Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta biała B8 to nie była kolegi co miał wcześniej nową niebieską S3 bo co jakiś czas widzę go u mnie jak podjeżdża do kobity

Tak, to Bartkowe :wink4:

Ponoć niedawno Ci machał pod domem, a Ty skonsternowany, raz mu odmachałeś na odczep :decayed:

Kurcze nieźle zmienia bolidy :> hehe[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 01:01_________________________________________________

czy ta zawiecha obnizy mi moją a4 bo sie nie znam na tym

i o ile

http://moto.allegro.pl/item778807440_zawieszenie_do_audi_a4_8e_s_line_oryginalne.html

Podejrzewam że o -20mm.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema,kto dzis stal pod WSZiB na armii krajowej B7 mial ramki :) ? :gwizdanie:

Wyższa Szkoła Zabawy i Bounsu? :>

dawid ustawimy się może w tygodniu na jakies fotki ?? wsumie to wszyscy się prawie rozjechali i nie chciało mi się czekać :>

Boś d*pa z warszawki jest...

Dzieki rowniez za spocika :)

siemian - od przyszlego razu mierzymy czas przejazdu od kazimierza do mcsyfa na mateczne :kox:

zieluch gdzies sie zmyl, przeca statyw chciales..

http://www.malopolanin.pl/6790_w_czwartek_oficjalne_otwarcie_a4_krakowszarow.html :cool1:

trza zmierzyć :> :> :>[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 01:17_________________________________________________zieluch a Ty idz lepiej turlać dropsa :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 01:18_________________________________________________fotele z rs4 niezła c**j*ia. Widze że niektórzy mają kompleks mniejszości i próbują zrobić z a4 wyścigówke :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 01:19_________________________________________________CUBER co z kołami? Czekam na fotki... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Dopisany: 26 Październik 2009, 01:18_________________________________________________fotele z rs4 niezła ch***j*ia. Widze że niektórzy mają kompleks mniejszości i próbują zrobić z a4 wyścigówke :polew: :polew: :polew:[br]

:polew: :polew: to tak apropo na jaka turbine wymieniasz teraz??? i jakie hamulce zakladasz??? :polew: :polew:

Opublikowano

Ha Ha Ha...

Wiedziałem że jakś mądrala się znadzie :) :) :)

Co innego robić wyscigówke pod względem wizualnym żeby d*py leciały, a co innebgo pod względem technicznym żeby dobrze jechało.... :polew: :polew: :polew: ( no nie wyścigówke ale zawsze można coś poprawic żeby było szybciej... :> :> :>)

Opublikowano

Ha Ha Ha...

Co innego robić wyscigówke pod względem wizualnym żeby d*py leciały, a co innebgo pod względem technicznym żeby dobrze jechało.... :polew: :polew: :polew: ( no nie wyścigówke ale zawsze można coś poprawic żeby było szybciej... :> :> :>)

kompleks mniejszosci sie zalaczyl.... musze byc szybszy od reszty, szybciej dojade z d*pami do domu :decayed:

a tak w ogole to takie fotele bym zakupil gdyby wlasnie nie ten napis RS4 :confused4:

Opublikowano

dokładnie... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ha Ha Ha...

szybciej...to jedynie jezdzilo do serwisu na wymiany :)

Opublikowano

Dobranoc :hi:

Opublikowano

spijcie dobrze

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Dzięki za wczorajszego spota, miło było was poznać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dopisany: 26 Październik 2009, 01:18_________________________________________________fotele z rs4 niezła ch***j*ia. Widze że niektórzy mają kompleks mniejszości i próbują zrobić z a4 wyścigówke :polew: :polew: :polew:[br]

:polew: :polew: to tak apropo na jaka turbine wymieniasz teraz??? i jakie hamulce zakladasz??? :polew: :polew:

:good:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 08:55_________________________________________________

Ha Ha Ha...

e d*py dopiero zobaczą ja je poderwiesz :naughty:

Opublikowano

:hi:

Waski lookniesz na listewki?? :naughty: tylko cichutko

Opublikowano

juz[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 09:07_________________________________________________zadzwoń do
Opublikowano

juz[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 09:07_________________________________________________zadzwoń do

juz :)[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 09:09_________________________________________________Project PARÓWA :polew:

Opublikowano

juz :)[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 09:09_________________________________________________Project PARÓWA :polew:

kryptonim PARÓWA :naughty:
Opublikowano
  • Autor
:bry:
Opublikowano

Siemka

Opublikowano

hallo :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.