slimaqPL Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 a powiedzcie bo jak taki średni w tematach związanych z elektroniką itp będę potrzebował przestawić zamykanie na automatyczne przy jakies tam prędkości będzie się to dało ustawić na miejscu czy muszę gdzieś za tym jeździć ?? i przepłacac
Cuber Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 a powiedzcie bo jak taki średni w tematach związanych z elektroniką itp będę potrzebował przestawić zamykanie na automatyczne przy jakies tam prędkości będzie się to dało ustawić na miejscu czy muszę gdzieś za tym jeździć ?? i przepłacac bedzie potrzebny do tego VAG, pytanie tylko czy ktoś go weźmie do kazimierzy jesli nie no to w next week w Galerii ktoś będzie miał napewno
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 a powiedzcie bo jak taki średni w tematach związanych z elektroniką itp będę potrzebował przestawić zamykanie na automatyczne przy jakies tam prędkości będzie się to dało ustawić na miejscu czy muszę gdzieś za tym jeździć ?? i przepłacac Robi się to za pomoca VAGA, o ile chodzi Ci o zamykanie centralnego przy powiedzmy 20km/h
slimaqPL Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 tak o to mi chodzi chce jeszcze wymienić licznik bo FIS mam na czerwono a chce mieć na biało aha i to moje pierdzikułko jest jakieś chyba bieda straszna bo niepokazuje mi średniego spalania itp tylko pokazuje ile zrobie jeszcze na tym paliwie, nie da się tego jakoś zmienić ? [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 12:55_________________________________________________zmykam myć moją czarną perełkę PZDR
Wąski Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Panowie dajcie cynk na tel.co do wyjazdu bo nie wiem czy jutro będę miał kompa [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 13:02_________________________________________________Piotr miłego dnia
Gość PrZeMiAn Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Halo Pany Co powiecie na to? W realu wygląda MEGA http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9656272 Koszt - 1400 Euro ale wrażenie niesamowite
ykk Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Zdrozalo.. Ale wyglada przezajebiscie
Gość PrZeMiAn Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Dach,lusterka, ramki szyb też obklejone Naprawde robi wrazenie
grippen Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 jakim tam organizatorem ja tylko kupiłem kiełbaski ,węgiel tacki ketchup musztarde chlebuś [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 20:05_________________________________________________Rozumiem że lista jest aktualna bardzo proszę o info czy kogoś nie przeotrzyłem bo dziś praktycznie mnie nie było więc sami wiecie[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 20:07_________________________________________________ POWITAĆ WSZYSTKICH jak tam organizujecie jutro tego grila? Bo mam być pierwszy raz, wyhodowałem już kurczaki jeszcze pepsi kupie i będę miał wszystko ciebie też dopisałem
nex Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 rozumiem że o 18 ? Dnia 20.IX.2009 niedziela godz. 16:00 odbędzie się I Spot w tejże okolicy Więcej info http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_kazimierza_wielka_i_okolice-t94526.0.html Serdecznie zapraszamy !!!
maruda69 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Cuber --> czy przypadkiem nie było Ciebie dzisiaj w Zakopower ?
marcin j Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 rozumiem że o 18 ? slimaq pl jutro spot w całkowicie innym miejscu, gościnnie w http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_kazimierza_wielka_i_okolice-t94526.0.html
slimaqPL Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Tak wiem to jest jakies 80 km ode mnie i to drogami niezbyt ciekawymi bo praktycznie przez same wioski ;(
zlota1977 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :>
maruda69 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :> Jak możesz, to przywitaj się w dziale Newbie ... inaczej mogą być zje*ki od "góry"/Administarcji o nie wypełnieniu tzw. forrmalności Forumowych
Wąski Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :> Jak możesz, to przywitaj się w dziale Newbie ... inaczej mogą być zje*ki od "góry"/Administarcji o nie wypełnieniu tzw. forrmalności Forumowych co Ty piszesz [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2009, 22:51_________________________________________________ Panowie te spociki to co tydzień na dachu Galerii??? jestem nową posiadaczką Auduni i też bym zaglądnęła :> Tak ale cześć jutro jedzie na pot do Kazimierzy
marcin j Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 marcin j wybierasz się? jutro niestety nie , jade na śląsk oglądać autko, jestem na kupnie potwora do lasu , takie moje zboczenie.
Wąski Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 marcin j wybierasz się? jutro niestety nie , jade na śląsk oglądać autko, jestem na kupnie potwora do lasu , takie moje zboczenie. jakie?
Rekomendowane odpowiedzi