszystko
Cuber Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 POWITAĆ WSZYSTKICH jak tam organizujecie jutro tego grila? Bo mam być pierwszy raz, wyhodowałem już kurczaki jeszcze pepsi kupie i będę miał wszystko no jedziemy do Kazimierzy
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 POWITAĆ WSZYSTKICH jak tam organizujecie jutro tego grila? Bo mam być pierwszy raz, wyhodowałem już kurczaki jeszcze pepsi kupie i będę miał wszystko grippen jest głównym organizatorem, a owszem, uderzamy na Kazimierze, gdzie się spotkamy na wyjazd to dopiero dogadamy[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 12:28_________________________________________________Cuber dzięki
Rekomendowane odpowiedzi