Wąski Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 szukałem na allegro PS 3 i są dużo lepsze ceny niz M1 -nie od parady Sklep dla idiotów
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 szukałem na allegro PS 3 i są dużo lepsze ceny niz M1 -nie od parady Sklep dla idiotów aa to wiadomo, w MM kupujesz tylko wtedy jak chcesz coś mieć od razu albo jakieś pierdoły, sprzęt elektroniczny powyżej 1k zawsze, podkreślam zawsze w sieci znajdziesz taniej :decayed:
jarko Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Do Batowic masz autobus pod nosem autem może być średnio :gwizdanie: Jarko , spoko dojechałem wszedzie a pod Twoim blokiem to wczoraj stałem Cały Kraków tam stał, jak nie małopolska aa to wiadomo, w MM kupujesz tylko wtedy jak chcesz coś mieć od razu albo jakieś pierdoły, sprzęt elektroniczny powyżej 1k zawsze, podkreślam zawsze w sieci znajdziesz taniej :decayed: dokładnie
irko Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a ja kupilem bo potrzebuje na jutro na prezent irko<-----idiota a tak powaznie to z tego co widze na alledrogo zle na tym nie wyszedlem bo wszystkie te konsole po 1200 maja gry, ktore juz mam a Aga uparla sie na uncharted 2, ktora zakosze i tak bym musial wybecalowac 2 stowki, jeden czort
david_n Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 http://www.joemonster.org/filmy/20080/Jak_uczcic_gola_przy_pustych_trybunach_ :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a ja kupilem bo potrzebuje na jutro na prezent irko<-----idiota a tak powaznie to z tego co widze na alledrogo zle na tym nie wyszedlem bo wszystkie te konsole po 1200 maja gry, ktore juz mam a Aga uparla sie na uncharted 2, ktora zakosze i tak bym musial wybecalowac 2 stowki, jeden czort też miałem zapodać uncharted2, napisz czy warto [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 18:39_________________________________________________ w piątek nie zagrasz w redboxie
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no właśnie zapomniałem że są 2 mecze w piątek zastanawiam się co zrobić
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no właśnie zapomniałem że są 2 mecze w piątek zastanawiam się co zrobić red box
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 szukałem na allegro PS 3 i są dużo lepsze ceny niz M1 -nie od parady Sklep dla idiotów ja kupilem z trzema grami i gwarancja dwumiesieczna bodajze za 850pln
irko Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no na prezent dwumiesieczna gwarancja mnie nie ratowala Ogrze jak Gunia przejdzie to Ci pozycze, po co bedziesz kupowal?
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no na prezent dwumiesieczna gwarancja mnie nie ratowala Ogrze jak Gunia przejdzie to Ci pozycze, po co bedziesz kupowal? ratcheta jednego już przeszliśmy
Wąski Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 szukałem na allegro PS 3 i są dużo lepsze ceny niz M1 -nie od parady Sklep dla idiotów ja kupilem z trzema grami i gwarancja dwumiesieczna bodajze za 850pln ja się też troszku napaliłem Pablo
KERCZI Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no na prezent dwumiesieczna gwarancja mnie nie ratowala Ogrze jak Gunia przejdzie to Ci pozycze, po co bedziesz kupowal? nie no zdaje sobie sprawe, mowilem ad Waskiego. Chlop dwa miechy wczesniej dal 1399pln
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 dzieje się coś ciekawego tutaj oprócz kupowania PS3 ??
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 dzieje się coś ciekawego tutaj oprócz kupowania PS3 ?? Ci co mają Q czekają na zimę
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Ci co mają Q czekają na zimę :naughty:
irko Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ci co mają Q czekają na zimę albo RWD
Rekomendowane odpowiedzi