Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta S5 to nie jest jakaś mega tania :mysli: czy w Angli to normalna cena za takie autko.

Bo jeżeli fura jest za 87 tyś zł to nawet gdyby na dzień dzisiejszy przerobienie miało kosztować z 40 tyś to cena i tak nadal jest dobra :mysli: a chyba przerobienie dużo taniej wychodzi niż ja założyłem :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

jeżeli tak się stanie to złotym interesem może być ściąganie aut z Anglii :naughty:

Opublikowano

jeżeli tak się stanie to złotym interesem może być ściąganie aut z Anglii :naughty:

a po co każdy kupi tani bilet i sobie sam przywiezie ,auta w Anglii zapewne pój do góry
Opublikowano

a po co każdy kupi tani bilet i sobie sam przywiezie ,auta w Anglii zapewne pój do góry

jak w DE były tanie auta to tez nie każdy sam sobie przywoził - nawet mniejszośc sama woziła bym powiedział :wink4:

Opublikowano

Kurcze jakoś potaniały te fury :mysli:

140tyś zł i masz S5 z DE :good:

Opublikowano

to wp***u zre na stacji...jaka polityka 140k za s5 i ok. 120k za 3.0 tdi :decayed:

ze nie wspomne ze juz naprawde nie duzy przeskok jest w tdi, fajna modyfikacja plus moment i juz eSa moze miec problemy, a jak chcesz to jedziesz do kosciola i spala 8 :decayed:

Opublikowano

to wp***u zre na stacji...jaka polityka 140k za s5 i ok. 120k za 3.0 tdi :decayed:

ze nie wspomne ze juz naprawde nie duzy przeskok jest w tdi, fajna modyfikacja plus moment i juz eSa moze miec problemy, a jak chcesz to jedziesz do kosciola i spala 8 :decayed:

dokładnie - dodając do tego, że nowe 3.0tdi w serii śmiga jak stare 3.0tdi+soft - to kupienie A5 3.0tdi+soft w porównaniu do S5 może być sensowne :)

dla ludzi którzy niestety muszą się liczyć ze spalaniem oczywiście :)

Opublikowano

dokładnie - dodając do tego, że nowe 3.0tdi w serii śmiga jak stare 3.0tdi+soft - to kupienie A5 3.0tdi+soft w porównaniu do S5 może być mało sensowne :)

dla ludzi którzy niestety muszą się liczyć ze spalaniem oczywiście :)

cos pominiales, chyba kupienie s5 jest malo sensowne :)

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem przerazony wizją anglików w ruchu drogowym :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

cos pominiales, chyba kupienie s5 jest malo sensowne

dokładnie - sorki :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

Ja jestem przerazony wizją anglików w ruchu drogowym :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ty może tak - ale zakłady blacharskie, lakiernicze i hurtownicy ( Wąski :gwizdanie: ) będą zbierać plony :)

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.