Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak czy siak - jak nosiłem się z zamiarem kupna B7 myślałem też nad kupnem właśnie 535D/530xd m-pakiet ( byłoby to moje pierwsze bmw :decayed: ) zapytałem Patryka z compsportu ( osobę bezstronną - nie zapatrzoną ślepo w audi ) co na moim miejscu by kupił.

Dzwonię i pytam:

Ja : co lepsze ? BMW 530xd czy 535d ?

Patryk: Jak taka moc i nm to tylko napęd 4x4

Ja: acha czyli 530xd ?

Patryk: nie - jak napęd 4x4 to tylko 3.0tdiQ :)

.............. i tak też zrobiłem - czy dobrze ............... trudno powiedzieć :)

myśle ze idealnie :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak czy siak - jak nosiłem się z zamiarem kupna B7 myślałem też nad kupnem właśnie 535D/530xd m-pakiet ( byłoby to moje pierwsze bmw :decayed: ) zapytałem Patryka z compsportu ( osobę bezstronną - nie zapatrzoną ślepo w audi ) co na moim miejscu by kupił.

Dzwonię i pytam:

.............. i tak też zrobiłem - czy dobrze ............... trudno powiedzieć :)

Bezstronną jak bezstronną... Nie pamiętam żeby Patryk jezdził ostatnio czymś co nie wyjechało z którejś fabryki VAG...

A po drugie nie wziąłeś pod uwage że beta by Ci bardziej pasowała do tego dresu i łańcucha na szyi co ostatnio na spocie miałeś... :polew: Zresztą w Knurowie pewnie i tak same golfy 2 na gaz jeżdzą z poczwórnym wydechem, więc co byś nie kupił to i tak by był szał pał :polew: :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Mam tą fotke Twoich foteli z ostatniego spota co prosiłeś żeby Ci przesłać bo lachony na to lecą i chcesz sobie na nasza-klase wkleić...

22277d1055140814-fs-recaro-seats-e36-102395345861276200324856.jpg

Opublikowano

Mam tą fotke Twoich foteli z ostatniego spota co prosiłeś żeby Ci przesłać bo lachony na to lecą i chcesz sobie na nasza-klase wkleić...

22277d1055140814-fs-recaro-seats-e36-102395345861276200324856.jpg

naprawdę ładna beemka - Siemian fajnie że potrafisz dzielić się z nami swoimi marzeniami - powodzenia w realizacji.Gdybym wiedział, że moja fura doprowadzi Cię to takiego stanu rozpaczy, nigdy bym na zlota do BB nie przyjechał.......................Siemian............naprawdę.................przepraszam ;(

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Mironku przecież mówiłeś że przyjechałeś zatankować bo u was jest tylko jedna stacja ale tylko z LPG...

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Mironku przecież mówiłeś że przyjechałeś zatankować bo u was jest tylko jedna stacja ale tylko z LPG...

:decayed::tongue4:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 23:39_________________________________________________to co ja wlewam do mojego - Twojego by zabiło :decayed:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Dzwonię i pytam:

Bezstronną jak bezstronną... Nie pamiętam żeby Patryk jezdził ostatnio czymś co nie wyjechało z którejś fabryki VAG...

też mi sie tak wydaję

zresztą myśle że brak wiedzy o xdrive też zrobił swoje

bo czy nie hipokryzją jest fakt mówienia o dołączanym napędzie jako o jakimś g.wnie skoro nawet samo Audi używa haldexa ( czyli napędu dołączanego) w sportach motorowych z racji tego że jest on bardziej precyzyjny i mozna go odpowiednio wyregulować do danych potrzeb

technika robi swoje i ma co polemizować

Audi ma siłe tradycji bo klepie quattro od ponad 25 lat i jest to dobry napęd ale napewno nie najlepszy

weźmy też za przykład EVO gdzie mamy aktywne dyfry sterowane elektroniką, wybieramy tylko tryb jazdy, a komputer odwala za nas robotę

dlatego uważam że obecny xdrive jest lepszy i tyle

jak ktoś sie chce kłocić to niech podaje racjonalne argumenty :)

Opublikowano
  • Autor

weźmy też za przykład EVO gdzie mamy aktywne dyfry sterowane elektroniką, wybieramy tylko tryb jazdy, a komputer odwala za nas robotę

sorry ale to jest przeciez inna bajka! Inny samochód :gwizdanie:

Opublikowano

zaskoczeniem z mojej strony było jeszcze to iż Xdrive był w 530D lecz był niedostępny w 535D - dlatego stwierdziłem, że jeżeli mam do wyboru tylko silniki 3.0 to wolę wyrób audi :wink4:

Opublikowano

sorry ale to jest przeciez inna bajka! Inny samochód :gwizdanie:

chodzi o fakt ingerencji elektroniki w prowadzenie samochodu !

Opublikowano
  • Autor

fakt jest taki ze nie mozna porównywac Evo do Audi i Bety :wink4: przecież to zuepłenie inne samochody inny świat a wziołes go jako przykład :gwizdanie:

Opublikowano

wzial fakt ingerencji elektroniki w prowadzenie samochodu bo do tego sie ludzie przyczepiaja i neguja ta forme ale nie porownywal aut/osiagow/wypasu itp, Cuber co Ty tam jarasz?.... :decayed:

ja caly czas bylem zdecydowany na 3.0tdi A6, A4 calkowicie odpadalo bo nie bede trzymal dwoch a4, jedna starczy :-) bmw mi nawet przez glowe nie przeszlo tylko kumpel namowil mnie zebym sie bardziej przygladnal co za te pieniadze da mi audi a co da mi bmw no i zebym sie przejechal, A6 3.0 jezdzilem wiele razy i bylem w 100% zdecydowany, bmw pojezdzilem chwile i zmienilem zdanie co do zakupu, czy dobrze wybralem to sie dopiero okaze, narazie nie zaluje bo opcja jest praktycznie na fullu, z tego co wylukalem to nie mam masazu w fotelach a taki tajski by sie przydal :decayed: no przepraszam, bralem jeszcze pod uwage przez krotka chwile B8 ale w tych pieniadzach poprostu bym sie denerwowal tylko po zakupie bo celowalem w cos wiecej niz 140KM w dieslu i minimum s-line a za dobre B8 trza te 2 stowki dac

co do stereotypu to fakt, istnieje niemniej jednak warto zauwazyc, ze w ostatnich 5 latach minimum 50% drobnych cwaniaczkow przesiadlo sie z beemek w wiekszosci do A3 i golfow 4, adidas raczej nie wozi sie w budach E60 choc pewnie wyjatki sie znajda bo i w nowych A8 takich znajdziemy :)

Opublikowano
  • Autor

...............................

dobranoc :hi:

Opublikowano

Dobranoc :hi:

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano
:hi: bry.
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

u mnie jest już 7cm śniegu :no:, a ja szukam dalej kół

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.