Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Legia hmmmm a co to jest Legia ?
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Cuber , odpowiedz masz tutaj --->Odpowiedz #37614 i mam do Ciebie prośbę , nie pisz do mnie smsów [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 00:36_________________________________________________Jarko , miałeś dzwonić :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 i mam do Ciebie prośbę , nie pisz do mnie smsów hmmm piłem wódke na kaziku i spogladałem na mecz :gwizdanie: w sumie nie był taki najgorszy sms hmmmm taki aby cię podkurwić
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 za tego smsa zostaniecie zmiecieni za tydzień
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 za tego smsa zostaniecie zmiecieni za tydzień :tongue4: sie okaze ps. ogr odpisał na smsa
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 w sumie nie był taki najgorszy za ciekawy to on też nie był, jak na mistrza i wicemistrza to słaby ...
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 w sumie nie był taki najgorszy za ciekawy to on też nie był, jak na mistrza i wicemistrza to słaby ... nie ogladałem tylko widziałem urywki bo miałem lepsze zjaecie niz ogladanie tego meczu :gwizdanie: a napisałem ze nie był najgorszy bo musze pewnych krakusów podraźnic dobra koniec OT w tym temacie na temat piłki jest inny watek :gwizdanie: tak wogóle to wszystkim
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 za tego smsa zostaniecie zmiecieni za tydzień :tongue4: sie okaze ps. ogr odpisał na smsa kulturka musi być [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 11:16_________________________________________________ w sumie nie był taki najgorszy za ciekawy to on też nie był, jak na mistrza i wicemistrza to słaby ... żenująco słaby....[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 11:17_________________________________________________ Witam wszystkich :evil:Do zobaczenia wieczorem :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Do zobaczenia wieczorem gokardy to nie dzisiaj
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaaa no tak zapomniałem
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaaa no tak zapomniałem a co ostro było wczoraj że kłopoty z pamięcią :naughty:
Cuber Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 no troszeczke za ostro :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no troszeczke za ostro :gwizdanie: to dobrze, wieczór udany perfumy przywioze Ci wieczorem w takim razie
siemian Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 powitał. Ale mam kaca... Jak wytrzeźwieje troche to się doturlam do Kraka...
Rekomendowane odpowiedzi