PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Il0ziIbUuOU zobaczcie na wpisy :shocked: :shocked: :polew: :polew: Zastanawiam się czy skasować ten filmik czy dalej polewać z tych komentów bo nie powiem że temat 3ma w napięciu
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 dwa brudaski Ta po prawej jakaś na sterydach :decayed:
sokolnh Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ładna piateczka, mpakiecik jest
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 No robi wrażenie [br]Dopisany: 23 Październik 2009, 00:09_________________________________________________ skasuj
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak umyje to moze sie pochwale, dzisiaj wzialem wyposazenie z aso po vinie i masakra, 1/3 rzeczy nie kminie ale tak: skrzynia auto aktywny uklad kierowniczy 10 poduszek w tym pasazerowie z tylu kola M double spoke 135 alarm M sports package satin chrome szklany, elektryczny dach (szyberdziura) elektryczna roleta tylnej szyby rolety szyb bocznych przyciemnione szyby welurowe dywaniki warning triangle and first aid kid (nie wiem co to) samosciemniajace sie lusterka/ elektryczne/grzane pakiet dla palacych uchwyty na napoje elektryczne fotele/ kierowca z pamiecia/2 osoby dzielona i skladana kanapa z tylu rekaw na narty sportowe fotele podparcie ledzwiowe grzane stolki Interior trim strips, Alu Cube Pure (to nie wiem) parktronik spryski czujnik deszczu czujnik zmierzchu czujnik cisnienia w oponach Idrive bixenon doswietlanie zakretow klimatronik o rozszerzonym zakresie ogrzewanie postojowe silnika i kabiny telewizja navigacja Head-Up (komunikaty na szybie i predkosc digital) sterowanie glosem zmieniarka hifi system professional DSP 13 glosnikoow sportowe zawieszenie M kierownica M pakiet areodynamiczny M indywidual sunshade glazing czerny sufit telefon obecnie iphone w podlokietniku/araby ukradly ale juz jest tempomat kilometre speedo telematics preparation preparation teleservice bmw assist bmw online area code 2 for DVD white direction indicator lights germany wersion idrive multilanguage control unit COP a reszta to pierdoly no i oczywiscie to co seria abs/kontrole trakcji itp
sokolnh Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 warning triangle and first aid kid (nie wiem co to) trójkąt i apteczka Interior trim strips, Alu Cube Pure (to nie wiem) listwy we wnetrzu, masz srebne pare rzeczy by mi sie przydało
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak umyje to moze sie pochwale, dzisiaj wzialem wyposazenie z aso po vinie i masakra, 1/3 rzeczy nie kminie ale tak: skrzynia auto aktywny uklad kierowniczy 10 poduszek w tym pasazerowie z tylu kola M double spoke 135 alarm M sports package satin chrome szklany, elektryczny dach (szyberdziura) elektryczna roleta tylnej szyby rolety szyb bocznych przyciemnione szyby welurowe dywaniki warning triangle and first aid kid (nie wiem co to) samosciemniajace sie lusterka/ elektryczne/grzane pakiet dla palacych uchwyty na napoje elektryczne fotele/ kierowca z pamiecia/2 osoby dzielona i skladana kanapa z tylu rekaw na narty sportowe fotele podparcie ledzwiowe grzane stolki Interior trim strips, Alu Cube Pure (to nie wiem) parktronik spryski czujnik deszczu czujnik zmierzchu czujnik cisnienia w oponach Idrive bixenon doswietlanie zakretow klimatronik o rozszerzonym zakresie ogrzewanie postojowe silnika i kabiny telewizja navigacja Head-Up (komunikaty na szybie i predkosc digital) sterowanie glosem zmieniarka hifi system professional DSP 13 glosnikoow sportowe zawieszenie M kierownica M pakiet areodynamiczny M indywidual sunshade glazing czerny sufit telefon obecnie iphone w podlokietniku/araby ukradly ale juz jest tempomat kilometre speedo telematics preparation preparation teleservice bmw assist bmw online area code 2 for DVD white direction indicator lights germany wersion idrive multilanguage control unit COP a reszta to pierdoly no i oczywiscie to co seria abs/kontrole trakcji itp Irko więcej tego nie było :?:
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 no moge sie bardziej rozpisac bo jak wspomnialem sa jeszcze standardy jak abs-y i takie tam narazie sie tym nie zajmuje tylko 272 koniami pod macha, jak sie tym znudze to zamontuje sie virusa a dopiero pozniej zaczne ogladac uchwyty na kubki i brzydule w korkach listwy mam na progach te z literka M takie aluminiowe
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 no troche tego jest
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Irko ile Ci pali w mieście przy normalnej jeździe (czyt.spokojnej) :?:
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 czytam spokojnej-10,5l mam pokazane czy prawde mowi? chyba tak lub roznice beda znikome z tymi co gadam to mowia, ze w 12 na miescie sie mieszcza tymi 530, tutaj na biturbo moze treche wiecej lyknac ale na forach z tego co czytam to nie jest zle ale... trasa to jest miodzio bo 1.9 w audiku przy 200 ponad dyche lyknie a tutaj mila niespodzianka bo ponizej dychy zejdzie, przy 140 okolo 6,5-7 litrow szczelilem gafe bo... wchodze do aso i mowie, ze wyskakuje mi blad bezpiecznego domykania szyb (niesprawne) a gosc mi wyskakuje zebym dal mu kluczyk i tu mi BMW zaimponowalo, gosc wsadzil kluczyk w pudeleczko i mi mowi ze mam klocki z tylu do wymiany za 1600km, filtry, oleje itp i podaje czas/ilosc km, blad szyb oczywiscie tez i na koniec wszystkie dane samochodu no troche tego jest jest wiecej
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 czytam spokojnej-10,5l mam pokazane czy prawde mowi? chyba tak lub roznice beda znikome z tymi co gadam to mowia, ze w 12 na miescie sie mieszcza tymi 530, tutaj na biturbo moze treche wiecej lyknac ale na forach z tego co czytam to nie jest zle ale... trasa to jest miodzio bo 1.9 w audiku przy 200 ponad dyche lyknie a tutaj mila niespodzianka bo ponizej dychy zejdzie, przy 140 okolo 6,5-7 litrow szczelilem gafe bo... wchodze do aso i mowie, ze wyskakuje mi blad bezpiecznego domykania szyb (niesprawne) a gosc mi wyskakuje zebym dal mu kluczyk i tu mi BMW zaimponowalo, gosc wsadzil kluczyk w pudeleczko i mi mowi ze mam klocki z tylu do wymiany za 1600km, filtry, oleje itp i podaje czas/ilosc km, blad szyb oczywiscie tez i na koniec wszystkie dane samochodu No to jak na taką pojemność i osiągi to
siemian Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 eeee tam. Irko ma 272 konie... ... Turbodymomen zawstydził Irko... ma 400 :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 eeee tam. Irko ma 272 konie... ... Turbodymomen zawstydził Irko... ma 400 :polew: :polew: Jak nie pincet
Cuber Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 eeee tam. Irko ma 272 konie... ... Turbodymomen zawstydził Irko... ma 400 :polew: :polew: no Siemian to Ci sie udało :polew: :polew:
irko Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 z turbodynomenem jak startowalem to zawsze o 50% byl do przodu mowil ze ma 408koni w bamboszach chuck norris ladowal z polobrotu a turbodyno wali z 0,75 ;-)
Rekomendowane odpowiedzi